Some Where Else The Irish Pub

Some Where Else The Irish Pub yakın Kadınlar Denizi, Kuşadası, Aydın, Aegean Region, 09400

  • Adres: Kadınlar Denizi, Mahallesi, Kadınlar Denizi Cd. No:65/A, 09400 Kuşadası/Aydın, Türkiye
  • Telefon: +90 256 612 76 14
  • Web sitesi: some-where-else.business.site
  • Enlem, Boylam: 37.8453288, 27.2436073

Some Where Else The Irish Pub, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Some Where Else The Irish Pub yorumlar

Harika lezzetler. Chicken burger ve Street Feast tercih ettik. İkisi de ev yapımı ve tazeydi. Arkadaşımın küçük çocuğu için boya kalemleri getirmeleri çok nazikçeydi. Her yaş grubuna uygun bir yer. Çok lezzetliydi. İçerikleri çok zengin ve … Daha fazla

Kadınlar plajında öğlen yemek yemek için uğradık. Ne yiyeceğimize karar vermeyince siparişi alan kişi gayet yardımcı oldu ve yönlendirmesiyle bira tabağı aldık. İki kişi için bira tabağı doyurucuydu ama o tabakta favorim burger oldu. Burger ev köftesi tadındaydı. Bir daha gelirsem burada hamburger yerim. Fiyatlar için menüyü ekliyorum. Daha fazla

Best draught Tuborg I have tasted, maybe the way they frost the glass. About £3 for 50cl and about £5 for Guinness. Had Thai Beef salad, about £12. Strips of beef in a sweet salad of lettuce, peppers, cucumbers...one of those meals you … Daha fazla

2023-09-18 Ahmet

Harika lezzetler. Chicken burger ve Street Feast tercih ettik. İkisi de ev yapımı ve tazeydi. Arkadaşımın küçük çocuğu için boya kalemleri getirmeleri çok nazikçeydi. Her yaş grubuna uygun bir yer. Çok lezzetliydi. İçerikleri çok zengin ve tatmin ediciydi.

2023-09-18 Ayşe

Kadınlar plajında öğlen yemek yemek için uğradık. Ne yiyeceğimize karar vermeyince siparişi alan kişi gayet yardımcı oldu ve yönlendirmesiyle bira tabağı aldık. İki kişi için bira tabağı doyurucuydu ama o tabakta favorim burger oldu. Burger ev köftesi tadındaydı. Bir daha gelirsem burada hamburger yerim.

2023-09-18 Mustafa

Best draught Tuborg I have tasted, maybe the way they frost the glass. About £3 for 50cl and about £5 for Guinness. Had Thai Beef salad, about £12. Strips of beef in a sweet salad of lettuce, peppers, cucumbers...one of those meals you remember!

2023-10-03 Fatma

Çok iyi müşteri hizmeti. Garsonlar çok yardımcı ve cana yakın. Mekan temiz ve düzenli. Yemekler de çok lezzetli ve doyurucu. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Mehmet

Yemekler lezzetli ve sunumları güzeldi. Atmosfer sıcak ve samimiydi. Bekleme süresi de uygun düzeydeydi. Tavsiye ederim.

2023-10-13 Emine

Muhteşem bir deneyimdi. Yemekler mükemmeldi ve personel çok dostça ve yardımseverdi. Rezervasyon yaptırmama rağmen beklemek zorunda kalmadım. Değerlendirilmeye değer bir yer.

2023-10-18 Ali

Burada bir akşam yemeği yedik ve çok memnun kaldık. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar oldukça büyüktü. Fiyatlar da makul. Kesinlikle geri geleceğiz.

2023-10-23 Hatice

Müthiş bir yer. Yemekler çok lezzetli ve taze. Personel çok misafirperver ve yardımcı. Atmosfer çok sıcak ve samimi. Fiyatlar da uygun. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-28 Hakan

Ortam çok güzel. Müzikler harika çalıyor. Yemekler lezzetli ve taze. Fiyatlar da uygun. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-02 Şule

Burası güzel bir İrlanda pubı. Yemekler lezzetli ve servis hızlı. Atmosfer oldukça sıcak ve samimi. Fiyatlar da uygun.

2023-11-07 Yusuf

Çok güzel bir restoran. Yemekler harika ve porsiyonlar büyük. Personel çok misafirperver ve yardımcı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Aysel

Çok güzel bir atmosferi olan harika bir restoran. Yemekler çok lezzetli ve taze. Personel çok dostça ve yardımcı. Fiyatlar da uygun. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Some Where Else The Irish Pub?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?