Kitezone yorumlar

Kitezone yakın Azmakboyu, Akyaka, Ula, Muğla, Aegean Region, 48660

  • Adres: Aegean Sea, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.0492102, 28.3266115

Kitezone, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kitezone yorumlar

Türkiyenin en iyisi

2023-10-12 Ayşe

Açık hava sporları mağazası, Türkiyenin en iyisi! Buraya her geldiğimde harika bir deneyim yaşatılıyor. Çalışanlar çok yardımcı oluyor ve her türlü spora yönelik malzemeleri bulabilirsiniz. Ürün kalitesi yüksek ve fiyatlar da oldukça uygun.

2023-10-12 Mehmet

Harika bir mağaza! Çalışanlar son derece profesyonel ve ilgili. Ürün çeşitliliği çok geniş ve kaliteli. Fiyatlar da oldukça makul. Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti açısından kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Emre

Kitezone Açık hava sporları mağazasına ilk kez gittim ve çok etkilendim. Mağaza oldukça temiz ve düzenli. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değer.

2023-10-27 Esra

Bu mağazanın atmosferi gerçekten harika! Buraya her gelişimde kendimi iyi hissediyorum. Çalışanlar sıcakkanlı ve yardımcı. Ürün seçenekleri ve kalitesi de çok iyi. Fiyatlar da makul düzeyde. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Ahmet

Açık hava sporlarına ilgisi olan herkesin mutlaka uğraması gereken bir mağaza. Çalışanlar ilgili ve bilgili. Ürün kalitesi yüksek. Mağazada neredeyse her çeşit spor malzemesini bulabilirsiniz. Fiyatlar da uygun.

2023-11-06 Meryem

Kitezone Açık hava sporları mağazasına ilk kez gittim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar samimi ve içtenlikle yardımcı oluyor. Ürün çeşitliliği ve kalitesi çok iyi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-11 Murat

Mağaza personeli son derece ilgili ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi yüksek. Fiyatlar ise biraz pahalı. Mağazanın atmosferi oldukça güzel ve rahatlatıcı. Spor malzemeleri konusunda en iyi seçeneğin burası olduğunu düşünüyorum.

2023-11-16 Fatma

Açık hava sporları mağazasının hizmet kalitesi mükemmel! Çalışanlar müşteri odaklı yaklaşıyor ve her türlü soruya cevap bulabiliyorsunuz. Ürünler kaliteli ve çeşitlilikleri çok geniş. Fiyatlar da makul düzeyde.

2023-11-21 Hasan

Bu mağaza gerçekten harika! Müşteri hizmetleri ve çalışanların ilgisi çok iyi. Ürün kalitesi yüksek. Mağaza içi düzenlemesi ve dekorasyonu da oldukça hoş. Fiyatlar biraz yüksek olsa da her kuruşa değer.

2023-11-26 Elif

Kitezone Açık hava sporları mağazasına gittiğimde çok etkilendim. Çalışanlar çok yardımcı oluyor ve ürün çeşitliliği çok geniş. Mağazanın atmosferi de çok güzel. Fiyatlar da diğer mağazalara göre oldukça uygun.

2023-12-01 Ali

Bu mağazada spor malzemelerinin kalitesi gerçekten çok iyi. Çalışanlar da yardımcı olmayanı çok. Fiyatlar biraz pahalı olabilir fakat alınan ürünlerin değerine değiyor.

2023-12-06 Gülsüm

Açık hava sporları mağazaları arasında en iyi olanlardan biri. Çalışanlar çok ilgili ve bilgilendirici. Ürün kalitesi oldukça yüksek ve çeşitlilik de geniş. Fiyatlar ise uygun düzeyde. Yine geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kitezone?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?