The English Restaurant yorumlar

The English Restaurant yakın 209. Sokak, Hisarönü, Ölüdeniz, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48330

  • Adres: Ölüdeniz, Fethiye/Fethiye Muğla TR, 209. Sk. No:1, 48340, Türkiye
  • Telefon: +90 252 616 73 06
  • Web sitesi: hanhotel.com
  • Enlem, Boylam: 36.570656, 29.1386419

The English Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
The English Restaurant yorumlar

Nice place with a good atmosphere. Very friendly staff who will go the extra mile to keep you happy. Food was good, apart from the Sunday roast - very dry thinly sliced chicken that seemed like it had been under warmer lights for am … Daha fazla

Amazing night we had, we came quite late, but the staff were so pleased and pleasant, very attentive to our needs, drink and food came promptly and the food was amazing!! Daha fazla

Love this place. We have Been coming for breakfast for 3 years now and they remembered what I have every time. The staff are so welcoming and pleasant they will go out their way to get or do what you ask for. The food is really good they … Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Güzel bir yer, iyi bir atmosfer. Sizi mutlu tutmak için ekstra çalışacak kadar samimi personel. Yemekler iyiydi, pazar öğle yemeği hariç - çok kuru ince dilimlenmiş tavuk ve ışık altında ısıtılmış gibi görünen tavuk.

2023-09-22 Murat

Harika bir gece geçirdik, oldukça geç geldik, ancak personel memnun ve iyi niyetliydi, ihtiyaçlarımıza çok dikkat ettiler, içecek ve yiyecek hızlı bir şekilde geldi ve yiyecek inanılmazdı!!

2023-09-22 Ebru

Bu yeri seviyorum. 3 yıldan beri kahvaltıya geliyoruz ve her seferinde ne yediğimi hatırladılar. Personel çok misafirperver ve hoş karşılıyorlar, istediğiniz şeyi elde etmek veya yapmak için ellerinden geleni yaparlar. Yemekler gerçekten iyi.

2023-11-06 Cem

Çok kalabalıktı bu süper Restoran , dışarıda ateş yakarak yemek yiyorsun ve dışarıda yemek yemenin keyfine varıyorsun. Personel harika, çok dostça, içecekler hızlı ve yiyecekler harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Ece

Kesinlikle bu restoranı seviyorum, her yiyecek aldığımda ilham geliştirir Room Service, Personel hızlı ve samimi. Çok dostça, harika otel ve harika yemek. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-11-16 Fatma

Mükemmel bir restoran! Yemekler inanılmaz derecede lezzetli ve personel çok misafirperver. Atmosfer harika ve dekorasyon güzel. Menü geniş çeşitlilik sunuyor ve fiyatlar makul. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum!

2023-11-21 Gökhan

Bu restoranda yemek harikaydı! Personel çok yardımcı oldu ve hizmet harikaydı. Yemeklerin tadı harikaydı ve fiyatlar makul. Atmosfer çok hoş ve dekorasyon harika. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-11-26 Hakan

Bu restoranı seviyorum, buraya her zaman giderim ve her zaman harika bir deneyim yaşarım. Personel çok dostça ve hizmet mükemmeldi. Yemeklerin tadı harikaydı ve fiyatlar makul. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-12-01 Ibrahim

Bu restoranı seviyorum, burada çok hoş bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve yemekler harikaydı. Atmosfer çok rahat ve dekorasyon harika. Fiyatlar makuldu ve hizmet mükemmeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-12-06 Jale

Bu restoranı seviyorum, burada harika bir deneyim yaşadım. Personel çok dostça ve yardımcı oldu. Yemeklerin tadı harikaydı ve fiyatlar makuldu. Atmosfer çok güzeldi ve dekorasyon harika. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-12-11 Kaan

Bu restoranı seviyorum, sık ​​sık gelirim ve her zaman harika bir deneyim yaşarım. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet mükemmeldi. Yemeklerin tadı harikaydı ve fiyatlar makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-12-16 Leyla

Bu restoranı seviyorum, burada her zaman harika bir deneyim yaşarım. Personel çok samimi ve yemekler harikaydı. Atmosfer çok güzeldi ve dekorasyon harika. Fiyatlar makuldu ve hizmet mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? The English Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?