Şişli Aytemer Güzellik ve Masaj Salonu yorumlar

Şişli Aytemer Güzellik ve Masaj Salonu yakın Hekim Sokağı, Cumhuriyet, Cumhuriyet Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34380

  • Adres: Cumhuriyet Mah. Hekim Sok. No:4/2A, Öger Recidance, 34380 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 537 275 05 05
  • Web sitesi: aytemer.com
  • Enlem, Boylam: 41.0556398, 28.9806828

Şişli Aytemer Güzellik ve Masaj Salonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Şişli Aytemer Güzellik ve Masaj Salonu yorumlar

I’ve been traveling to istanbul and got really tired of long walking; So,I got 30 mins of foot massage today in Aytemer which was really nice and relaxing. The masseuse name was Sara; she is so nice and charming beside her profession.

I absolutely adored my visit here this afternoon. I booked a 60 min full body massage & a 30 min face massage. It was thorough, relaxing & wasn't rushed at all. The salon was pretty and pristine. I will definitely return for a few more treatments before I go home. Thank you! ????????‍♀️ … Daha fazla

İnternet aracılığı ile bulduğum yerdi once ister istemez bir tereddüt oluştu ama bekledigim den daha iyis ortamı personelleri tavsiye edebilirim rahatlıkla.

2023-09-25 Ebru

İstanbul'a seyahat ediyordum ve uzun yürümekten gerçekten yoruldum; Bu yüzden bugün Aytemer'de 30 dakikalık ayak masajı yaptırdım ve gerçekten güzel ve rahatlatıcıydı. Masözün adı Sara; mesleği yanında çok nazik ve çekici.

2023-09-25 Ayşe

Bu öğleden sonra burayı kesinlikle sevdim. 60 dakikalık tam vücut masajı ve 30 dakikalık yüz masajı rezervasyon yaptırdım. Temiz, rahatlatıcı ve hiç acele edilmedi. Salon oldukça güzel ve özenliydi. Eve dömeden önce birkaç tedavi daha almak için kesinlikle geri geleceğim. Teşekkürler!

2023-09-25 Mustafa

İnternet aracılığıyla bulduğum yerdi başlangıçta ister istemez bir tereddüt oluştu ama beklediğimden daha iyi bir ortamı ve personeli olduğunu söyleyebilirim. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.

2023-10-10 Deniz

İşittem aracılığı ile bulduğum yerdi başlangıçta ister istemez bir tereddüt oluştu ama beklediğimden daha iyi bir ortamı ve personelleri tavsiye edebilirim rahatlıkla.

2023-09-25 Sevilay

Çok yorucu bir yürüyüşten sonra ayak masajı yaptırdım. Rahatlatıcı ve hoş bir deneyimdi. Masöz Sara çok nazik ve çekici.

2023-09-25 Aylin

Öğleden sonra burayı kesinlikle sevdim. 60 dakikalık tam vücut masajı ve 30 dakikalık yüz masajı rezervasyonu yaptırdım. Ayrıntılı, rahatlatıcı ve hiç acele edilmedi. Salon güzel ve kusursuzdu. Eve dönmadan önce birkaç tedavi daha almak için kesinlikle geri geleceğim. Teşekkürler!

2023-09-25 Serdar

İnternet aracılığıyla bulduğum yerdi. Başlangıçta biraz tereddüt ettim ama beklediğimden daha iyi bir ortamı ve personeli olduğunu söyleyebilirim. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.

2023-10-10 Esra

İstanbul'a seyahat ediyordum ve uzun yürümekten gerçekten yoruldum. Bu yüzden bugün Aytemer'de 30 dakikalık ayak masajı yaptırdım ve gerçekten güzel ve rahatlatıcıydı. Masözün adı Sara; mesleği yanında çok nazik ve çekici.

2023-10-15 Sefa

Bu öğleden sonra burayı kesinlikle sevdim. 60 dakikalık tam vücut masajı ve 30 dakikalık yüz masajı rezervasyonu yaptırdım. Temiz, rahatlatıcı ve hiç acele edilmedi. Salon oldukça güzel ve özenliydi. Eve dömeden önce birkaç tedavi daha almak için kesinlikle geri geleceğim. Teşekkürler!

2023-10-25 Eren

İşittem aracılığıyla bulduğum yerdi. Başlangıçta biraz tereddüt ettim ama beklediğimden daha iyi bir ortamı ve personelleri olduğunu söyleyebilirim. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.

2023-10-30 Aysun

Çok yorucu bir yürüyüşten sonra ayak masajı yaptırdım ve gerçekten hoş ve rahatlatıcıydı. Masöz Sara çok nazik ve çekici.

2023-11-04 Deniz

Öğleden sonra burayı kesinlikle sevdim. 60 dakikalık tam vücut masajı ve 30 dakikalık yüz masajı rezervasyonu yaptırdım. Temiz ve rahatlatıcıydı. Kesinlikle geri geleceğim. Teşekkürler!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Şişli Aytemer Güzellik ve Masaj Salonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?