BAROK DİAMOND - Nişantaşı yorumlar

BAROK DİAMOND - Nişantaşı yakın City's Nisantasi mall, 162, Teşvikiye Caddesi, Teşvikiye Mahallesi, Harbiye Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34365

  • Adres: Teşvikiye, Teşvikiye Cd. No:16 A, 34381 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 533 303 28 19
  • Web sitesi: barokdiamond.com
  • Enlem, Boylam: 41.0512352, 28.992319

BAROK DİAMOND - Nişantaşı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BAROK DİAMOND - Nişantaşı yorumlar

Barok Diamond, Müşterilerine karşı her daim özveriyle yaklaşan bir firma. Hangi şubesine giderseniz gidin aynı güveni ve samimiyeti alıyorsunuz. Kıbrısta yaşamamıza rağmen her daim ilgili ve erişilebilir olmaları da başarılarının en büyük … Daha fazla

Barok Diamond'dan yaptığım alışveriş deneyimi, tamamen olağanüstüydü. Pırlanta ve altın konusundaki bilgileri ve uzmanlıkları, her ayrıntıyı kusursuzca ele alarak, ürünlerinin kalitesini ve güzelliğini yansıtıyor. Eşim için aldığım her bir … Daha fazla

Kaliteli ürün ,Güleryüz lü servis ve en önemlisi güvenilir uygun fiyatlı mücevher çeşitleri çok geniş . Aldığım ürünlerden çok memnunum tekrar geliriz.

2023-09-23 Gizem

Müşterilerine karşı her daim özveriyle yaklaşan bir firma. Hangi şubesine giderseniz gidin aynı güveni ve samimiyeti alıyorsunuz. Kıbrısta yaşamamıza rağmen her daim ilgili ve erişilebilir olmaları da başarılarının en büyük göstergesidir.

2023-09-23 Ayşe

Barok Diamond'dan yaptığım alışveriş deneyimi, tamamen olağanüstüydü. Pırlanta ve altın konusundaki bilgileri ve uzmanlıkları, her ayrıntıyı kusursuzca ele alarak, ürünlerinin kalitesini ve güzelliğini yansıtıyor. Eşim için aldığım her bir ürün çok değerli.

2023-09-23 Mehmet

Kaliteli ürün ,Güleryüz lü servis ve en önemlisi güvenilir uygun fiyatlı mücevher çeşitleri çok geniş . Aldığım ürünlerden çok memnunum tekrar geliriz.

2023-10-08 Fatma

Harika bir alışveriş deneyimi yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da oldukça uygun. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ali

Kendimi çok rahat ve güvende hissettiğim bir kuyumcuda alışveriş yapmak benim için önemli. Barok Diamond bu konuda çok başarılı. Ürünlerinin kalitesi ve fiyatları harika. Personel de son derece yardımcı.

2023-10-18 Şeyma

Eşime doğum günü hediyesi olarak bir pırlanta kolye aldım ve Barok Diamond'dan çok memnun kaldım. Ürün çok güzel ve kaliteli. Personel de çok ilgili ve yardımcı oldu. Teşekkürler Barok Diamond.

2023-10-23 Murat

Barok Diamond müşteri memnuniyetine gerçekten önem veren bir firma. Ürünleri kaliteli ve fiyatları da uygun. Personel de son derece profesyonel ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Selma

Barok Diamond'dan yaptığım alışveriş çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da çok uygun. Personel samimi ve yardımsever. Müşteri hizmetleri de çok ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Mustafa

Barok Diamond'dan aldığım pırlanta yüzük çok güzel ve kaliteli. Aynı zamanda fiyatı da çok uygun. Personel de son derece yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Hilal

Barok Diamond, güvenilir ve kaliteli ürünlere sahip olan bir kuyumcudur. Müşteri hizmetleri de son derece profesyonel ve yardımsever. Her zaman tercih ettiğim bir marka.

2023-11-12 Kemal

Barok Diamond'da yapılan alışveriş deneyimi gerçekten harika. Ürünler kaliteli ve fiyatları uygun. Personel de son derece ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Esra

Barok Diamond'ın ürünleri gerçekten harika. Kaliteli ve tasarımları çok güzel. Personel de yardımcı ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BAROK DİAMOND - Nişantaşı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?