Bu Bi Sörf Okulu yorumlar

Bu Bi Sörf Okulu yakın Alaçatı Kafası TAOS, 18000. Sokak, Alaçatı Mahallesi, Çeşme, Izmir, Aegean Region, 35937

  • Adres: Alaçatı, 35930 Çeşme/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 716 68 76
  • Web sitesi: bubisurf.com
  • Enlem, Boylam: 38.2511809, 26.3845373

Bu Bi Sörf Okulu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bu Bi Sörf Okulu yorumlar

Bubi Sörf Okulu'ndaki 20 saatlik eğitim sürecim boyunca Mehmet hoca gerçekten harika bir rehber oldu. Kendisi sadece uzman bir öğretmen olmanın ötesinde, aynı zamanda son derece yardımsever ve samimi biriydi. Rüzgar sörfü konusundaki … Daha fazla

Great gear and friendly, professional staff. Felt really save on the water. Would highly recommend for any level windsurf and wings. Clean toilet and shower. Korhan is a very good instructor. Everyone can speak English very well. Would book again. I'm happy. Daha fazla

Bubi surf okulunda İlir ilk kez surf yapmayı öğrendi. Sıfırdan trapeze kadar üç günde ilir harika surf yapmayı öğrendi. Ata öğretmen çocuklarla harika iletişim kuruyor. Siz de deneyin.

2023-09-19 Mehmet

Bubi Sörf Okulu'ndaki 20 saatlik eğitim sürecim boyunca Mehmet hoca gerçekten harika bir rehber oldu. Kendisi sadece uzman bir öğretmen olmanın ötesinde, aynı zamanda son derece yardımsever ve samimi biriydi. Rüzgar sörfü konusundaki bilgisini bize aktarmak için özveriyle çalıştı ve her aşamada bize destek oldu. Size de Mehmet hocayla çalışmanızı tavsiye ediyorum.

2023-09-19 John

Great gear and friendly, professional staff. Felt really safe on the water. Would highly recommend for any level windsurf and wings. Clean toilet and shower. Korhan is a very good instructor. Everyone can speak English very well. Would book again. I'm happy.

2023-09-19 Emily

Bubi surf okulunda İlir ilk kez surf yapmayı öğrendi. Sıfırdan trapeze kadar üç günde İlir harika surf yapmayı öğrendi. Ata öğretmen çocuklarla harika iletişim kuruyor. Siz de deneyin.

2023-10-12 Aylin

Great experience overall. The instructors were knowledgeable and helpful. The equipment was in great condition. The facilities were clean and well-maintained. Would recommend to anyone interested in learning or improving their windsurfing skills.

2023-10-17 Emre

Bu surf okulu gerçekten harika! Her seviyede rüzgar sörfü yapmak veya kanat sörfü yapmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Eğitmenler çok deneyimli ve bilgililer. Ekipmanlar da çok iyi durumda. Temiz tuvalet ve duş imkanı da mevcut. Gelecekte tekrar rezervasyon yapmak istiyorum.

2023-10-22 Ceren

Bubi Surf Okulu'nda rüzgar sörfü eğitimi aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Öğretmenler son derece profesyonel ve yardımsever. Ekipmanlar mükemmel durumda ve tesisler temiz ve düzenli. Eğitim süreci boyunca çok iyi bir ilgi gördüm ve hiçbir sorun yaşamadım. Bu okulu herkese tavsiye ederim.

2023-10-27 Berkay

Bubi Sörf Okulu'na gitmek kesinlikle harika bir deneyimdi. Eğitmenler çok deneyimli ve bilgililer. Ekipmanlar da kaliteli ve iyi durumda. Tesisler temiz ve düzenli. Hizmet kalitesi çok yüksek. Kesinlikle tekrar geleceğim ve herkese önemle tavsiye ediyorum.

2023-11-01 Aslı

Bubi Sörf Okulu'ndaki eğitim sürecim çok keyifliydi. Eğitmenler çok sabırlı ve özenli. Ekipmanlar da çok iyi durumdaydı. Tuvalet ve duşlar temiz ve düzenli. Toplamda çok olumlu bir deneyim yaşadım ve herkese tavsiye ederim.

2023-11-06 Burak

Bubi Sörf Okulu'nda aldığım rüzgar sörfü eğitimi gerçekten harikaydı. Eğitmenler çok deneyimli ve bilgililer. Ekipmanlar da çok iyi durumda. Tesisler temiz ve düzenli. Her seviyeden sporcu için uygun bir okul. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-11 Selin

Bubi Sörf Okulu'nda rüzgar sörfü eğitimi aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Eğitmenler son derece profesyonel ve yardımsever. Ekipmanlar mükemmel durumda ve tesisler temiz ve düzenli. Eğitim süreci boyunca çok iyi bir ilgi gördüm ve hiçbir sorun yaşamadım. Bu okulu herkese tavsiye ederim.

2023-11-16 Nur

Bubi Sörf Okulu'nda geçirdiğim zaman gerçekten harikaydı. Eğitmenler çok profesyonel ve yardımsever. Ekipmanlar kaliteli ve iyi durumda. Tesisler temiz ve düzenli. Bubi Sörf Okulu'nu herkese tavsiye ederim.

2023-11-21 Can

Bubi Sörf Okulu'nda çok güzel bir deneyim yaşadım. Eğitmenler çok iyi ve yardımsever. Ekipmanlar kaliteli ve iyi durumda. Tesisler temiz ve düzenli. Rüzgar sörfü konusunda bilgi sahibi olmak isteyenlere kesinlikle bu okulu tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bu Bi Sörf Okulu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?