Roveka Treyler Römork Şirketi yorumlar

Roveka Treyler Römork Şirketi yakın 2, Nazım Ercan Bulvarı, Ankara Keresteciler Sitesi, Kahramankazan, Ankara, Central Anatolia Region, 06980

  • Adres: Saray, Keresteciler San. Sit, Keresteciler Blv. No:2, 06980 Kahramankazan/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 400 06 33
  • Web sitesi: roveka.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.0334663, 32.6212885

Roveka Treyler Römork Şirketi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Roveka Treyler Römork Şirketi yorumlar
2023-09-17 Mehmet

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi, sunduğu ürünler ve hizmetlerle oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Ürünlerin değeri fiyatına göre oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-17 Ayşe

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi'nden römork satın aldım ve çok memnun kaldım. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bir ürün aldım. Çalışanlar da son derece yardımsever ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-17 Ahmet

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi'nden bir römork satın aldım ve üründen çok memnun kaldım. Kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatı da oldukça uygun. Ayrıca çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-02 Fatma

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi'nden bir römork satın aldım ve çok memnun kaldım. Ürün kalitesi çok iyi ve fiyatı da uygun. Çalışanlar da son derece yardımsever ve profesyonel. Tavsiye ederim.

2023-10-07 Hüseyin

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi'nden bir römork satın aldım. Ürün kalitesi çok iyi ve fiyatı da uygun. Ancak teslimat süresi biraz uzun sürdü. Yine de memnun kaldım.

2023-10-12 Selin

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi'nden römork satın aldım ve üründen çok memnun kaldım. Ürünün kalitesi gerçekten çok iyi. Çalışanlar da yardımsever ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Murat

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi'nin ürünlerinden birini satın aldım ve memnun kaldım. Ürünün kalitesi iyiydi ancak fiyatı biraz yüksekti. Çalışanlar da yardımcı oldu. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-22 Ebru

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi'nden bir römork satın aldım ve memnun kaldım. Ürünün kalitesi çok iyi ve fiyatı da uygun. Çalışanlar da yardımseverdi. Tavsiye ederim.

2023-10-27 Mustafa

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi'nden bir römork satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürün kalitesi çok iyi ve fiyatı da uygun. Çalışanlar da ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Aysel

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi'nden bir römork satın aldım ve kalite ve fiyat açısından oldukça memnun kaldım. Çalışanlar da oldukça yardımsever ve ilgiliydi. Tavsiye ederim.

2023-11-06 Halil

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi'nden bir römork satın aldım ve memnun kaldım. Ürün kalitesi iyiydi ancak fiyatı biraz yüksekti. Çalışanlar da ilgili ve yardımseverdi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-11-11 Nur

Roveka Treyler Römork Şirketi Römork Üreticisi'nden römork satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürün kalitesi çok iyi ve fiyatı da uygun. Çalışanlar da yardımsever ve ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Roveka Treyler Römork Şirketi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?