Üzümbağı yorumlar

Üzümbağı yakın Üzümbağı, İspir, Erzurum, Eastern Anatolia Region

  • Enlem, Boylam: 40.7193759, 41.34052

Üzümbağı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Üzümbağı yorumlar
2023-09-23 Serhat

Üzümbağı'da yemek yemek harika bir deneyim! Fiyatlar oldukça makul ve yemeklerin kalitesi de mükemmel. Garsonlar çok yardımcı ve güleryüzlü. Rezervasyon yaptırdığımızda beklemek zorunda kalmadık. Genel olarak harika bir deneyimdi!

2023-09-23 Ayşe

Üzümbağı harika bir yer! Yemeklerin fiyatları biraz yüksek gibi görünebilir, ancak lezzet açısından tamamen buna değer. Restoranın atmosferi çok güzel ve dekorasyon muhteşem. Personel de son derece nazik ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-23 Emre

Üzümbağı'nda yemek yemek benim için çocukluğumu hatırlatıyor. Yemeklerin kalitesi sürekli olarak harika. Rezervasyon yaparsanız, beklemek zorunda kalmazsınız. Garsonlar çok ilgili ve hızlılar. Fiyatlar da oldukça makul. Tek kelimeyle muhteşem bir deneyim!

2023-10-08 Elif

Üzümbağı gerçekten çok güzel bir restoran. Yemeklerin fiyatlarına değer, çünkü kaliteli ve lezzetlidirler. Personel oldukça yardımcı ve güleryüzlü. Rezervasyon yaptırdığınızda beklemek zorunda kalmazsınız. Yemek deneyimimiz kesinlikle harikaydı!

2023-10-13 Murat

Üzümbağı lezzetli yemekler sunan bir restoran. Fiyatlar biraz yüksek gibi görünse de, kaliteye değer. Personel güleryüzlü ve yardımcı. Rezervasyon yaptığınızda beklemek zorunda kalmazsınız. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-18 Derya

Üzümbağı'nda yemek yemek harikaydı! Fiyatlar biraz pahalı olsa da, yemeklerin kalitesi ve lezzeti kesinlikle mükemmel. Personel güleryüzlü ve yardımcı. Rezervasyon yaptığınızda beklemek zorunda kalmazsınız. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-10-23 Ahmet

Üzümbağı'nda yemek yemek gerçekten keyifli bir deneyim. Fiyatlar biraz yüksek gibi görünse de, yemeklerin kalitesi ve lezzeti bunu telafi ediyor. Rezervasyon yaptığınızda hemen masanıza gösteriliyorsunuz. Personel de çok yardımcı ve nazik. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-28 Fatma

Üzümbağı'nın yemekleri gerçekten lezzetli. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, kaliteye değer. Rezervasyon yaptırırsanız hemen masanıza gösteriliyorsunuz. Personel çok yardımcı ve güleryüzlü. Genel olarak harika bir deneyimdi!

2023-11-02 Ali

Üzümbağı'nda yemek yemek gerçekten keyifli. Yemeklerin fiyatları biraz yüksek gibi görünse de, kaliteleri bu fiyatlara değer. Personel çok yardımcı ve güleryüzlü. Rezervasyon yaparsanız, hemen masanıza oturtuluyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-07 Nur

Üzümbağı'nın yemekleri gerçekten harika. Fiyatlar biraz pahalı olsa da, kaliteye değer. Garsonlar çok yardımcı ve hızlılar. Rezervasyon yaptırdığınızda beklemek zorunda kalmazsınız. Genel olarak harika bir deneyimdi!

2023-11-12 Mehmet

Üzümbağı çok güzel bir restoran. Yemeklerin fiyatları biraz yüksek olsa da, lezzetleri mükemmel. Personel çok yardımcı ve nazik. Rezervasyon yaptığınızda beklemek zorunda kalmazsınız. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-17 Seda

Üzümbağı gerçekten harika bir restoran. Yemeklerin fiyatları biraz pahalı olsa da, lezzetleri muhteşem. Personel çok nazik ve yardımcı. Rezervasyon yaparsanız hemen masanıza oturtuluyorsunuz. Genel olarak harika bir deneyimdi!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Üzümbağı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?