Dr. Aysu Aligil yorumlar

Dr. Aysu Aligil yakın Kısıklı Caddesi, Altunizade Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34662

  • Adres: Altunizade, Kısıklı Cd. No:33/1, 34662 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 474 44 99
  • Web sitesi: doktortakvimi.com
  • Enlem, Boylam: 41.023477, 29.043344

Dr. Aysu Aligil, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dr. Aysu Aligil yorumlar

Aysu Hanım ile karşılaşmamın üzerinden yaklaşık 2 yıl geçti. İlk botox işlemim ve ilk mezoterapilerimi hep o yaptı ve halen yapmaya devam ediyor. Sadece geleceğe yatırım ve önleyici tedaviler üzerinde odaklanıp doğal sonuçlar aldık. İlk … Daha fazla

Aysu hanım işinde çok başarılı ve yaptığı tüm işlemler sayesinde yüzüm pürüzsüz ve botokslarım çok iyi durumda işini böyle severek yapan doktorları çoook seviyorum :) Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim ???? …

Hangi cilde ne uygulaması gerektiğini bilen doktorumuz Aysu hanim.. mezoterapi uygulamaları harika..Bilgili ve eli hızlı.. insanı yormuyor???? …

2023-09-30 Ayşe

Aysu Hanım ile karşılaşmamın üzerinden yaklaşık 2 yıl geçti. İlk botox işlemim ve ilk mezoterapilerimi hep o yaptı ve halen yapmaya devam ediyor. Sadece geleceğe yatırım ve önleyici tedaviler üzerinde odaklanıp doğal sonuçlar aldık. İlk...

2023-09-30 Emin

Aysu hanım işinde çok başarılı ve yaptığı tüm işlemler sayesinde yüzüm pürüzsüz ve botokslarım çok iyi durumda işini böyle severek yapan doktorları çoook seviyorum :) Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim ???? ...

2023-09-30 Meryem

Hangi cilde ne uygulaması gerektiğini bilen doktorumuz Aysu hanim.. mezoterapi uygulamaları harika..Bilgili ve eli hızlı.. insanı yormuyor???? ...

2023-10-13 Melike

Aysu hanımla yıllardır botox ve mezoterapi işlemleri yaptırıyoruz. Sonuçlar her zaman mükemmel ve doğal oluyor. Kendisi gerçekten işinde uzman ve bilgili bir doktor. Tavsiye ederim!

2023-10-13 Ebru

Dr. Aysu Aligil Doktor'da çok memnun kaldım. İlk defa Botox yaptırdım ve sonuçları harika oldu. Ayrıca mezoterapi uygulaması da çok etkili. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-13 Damla

Aysu Hanım ile birkaç kere botoks yaptırdım ve sonuçlarından çok memnun kaldım. İşinde gerçekten uzman bir doktor. Ayrıca mezoterapi uygulaması da harika. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-28 Deniz

Dr. Aysu Aligil Doktor'da botox ve mezoterapi yaptırdım. Sonuçları gerçekten mükemmel oldu. Aysu Hanım işini çok iyi yapıyor ve çok bilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-02 Mert

Aysu Hanım ile birkaç kere botox yaptırdım ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Yüzüm çok doğal ve genç görünüyor. Kendisi gerçekten işinde uzman bir doktor. Tavsiye ederim!

2023-11-07 Buse

Aysu hanımla yaklaşık 3 yıldır botox ve mezoterapi işlemleri yaptırıyoruz. Sonuçlar her zaman muhteşem ve doğal oluyor. Kendisi işinde gerçekten profesyonel bir doktor. Tavsiye ederim!

2023-11-12 Emre

Dr. Aysu Aligil Doktor'da Botox yaptırdım ve sonuçları gerçekten harika oldu. Aysu Hanım işini profesyonelce yapıyor ve sonuçlar mükemmel. Tek kelimeyle tavsiye ederim!

2023-11-17 Nur

Aysu Hanım ile birkaç kez botoks yaptırdık ve sonuçlarından her defasında çok memnun kaldık. İşinde gerçekten uzman ve bilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-22 Seda

Dr. Aysu Aligil Doktor'da botoks ve mezoterapi yaptırdım. Sonuçlar gerçekten harika oldu. Aysu Hanım çok profesyonel bir doktor ve işini iyi yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-27 Ayşen

Aysu Hanım ile birkaç kez botox yaptırdım ve sonuçları harika oldu. Yüzüm daha genç ve taze görünüyor. Kendisi işinde gerçekten uzman bir doktor. Tavsiye ederim!

2023-12-02 Gökhan

Aysu hanımla yaklaşık 2 yıldır botox ve mezoterapi işlemleri yaptırıyoruz. Sonuçlar her zaman mükemmel oluyor. Aysu Hanım gerçekten işinin uzmanı bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-12-07 Elif

Dr. Aysu Aligil Doktor'da Botox yaptırdım ve sonuçları gerçekten harika oldu. Aysu Hanım çok başarılı bir doktor ve sonuçlar muhteşem. Tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dr. Aysu Aligil?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?