Ritim Office Hazır Ofis & Sanal Ofis Kiralama Hizmetleri yorumlar

Ritim Office Hazır Ofis & Sanal Ofis Kiralama Hizmetleri yakın Zuhal Caddesi, Cevizli Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34846

  • Adres: Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi Ritim İstanbul Plaza, B Blok, No: 44 Kat: 1, Ofis:231, 34846 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 542 828 95 42
  • Web sitesi: ritimoffice.com
  • Enlem, Boylam: 40.9212245, 29.1570541

Ritim Office Hazır Ofis & Sanal Ofis Kiralama Hizmetleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ritim Office Hazır Ofis & Sanal Ofis Kiralama Hizmetleri yorumlar

3 ayı biraz geçen bir süredir buradayım. Bu tercih etmemde sakin çalışma ortamı, samimi ve güler yüzlü çalışanlar ve iş yeri sahipleri, farklı büyüklüklerde oda imkanları, uygun şartları, kolay … Daha fazla

I personally use the openspace coworking area. It's an openspace as you expect it to be. Also there are separate and isolated rooms, so-called mini offices you can rent. They bring additional benefits and comfort. … Daha fazla

Ritim Ofiste çalışmak benim açımdan birçok yönden çok verimli ve en uygun seçenek oldu. Konum olarak metroya ve e-5 e yakın olması ulaşım konusunda büyük bir kolaylık sağlıyor. Her ihtiyacı karşılayabilecek yemek market kargo vs yerler … Daha fazla

2023-09-28 Ahmet

3 ayı biraz geçen bir süredir buradayım. Bu tercih etmemde sakin çalışma ortamı, samimi ve güler yüzlü çalışanlar ve iş yeri sahipleri, farklı büyüklüklerde oda imkanları, uygun şartları, kolay ulaşımı (kadıkoy-kartal metro hattı, marmaray e-5 ve TEM’e yakınlığı) etkili oldu. Ayrıca eşyalarımı kullanabileceğim bir depo kullanma imkanı da buldum.

2023-09-28 Ayse

Ben açık çalışma alanını kullanıyorum. Beklendiği gibi bir açık alan. Ayrıca kiralama yapabileceğiniz ayrı ve izole edilmiş odalar, mini ofisler bulunuyor. Bu da ek fayda ve konfor sağlıyor.

2023-09-28 Mehmet

Ritim Ofiste çalışmak benim açımdan birçok yönden çok verimli ve en uygun seçenek oldu. Konum olarak metroya ve e-5 e yakın olması ulaşım konusunda büyük bir kolaylık sağlıyor. Her ihtiyacı karşılayabilecek yemek market kargo vs yerler bir bakıyorsunuz 5 dakika yürüme mesafesinde. Yemek için önceden sipariş edebilirsiniz. Söyledikten 15 dk içinde estafurullah hemen hemen herşey bulabiliyorsunuz. Alt katta tuvaletler vs bence çok iyi dizayn edilmiş. Ayrıca hijyen bakımından her gün eve dönüşte rahatsız olmadan tuvalet vs işlemlerini yapabiliyorsunuz.Son bir not arkadaşlar ben bu ofise başlarken her başarılı girişim afarozunu bir ziyaretçiyim ???? fakat dedimki beyler bu ortamı çok beğendim ekibi beğendim.Altı üstü bir izmirli farkında olmadan güzel dostluklar ve insanlarla tanışılabilir :)Boşuna düşünme bulunabilecek en güzel sanal office

2023-10-13 Gül

Uzun süre yan komşu olarak kullandığım workspace'da çalışmak çok güzel. Ortam müthiş dostça. Ne zaman birşey sorsanız yardımcı oluyorlar. Temponuza göre çok rahatlıkla çevrenize göre de sakin ortam bulabiliyorsunuz. Herşey için teşekkürler.

2023-10-18 Kemal

Bağdat caddesine hem yakın otopark sorunu yaşamıyorsunuz metro ihtiyacı için metroya 5 dk yürüme mesafesinde transfer merkezi olan bir yer.

2023-10-23 Selin

Çok uygun bir çalışma ortamı, rahat bir alışveriş merkezinde yer alan ofise yemek gelmesi, market olması, çay-kahve imkanı, park yeri ve toplu ulaşım dahil tüm şartları uygun, bize büyük bir kolaylık sağlıyor. Çalışma arkadaşlarım da uyumlu ve işlerine saygılı oldukları için mutluyum.

2023-10-28 Can

Çok huzurlu ve çalışma için ideal bir yer. İyi bir takım ve çalışma arkadaşları yüzünden güzel çalışma vakitleri geçiriyoruz. Ayrıca toplu taşıma araçlarına yakınlığıyla işe gelip gitmek çok kolay oluyor. Hemen yanında yer alan alışveriş merkezinde ihtiyaç duyduğunuz birçok şeyi temin edebilmeniz de ayrıca büyük bir kolaylıktır.

2023-11-02 Ebru

Türkçe kendi ofisim için süper bir yer. Her şey yeni ve temiz. Alanlar geniş, diğer kiracılar sessiz ve dostça. Üst sınıf yerel tesisleri garantileyin. Tüm bunlar inanılmaz uygun fiyatlarla bir araya gelir.

2023-11-07 Levent

Güzel ve konforlu bir çalışma ortamı sağlayan harika bir yer. Çalışanlar samimi ve yardımseverler. Fiyatlar da oldukça uygun.

2023-11-12 Elif

Bu ofise herkesi öneriyorum. Çalışma ortamı çok iyiydi. Personel çok nazik ve dostça. Her ihtiyacımızı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ayrıca, ofisin konumu da harika. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-17 Burak

Gerçekten güzel bir yer, nazik insanlar ve çalışmak için rahat bir ortam var. İyi ve hızlı internet bağlantısı var. Ben çok memnunum.

2023-11-22 Zeynep

Ritim Ofis Harika bir ofis. Uygun fiyatlarla iyi bir ortam sağlar. Mükemmel bir hizmet, çalışmak için harika bir yerdir. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ritim Office Hazır Ofis & Sanal Ofis Kiralama Hizmetleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?