Hamam Turkish Bath & Spa yorumlar

Hamam Turkish Bath & Spa yakın Mizanoğlu Ali Bey Sokak, Ortahisar, Ortahisar Beldesi, Ürgüp, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50650

  • Adres: 50650 Ortahisar/Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.6220845, 34.8667694

Hamam Turkish Bath & Spa, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hamam Turkish Bath & Spa yorumlar
2023-09-23 Ayşe

Hamam’a gitmek için sabırsızlanıyordum ve beklentilerimin çok üzerine çıktı. İçeriye adım attığım andan itibaren kendimi rahatlamış hissettim. Hamamın dekoru çok güzel ve otantik bir atmosferi var. Hizmet kalitesi mükemmel ve çalışanlar son derece yardımsever. Tüm vücut masajı yaptırdım ve çok memnun kaldım. Fiyatlar oldukça makul. Gaziantep’teki en iyi Türk hamamlarından biri olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Murat

Hamam Turkish Bath & Spa Spa'ya bir grup arkadaşla gittik ve harika bir deneyim yaşadık. İçeriye girdiğimizde hemen etkilendik. Dekoru gerçekten muhteşemdi ve çok rahatlatıcı bir atmosfer vardı. Personel çok profesyoneldi ve bize harika bir hizmet sundular. Hamamı ve masajları deneyimledik ve her ikisi de harikaydı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar geleceğiz!

2023-09-23 Zeynep

Hamam Turkish Bath & Spa Spa, kız arkadaşlarımla beraber gittiğimiz bir spa deneyimiydi. İhtiyacımız olan tamamen rahatlama ve gevşemeydi ve Hamam bunu tam anlamıyla sağladı. Dekoru çok şık ve estetikti. Personel son derece profesyonel ve yardımseverdi. Masajlar harikaydı ve çok rahatlattı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Sonuç olarak, bu harika bir spa deneyimiydi ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz.

2023-10-08 Ebru

Bir arkadaşımla birlikte Hamam Turkish Bath & Spa Spa'yı ziyaret ettik ve beklentilerimi aştı. İçeriye adım attığımda hemen rahatladım ve atmosfer gerçekten büyüleyiciydi. Dekor çok güzel ve otantikti. Personel çok dostça ve profesyoneldi. Masaj hizmeti oldukça iyiydi ve fiyatlar da oldukça uygun. Bu spa merkezini kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Yasin

Hamam Turkish Bath & Spa Spa'da bir masaj randevusu aldım ve genel deneyimim çok olumlu oldu. İçeriye girdiğimde ilk izlenimim şık ve rahatlatıcı bir ortam olduğuydu. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Masaj hizmeti harikaydı ve gerçekten rahatlattı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-18 Sevgi

Hamam Turkish Bath & Spa Spa, Gebze'de bulunan bir aile otelinde kaldığım sırada deneyimlediğim bir spa oldu. İçeriye girdiğimde hemen rahatladım ve atmosfer mükemmeldi. Dekor harikaydı ve personel çok yardımseverdi. Masajlar gerçekten rahatlattı ve fiyatlar da oldukça uygun. Bu spa'yı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Mehmet

Hamam Turkish Bath & Spa Spa'ya bir arkadaşımla birlikte gittik ve harika bir deneyim yaşadık. İçeriye girdiğimizde etkilendik ve atmosfer gerçekten rahatlatıcıydı. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Masaj hizmeti harikaydı ve fiyatlar da oldukça uygundu. Bu spa'yı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Gizem

Hamam Turkish Bath & Spa Spa, İstanbul'da deneyimlediğim en iyi spa'dan biriydi. Atmosfer çok rahatlatıcıydı ve dekor gerçekten muhteşemdi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Masaj hizmeti mükemmeldi ve fiyatlar da oldukça uygun. Bu spa merkezini kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Fatma

Hamam Turkish Bath & Spa Spa'da bir masaj randevusu aldım ve harika bir deneyim yaşadım. Atmosfer gerçekten rahatlatıcıydı ve dekor çok güzel ve estetikti. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Masaj hizmeti gerçekten rahatlattı ve fiyatlar da oldukça makuldu. Bu spa'yı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Ahmet

Hamam Turkish Bath & Spa Spa'ya eşimle beraber gittik ve çok memnun kaldık. İçeriye girer girmez kendimizi rahatlamış hissettik ve atmosfer gerçekten büyüleyiciydi. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Masaj hizmeti gerçekten iyiydi ve fiyatlar da oldukça uygun. Bu spa merkezini kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Şeyma

Hamam Turkish Bath & Spa Spa'da bir masaj randevusu aldım ve harika bir deneyim yaşadım. İçeriye girer girmez atmosfer beni rahatlattı ve dekor gerçekten çok güzel ve otantikti. Personel son derece profesyonel ve yardımseverdi. Masaj hizmeti gerçekten rahatlattı ve fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-17 Ahmet

Hamam Turkish Bath & Spa Spa'ya bir grup arkadaşımla gittik ve harika bir deneyim yaşadık. İçeriye adım attığımız anda etkilendik ve atmosfer gerçekten rahatlatıcıydı. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Masaj deneyimi muhteşemdi ve fiyatlar da oldukça uygundu. Bu spa merkezini kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hamam Turkish Bath & Spa?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?