UĞUR HALI YIKAMA FABRİKASI yorumlar

UĞUR HALI YIKAMA FABRİKASI yakın 1044. Sokak, Yenigün Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07050

  • Adres: Yenigün, No:, Mevlana Cd. 52 A, 07100 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 544 278 33 72
  • Web sitesi: ugurhaliyikama.com.tr
  • Enlem, Boylam: 36.8928738, 30.7160385

UĞUR HALI YIKAMA FABRİKASI, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
UĞUR HALI YIKAMA FABRİKASI yorumlar

Talebi karşılayan personel çok başarılı halılarımı sürekli bu firmaya yıkatıyorum hiçbir problem yaşamadım her zaman tertemiz geliyor asla koku olmuyor . Başarılarınız daim olsun.

Merhaba Uğur Halı Yıkama ekibi, Şirketinize ikinci kez halılarımı gönderdim ve yine çok memnun kaldım. Neredeyse üç yıl olmuş ve halılarım çok kirliydi. Bir daha bu kadar ara vermem. … Daha fazla

Zerdaçal suyu dökülen halım için tercih ettim uğur halı yıkamayı. Kimyasal ürün değil bitkisel deterjan kullandıklarını söylediler, halının lekesi yoğun oldugu için tereddüt ettim ama kimyasaldanda yıpranmasını istemdğim için verdim halımı … Daha fazla

2023-09-30 Talebi karşılayan personel

Çok başarılı halılarımı sürekli bu firmaya yıkatıyorum hiçbir problem yaşamadım her zaman tertemiz geliyor asla koku olmuyor.

2023-09-30 Uğur Halı Yıkama ekibi

Şirketinize ikinci kez halılarımı gönderdim ve yine çok memnun kaldım. Neredeyse üç yıl olmuş ve halılarım çok kirliydi. Bir daha bu kadar ara vermem.

2023-09-30 Zerdaçal suyu dökülen halım

Kimyasal ürün değil bitkisel deterjan kullandıklarını söylediler, halının lekesi yoğun olduğu için tereddüt ettim ama kimyasaldan da yıpranmasını istemediğim için verdim halımı.

2023-10-13 Berna

Talebi karşılayan personel çok başarılı halılarımı sürekli bu firmaya yıkatıyorum hiçbir problem yaşamadım her zaman tertemiz geliyor asla koku olmuyor.

2023-10-13 Mehmet

Merhaba Uğur Halı Yıkama ekibi, Şirketinize ikinci kez halılarımı gönderdim ve yine çok memnun kaldım. Neredeyse üç yıl olmuş ve halılarım çok kirliydi. Bir daha bu kadar ara vermem.

2023-10-13 Gamze

Zerdaçal suyu dökülen halım için tercih ettim uğur halı yıkamayı. Kimyasal ürün değil bitkisel deterjan kullandıklarını söylediler, halının lekesi yoğun olduğu için tereddüt ettim ama kimyasaldan da yıpranmasını istemediğim için verdim halımı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? UĞUR HALI YIKAMA FABRİKASI?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?