Reha Kaya yorumlar

Reha Kaya yakın Trump Alışveriş Merkezi, Bestekar Şakir Ağa Sokağı, Kuştepe, Kuştepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34381

  • Adres: Kuştepe, Trump towers residence, Mecidiyeköy Yolu Cd. No:12, 34387 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 545 302 99 98
  • Web sitesi: rehakaya.com
  • Enlem, Boylam: 41.0681246, 28.9921761

Reha Kaya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Reha Kaya yorumlar

Gayet başarılı gayet profesyonel asla sıradan bir Make up artist değil. Çok memnun kaldım. Hayatımın en özel gecesinde iyi ki seni tercih etmişim???? …

Reha was absolutely amazing! She did a great job for me and my husband for our wedding day, if you want to glow on your special day, undoubtedly choose Reha! She was not only my makeup artist that day, but also, helped me in anyway she could. Thanks Reha jan:)

Gerçekten çok beğendim,insanı değerli hissettiriyorlar,saçlarım bir erkeğe göre oldukça uzun bakımı ile çok uğraşıyorum ancak ne zaman bakıma gelsem saçlarım bebek saçı gibi oluyor,her zaman sizinleyim...

2023-09-20 Ayşe

Gayet başarılı gayet profesyonel asla sıradan bir Make up artist değil. Çok memnun kaldım. Hayatımın en özel gecesinde iyi ki seni tercih etmişim????

2023-09-20 Nilay

Reha was absolutely amazing! She did a great job for me and my husband for our wedding day, if you want to glow on your special day, undoubtedly choose Reha! She was not only my makeup artist that day, but also, helped me in anyway she could. Thanks Reha jan:

2023-09-20 Nazife

Gerçekten çok beğendim,insanı değerli hissettiriyorlar,saçlarım bir erkeğe göre oldukça uzun bakımı ile çok uğraşıyorum ancak ne zaman bakıma gelsem saçlarım bebek saçı gibi oluyor,her zaman sizinleyim...

2023-10-05 Kadri

Çok memnun kaldım, işlerinde çok profesyonel bir ekiple çalışıyorlar, herkes burayı denemeli, kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-10 Sema

Eşim ve benim düğün günümüzde inanılmaz iş çıkardılar, özel gününde ışıldamak istiyorsanız, hiç şüphesiz Reha'yı tercih edin! O gün sadece makyaj sanatçım değil, aynı zamanda her şekilde yardımcı oldu. Teşekkürler Reha jan:

2023-10-15 Mustafa

Kesinlikle tavsiye edilir. Çok iyi fiyatlara mükemmel hizmet alabilirsiniz. Çalışanlar son derece profesyoneldir ve işlerini gerçekten sevdiklerini belli ederler.

2023-10-20 Fatma

Kullandıkları ürünlerin kalitesi gerçekten harika. Her defasında piyasadaki en kaliteli ürünlerle çalışıyorlar. Kesinlikle memnun kalacaksınız.

2023-10-25 Yusuf

Çok memnun kaldım. Rezervasyon yapmak çok kolaydı ve bekleme süresi yoktu. Personel her zaman yardımcı olmak için hazır ve nazikti. Harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-30 Leyla

Burası, muhteşem ortamı ve dekorasyonuyla gerçekten etkileyici. Kendimi hoş ve rahat hissettim. Kesinlikle geri geleceğim.

2023-11-04 Hülya

Reha Kaya, gerçek bir profesyonel. Makyaj yaparken gerçekten yetenekli ve kendine güvenli. Kendisiyle tanışmak ve çalışmak benim için bir zevkti.

2023-11-09 Emre

Harika bir deneyimdi. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Gerçekten rahat bir ortamda olduğumu hissettim. Kesinlikle başkalarına tavsiye ederim.

2023-11-14 Aslı

Harika bir müşteri hizmeti deneyimi yaşadım. Çalışanlar cana yakın ve yardımcıydı. Hizmet hızlı ve verimliydi. Kesinlikle geri geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Reha Kaya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?