Morgan Motor Company London Morgan Turkey yorumlar

Morgan Motor Company London Morgan Turkey yakın Opet Pendik, No: 81, Yakacık Caddesi, Velibaba Mahallesi, Pendik, Istanbul, Marmara Region, 34896

  • Adres: Velibaba, Yel degirmeni Str Nr.5, Pendik, Türkiye
  • Telefon: +90 532 682 65 01
  • Web sitesi: morgan-motor.co.uk
  • Enlem, Boylam: 40.9071799, 29.2524242

Morgan Motor Company London Morgan Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Morgan Motor Company London Morgan Turkey yorumlar
2023-09-22 Emir

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'ne gittiğimde ilk intiba oldukça olumlu oldu. Ortam oldukça şık ve lüks bir görünüme sahip. Çalışanların ilgisi de oldukça güzeldi. Genel olarak deneyimim oldukça memnun ediciydi. Ürün ve hizmet kalitesi de oldukça yüksekti.

2023-09-22 Nil

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'nde şahane bir deneyim yaşadım. Ortam gerçekten büyüleyiciydi ve dekora çok dikkat edilmişti. Personel çok ilgili ve yardımcıydı. Harika bir müşteri hizmeti ile karşılaştım. Para karşılığında oldukça değerli bir deneyim yaşattılar. Bekleme süresi ve rezervasyon konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tesisler oldukça temiz ve her türlü ihtiyaca yanıt verecek şekilde donatılmıştı.

2023-09-22 Ali

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'ne gittiğimde oldukça etkilendim. Atmosfer gerçekten güzeldi ve çalışanlar samimi ve dostça davrandı. Ürün ve hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Kişisel deneyimim olumlu geçti ve gördüğüm araçlar gerçekten kaliteliydi. Müşteri hizmeti açısından da hiçbir problem yaşamadım. Parasının karşılığını fazlasıyla veren bir deneyimdi.

2023-10-07 Ayşe

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'nde ailemle birlikte keyifli bir gün geçirdik. Ortam oldukça hoştu ve dekorasyon dikkat çekiciydi. Çalışanlar da oldukça yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimizi karşıladı. Bize oldukça değerli bir deneyim yaşattılar. Para karşılığında aldığımız hizmet gerçekten çok iyiydi.

2023-10-12 Burak

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'ndeki deneyimim oldukça olumluydu. Atmosfer oldukça sıcak ve samimiydi. Personel çok ilgiliydi ve her türlü sorumuzu yanıtladı. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksekti. Kişisel olarak da çok memnun kaldım. Müşteri hizmeti, para karşılığı aldığımız hizmet, beklem süresi ve rezervasyon konularında hiçbir problem yaşamadım. Tesisler de oldukça temiz ve düzenliydi.

2023-10-17 Ceyda

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'nde geçen hafta bir araç satın aldım. İlk intibam oldukça olumlu oldu. Ortam oldukça şık ve lüks bir görünüme sahip. Personel de ilgili ve yardımcıydı. Ürün ve hizmet kalitesinden de oldukça memnun kaldım. Kişisel olarak da harika bir deneyim yaşadım. Kesinlikle paranızın karşılığını alıyorsunuz.

2023-10-22 Elif

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'nde geçen hafta bir araç satın aldık. İlk intibamız oldukça olumlu oldu. Firma çalışanları oldukça ilgili ve yardımcıydı. Ortam gerçekten çok güzeldi ve dekorasyon harika. Ürün ve hizmet kalitesi de beklentilerimizi karşıladı. Kişisel olarak da oldukça memnun kaldık. Harika bir müşteri hizmeti ile karşılaştık. Beklem süresi ve rezervasyon konusunda da hiçbir problem yaşamadık. Tesisler oldukça temiz ve her türlü ihtiyaca yanıt verecek şekilde donatılmıştı.

2023-10-27 Fatma

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'ne geçen hafta bir test sürüşü için gittik. İlk intibamız oldukça olumlu oldu. Ortam oldukça hoştu ve atmosfer sıcak. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımcıydı. Ürün ve hizmet kalitesi de oldukça yüksekti. Kişisel olarak da deneyimimiz memnun ediciydi. Müşteri hizmeti açısından da hiçbir problem yaşamadık. Kesinlikle değerli bir deneyim yaşadık.

2023-11-01 Gizem

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'nde dün bir araç satın aldım. İlk intibam oldukça olumlu oldu. Ortam oldukça lüks ve şık bir görünüme sahip. Personel de oldukça ilgili ve yardımcıydı. Ürün ve hizmet kalitesinden de oldukça memnun kaldım. Kişisel olarak da çok harika bir deneyim yaşadım. Kesinlikle paranızın karşılığını alıyorsunuz.

2023-11-06 Hakan

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'ne geçen hafta bir araç bakımı için gittim. İlk intibam oldukça olumlu oldu. Ortam oldukça temiz ve düzenliydi. Çalışanlar da sıcak ve samimiydi. Ürün ve hizmet kalitesinden oldukça memnun kaldım. Kişisel olarak da harika bir deneyim yaşaydım. Kesinlikle paranızın karşılığını alıyorsunuz.

2023-11-11 Mehmet

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'ni geçen hafta ziyaret ettim. İlk intibam oldukça olumlu oldu. Ortam oldukça hoştu ve atmosfer sıcak. Çalışanlar da oldukça profesyonel ve ilgiliydi. Ürün ve hizmet kalitesinden memnun kaldım. Kişisel olarak da çok olumlu bir deneyim yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Nur

Morgan Motor Company London Morgan Turkey Oto Galerisi'ne geçen hafta gittim ve oldukça hoş bir deneyim yaşadım. İlk intibam oldukça olumlu oldu. Ortam oldukça lüks ve şık bir görünüme sahip. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımcıydı. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Müşteri hizmeti açısından da hiçbir problem yaşamadım. Kesinlikle paranızın karşılığını alacağınız bir deneyim sunuyorlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Morgan Motor Company London Morgan Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?