Hassas Mühendislik Ltd.Şti. yorumlar

Hassas Mühendislik Ltd.Şti. yakın Hassas Mühendislik, 28, Çelik Caddesi, Yeşilce Mahallesi, Kâğıthane, Istanbul, Marmara Region, 34418

  • Adres: Levent, Sanayi Sitesi, Çelik Cd. No:28 4, 34418 Kâğıthane/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 280 55 55
  • Web sitesi: hassas.com
  • Enlem, Boylam: 41.0970187, 29.0037416

Hassas Mühendislik Ltd.Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hassas Mühendislik Ltd.Şti. yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Üretici ile çalıştığım süre boyunca mükemmel bir deneyim yaşadım. İlk izlenim ve atmosfer oldukça profesyonel ve samimiydi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yaptırma imkanı vardı. Üretici, paranızın karşılığını kesinlikle veriyor.

2023-09-20 Mustafa

Hassas Mühendislik Ltd.Şti. Üretici'den aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatları da uygun. Yer ve tesisleri temiz ve düzenliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-20 Fatma

Üretici'deki deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenim ve atmosfer güzeldi ve çalışanlar çok hoşgeldiniz. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı ve müşteri hizmetleri harikaydı. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapabiliyorduk. Fiyatlar da makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-05 Ahmet

Hassas Mühendislik Ltd.Şti. Üretici'de aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. İlk izlenim ve atmosfer oldukça profesyonel ve samimiydi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da makuldu. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu ve beklemek zorunda kalmadım. Yer ve tesisler temiz ve düzenliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-10 Esra

Üretici'deki deneyimim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi, ve ilk izlenim güzeldi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı ve fiyatları uygun. Müşteri hizmetleri harikaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Yer ve tesisler temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Mehmet

Hassas Mühendislik Ltd.Şti. Üretici'yle çalıştığımda, kesinlikle mükemmel bir deneyim yaşadım. İlk izlenim ve atmosfer harikaydı ve çalışanlar çok profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yapabildim. Parasının karşılığını kesinlikle alıyorsunuz!

2023-10-20 Zeynep

Üretici'de aldığım hizmet mükemmeldi. İlk izlenim ve atmosfer oldukça profesyonel ve samimiydi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapabiliyorduk. Fiyatları da makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Ali

Hassas Mühendislik Ltd.Şti. Üretici'den aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da uygun. Tesisler temiz ve düzenliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-30 Gizem

Üretici'deki deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenim güzeldi ve çalışanlar çok hoşgeldiniz. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı ve müşteri hizmetleri harikaydı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapabiliyorduk. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Ömer

Hassas Mühendislik Ltd.Şti. Üretici'yle çalıştığımda, mükemmel bir deneyim yaşadım. İlk izlenim güzeldi ve çalışanlar çok profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri harikaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Yer ve tesisler temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-14 Büşra

Hassas Mühendislik Ltd.Şti. Üretici'de aldığım hizmetten çok memnun kaldım. İlk izlenim güzeldi ve çalışanlar çok misafirperverdi. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve fiyatları uygun. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapabiliyorduk. Tesisler temiz ve düzenliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hassas Mühendislik Ltd.Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?