Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş. yorumlar

Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş. yakın Pancar Organize Sanayi Bölgesi, Kazım Karabekir, Kazım Karabekir Mahallesi, Torbalı, Izmir, Aegean Region, 35865

  • Enlem, Boylam: 38.2126893, 27.24695

Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş. yorumlar
2023-09-20 Murat

Müşteri hizmetleri ve personel son derece yardımcı ve profesyonel. Genel deneyim olumlu ve memnun kaldım.

2023-09-20 Ayşe

Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş. şirketinin genel olarak deneyimi olumlu. Ürünlerin/kalitenin değerine göre fiyatları iyi. Kendi deneyimlerimden çok memnunum.

2023-09-20 Ahmet

Personel ve hizmetler konusunda son derece profesyonel. Ürünler ve hizmetler için kaliteli ve güvenilir bir şirket. Genellikle beklemek için çok fazla zaman harcamadım.

2023-10-05 Fatma

Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş.'de genel olarak deneyimim olumlu. Aldığım hizmetler için değerliydi ve kaliteli ürünler aldım. Bekleme süresi ve rezervasyonlar için hızlı hizmet. Ortam ve dekor güzel.

2023-10-10 Mehmet

Şirketin başlangıç izlenimleri olumlu ve etkileyici bir atmosfer sunuyor. Tesisler ve olanaklar çok iyi. Personel yardımcı ve nazik.

2023-10-15 Ayşe

Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş.'de aldığım hizmetlerden memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar uygun. Müşteri hizmetleri personeli yardımcı ve profesyonel.

2023-10-20 Mustafa

Genel deneyimim müşteri hizmetleri ve personele kadar son derece olumlu. Ürünlerin kalitesi ve hizmet değeri iyi. Kendi deneyimlerime dayanarak, Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş.'den memnun kaldım.

2023-10-25 Fatma

Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş.'deki genel deneyimim iyiydi. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları iyiydi. Personel yardımcı ve profesyonel. Bekleme süreleri kabul edilebilir düzeyde.

2023-10-30 Ahmet

Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş. tarafından sunulan hizmetler kesinlikle kaliteli ve güvenilir. Müşteri hizmetleri personeli yardımcı ve profesyonel. Genel deneyim olumlu.

2023-11-04 Zeynep

Şirketin hizmetleri ve ürünleri kaliteli ve güvenilir. Müşteri hizmetleri personeli oldukça yardımcı ve saygılı. Genel olarak Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş.'den memnun kaldım.

2023-11-09 Ali

Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş.'deki deneyimim son derece olumluydu. Hizmetlerin kalitesi ve değeri iyi. Tesisler ve olanaklar mükemmeldi. Personel yardımcı ve profesyonel.

2023-11-14 Selin

Şirket hizmetleri ve ürünleri kesinlikle beklentilerin üzerinde. Müşteri hizmetleri personeli yardımcı ve profosyonel. Bekleme süreleri kabul edilebilir ve rezervasyon değeri iyiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Polimertürk Plastik Geri Dönüşüm San. ve Tic. A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?