American LIFE Samsun yorumlar

American LIFE Samsun yakın Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu, Başarir Sokak, Bahçelievler Mahallesi, Samsun, İlkadım, Samsun, Black Sea Region, 55070

  • Adres: Bahçelievler, Başarır Sk. No:22, 55070 İlkadım/Samsun, Türkiye
  • Telefon: +90 362 432 42 42
  • Web sitesi: americanlife.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.2796849, 36.3383741

American LIFE Samsun, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
American LIFE Samsun yorumlar

Daha önce diğer kurumları deneyip asla memnun kalmadım ama bu kurumun hocaları ve programlarını çok sevdim şuan ingilizce için burdayım daha sonra da Fransızca ve diğer diller için de devam etmek istiyorum çok başarılı bir kurum. Şimdiye … Daha fazla

Burda eğitim görüyorum daha önce farklı bir kuruma da gittim ama memnun kalmamıştım 7,8 aydır burda eğitim görüyorum ve kendimi çok ilerlettiğimi düşünüyorum. Plusmore derslerine elimden geldiğince her gün geliyorum konuşmam bu sayede çok … Daha fazla

Son senemde açık liseye alıp daha yararlı olabilir belki diye American Life’ı tercih ettim, iyi ki tercih etmişim her hoca birbirinden iyi ilgili ve güler yüzlü çalışan ablalar , danışmalar çok sıcakkanlı ve her kuruma gelişimizde güler … Daha fazla

2023-09-30 Ayşe

Daha önce diğer kurumları deneyip asla memnun kalmadım ama bu kurumun hocaları ve programlarını çok sevdim şuan ingilizce için burdayım daha sonra da Fransızca ve diğer diller için de devam etmek istiyorum çok başarılı bir kurum. Şimdiye kadar aldığım en iyi eğitim burada.

2023-09-30 Mehmet

Burda eğitim görüyorum daha önce farklı bir kuruma da gittim ama memnun kalmamıştım 7,8 aydır burda eğitim görüyorum ve kendimi çok ilerlettiğimi düşünüyorum. Plusmore derslerine elimden geldiğince her gün geliyorum konuşmam bu sayede çok gelişti.

2023-09-30 Elif

Son senemde açık liseye alıp daha yararlı olabilir belki diye American Life’ı tercih ettim, iyi ki tercih etmişim her hoca birbirinden iyi ilgili ve güler yüzlü çalışan ablalar , danışmalar çok sıcakkanlı ve her kuruma gelişimizde güler yüzle karşılanıyoruz.

2023-10-15 Fatma

Bu kurumu önerebilirim. İngilizce seviyenizi yükseltmek için kesinlikle burayı tercih edin. Hocaları gerçekten çok iyi ve disiplinli ders işliyorlar. İstanbul'da en iyi ingilizce dil okullarından biri.

2023-10-20 Ahmet

Başka dil okullarına da gitmiştim ama hiçbiri American Life kadar iyi değil. Derslerin kalitesi çok yüksek ve hocalar gerçekten ilgili. Kendinizi geliştirmek için harika bir ortam.

2023-10-25 Gül

American Life'ı arkadaşımın tavsiyesi üzerine denedim ve gerçekten memnun kaldım. Hocalar çok tecrübeli ve sabırlılar. Eğitim programı da çok başarılı. İngilizceyi hızla geliştirmek için doğru yer.

2023-10-30 Murat

American Life'da aldığım eğitimden çok memnunum. Kaliteli bir dil okulu ve hocalar gerçekten öğretme konusunda iyi. İngilizceyi daha hızlı öğretmek için burayı tercih ettim ve doğru karar verdim.

2023-11-19 Ali

Dil öğrenmek için başka bir dil okulu ararken American Life'ı buldum. İyi bir tercih oldu. Eğitim programı çok iyi ve hocalar da gayet ilgili. İngilizceyi kolaylıkla öğrenmek için burayı tavsiye ederim.

2023-11-24 Berk

American Life'da geçen sene eğitim gördüm ve memnun kaldım. Hocaların öğretme yöntemleri çok etkili ve eğitim programı da düzenli. İngilizceyi hızla geliştirmek için iyi bir seçenek.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? American LIFE Samsun?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?