Ny Organizasyon Ankara yorumlar

Ny Organizasyon Ankara yakın 31, Bağlum Bulvarı, Ufuktepe Mahallesi, Keçiören, Ankara, Central Anatolia Region, 06291

  • Adres: Ufuktepe, Osmangazi Cd no:31/D, 06145 Keçiören/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 505 422 91 24
  • Enlem, Boylam: 40.010763, 32.856736

Ny Organizasyon Ankara, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ny Organizasyon Ankara yorumlar

Ankara'da organizasyon deyince ilk aklınıza gelsin, istediğiniz konsepti zevkinize göre seçip gerisini Osman bey e bırakın, ilginiz ayrıca çok teşekkür ediyorum ???? …

Gerçekten gerek güler yüzlü olmalari gerek ilgileri gözünüz kapali güvenebilirsiniz iyiki sizi tercih etmişim çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin

Kesinlikle tavsiye ediyorum ilgi alaka çok iyi fiyat konusunda da abartıya kaçmayıp yardımcı oluyorlar. Teşekkür ederiz

2023-09-19 Ayşe

Ankara'da organizasyon deyince ilk aklınıza gelsin, istediğiniz konsepti zevkinize göre seçip gerisini Osman bey e bırakın, ilginiz ayrıca çok teşekkür ediyorum ????

2023-09-19 Özlem

Gerçekten gerek güler yüzlü olmalari gerek ilgileri gözünüz kapali güvenebilirsiniz iyiki sizi tercih etmişim çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin

2023-09-19 Emre

Kesinlikle tavsiye ediyorum ilgi alaka çok iyi fiyat konusunda da abartıya kaçmayıp yardımcı oluyorlar. Teşekkür ederiz

2023-10-04 Cem

Düzenlenen organizasyonda hizmet almak benim için büyük bir keyif oldu. Çalışanlar çok ilgili ve yardımcı. Farklı konseptler sunuyorlar ve bütçenize uygun bir organizasyon yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-09 Ayhan

Toplantı ve etkinlik organizasyonumu Ny Organizasyon ile gerçekleştirdim ve çok memnun kaldım. İşlerini profesyonel bir şekilde yapıyorlar. İsteklerinizi tam anlamıyla karşılamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim.

2023-10-14 Selin

Ankara'da organizasyon alanında en iyi hizmeti bu şirketten alabilirsiniz. Çok profesyonel ve özenli bir ekip ile çalışıyorlar. Organizasyonun her aşamasında size destek oluyorlar ve istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlıyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-19 Can

Davetiyelerimizi ve dekorasyonumuzu Ny Organizasyon ile yaptık ve sonuçtan çok memnun kaldık. Çok özenli ve detaycı bir şekilde çalışıyorlar. Taleplerimizi tam anlamıyla karşıladılar ve istediğimiz atmosferi yarattılar. Teşekkür ederiz.

2023-10-24 Merve

Organizasyon firmaları arasında en iyilerinden biri olan Ny Organizasyon'u tercih ettiğim için çok mutluyum. Tam anlamıyla istediğimiz konsepti yarattılar ve her şeyi eksiksiz bir şekilde düzenlediler. İlgili ve profesyonel bir ekip. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Kerem

Ankara Organizasyon Şirketi olarak adından söz ettiren Ny Organizasyon'u tercih ettim ve son derece memnun kaldım. Başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiler ve isteğimiz doğrultusunda her detayı düşündüler. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Pelin

Ny Organizasyon ile düğün organizasyonu yaptık ve çok memnun kaldık. Her şey isteğimiz doğrultusunda özenle hazırlandı ve mükemmel oldu. Ekip profesyonel ve ilgili. Davetlilerimiz de çok beğendi. Tavsiye ederiz.

2023-11-08 Burak

Ny Organizasyon'u bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve gerçekten memnun kaldım. İlgili ve profesyonel bir ekip. Düğün organizasyonumuzun tüm aşamalarını sorunsuz bir şekilde yönettiler. Teşekkürler.

2023-11-13 Sevgi

Ny Organizasyon ile 2. kez çalıştık ve yine çok memnun kaldık. Detaylara önem vererek çalışıyorlar ve hizmet kaliteleri çok yüksek. İsteğimizi tam anlamıyla karşıladılar ve güzel bir organizasyon gerçekleştirdiler. Kesinlikle öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ny Organizasyon Ankara?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?