HANGAR - SES VE MULTİMEDYA SİSTEMLERİ yorumlar

HANGAR - SES VE MULTİMEDYA SİSTEMLERİ yakın İstasyon Mahallesi, Etimesgut, Ankara, Central Anatolia Region, 06793

  • Adres: İstasyon, 2304. Sk. no:2/a, 06790 Etimesgut/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 245 00 03
  • Web sitesi: hangaroto.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.946517, 32.671995

HANGAR - SES VE MULTİMEDYA SİSTEMLERİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
HANGAR - SES VE MULTİMEDYA SİSTEMLERİ yorumlar

Aracıma multimedya sistemi yaptırdım. Montajı yapan Eren beye ve kamerayı takan arkadaşımızın eline koluna sağlık pek sohbet edemedik ismini hatırlayamıyorum. İşletme sahibi Yasin bey güzel bir sistem kurmuş personeli ile beraber güler … Daha fazla

Clio 3 aracıma android ekran taktırdım. Olumlu yanlarını söyleyecek olursam ekran ve işçilik güzeldi. Fiyat gayet uygundu, memnundum, yapılan iş genel anlamda temizdi. Olumsuz yanlarına gelecek olursam ilk randevum saat 14.00’teydi 2 saatte … Daha fazla

Firma sahibi Yasin bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Peugeot 5008 aracıma multimedya ekran montajı yapıldı. Ürün seçimindeki yönlendirmeleri, kusursuz ve hassas montaj işçilikleri, montajdan sonra da sistem kullanımı konusunda yönlendirmeleri için teşekkürler. Hayırlı işleri olsun.

2023-09-23 Ahmet

Aracıma multimedya sistemi yaptırdım. Montajı yapan Eren beye ve kamerayı takan arkadaşımızın eline koluna sağlık pek sohbet edemedik ismini hatırlayamıyorum. İşletme sahibi Yasin bey güzel bir sistem kurmuş personeli ile beraber güler yüzlü bir hizmet almak isterseniz mutlaka uğramanız gereken bir yer

2023-09-23 Ayşe

Clio 3 aracıma android ekran taktırdım. Olumlu yanlarını söyleyecek olursam ekran ve işçilik güzeldi. Fiyat gayet uygundu, memnundum, yapılan iş genel anlamda temizdi. Olumsuz yanlarına gelecek olursam ilk randevum saat 14.00’teydi 2 saatte teslim edilmedi %100 olmasa da daha tam geliştirilmesi gereken noktalar var maddiyatın yanı sıra iş güvenliğini düşünerek dikkatli bir çalışma yapmalarını öneririm

2023-09-23 Kemal

Firma sahibi Yasin bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Peugeot 5008 aracıma multimedya ekran montajı yapıldı. Ürün seçimindeki yönlendirmeleri, kusursuz ve hassas montaj işçilikleri, montajdan sonra da sistem kullanımı konusunda yönlendirmeleri için teşekkürler. Hayırlı işleri olsun.

2023-10-08 Deniz

Eren bey ve ekibine teşekkür ediyorum. Montaj işlemi için sabırla bekledim ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Kamerayı takan arkadaşımız da işini çok iyi yapmış. Sohbet ortamı da oldukça sıcaktı. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-13 Fatma

Hangar firmasından aldığım müzik setinden oldukça memnun kaldım. İşçilik mükemmel, ürün kaliteli. Personel de oldukça yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

2023-10-18 Ali

Bu mağazadan aldığım araç müzik setinden oldukça memnun kaldım. Hem ürün kalitesi hem de işçilik harikaydı. Teşekkürler.

2023-10-23 Zeynep

Hangar firmasında aracıma multimedya ekran taktırdım. İşçilik oldukça temiz ve düzgün yapılmış. İlgili ve yardımsever bir ekibe sahipler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Mustafa

Uygun fiyatları ve kaliteli ürünleri ile Hangar firmasından aldığım araç müzik seti ile çok memnun kaldım. İşçilik de oldukça başarılıydı. Tavsiye ederim.

2023-11-02 Emine

Hangar firmasında aracıma multimedya sistemi yaptırdım. İşçilik oldukça iyi ve düzenli yapıldı. Ürün de kaliteli. Fiyatlar da oldukça uygun. Çalışanlar da güler yüzlü ve yardımsever. Tavsiye ederim.

2023-11-07 Mehmet

Hangar firmasından aldığım araç müzik seti ile oldukça memnun kaldım. Ürün kaliteli, fiyatlar uygun ve işçilik de başarılı. Çalışanlar da yardımsever ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Hakan

Hangar firmasında aracıma multimedya ekranı taktırdım. Çalışanlar oldukça yardımsever ve ilgililerdi. Montaj işlemi de oldukça başarılıydı. Ürün kaliteli. Tavsiye ederim.

2023-11-17 Sevgi

Hangar firmasından aldığım araç müzik seti ile oldukça memnun kaldım. İşçilik ve ürün kalitesi çok iyi. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? HANGAR - SES VE MULTİMEDYA SİSTEMLERİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?