Tarsus Şelale caybahcesi yorumlar

Tarsus Şelale caybahcesi yakın Kemalpaşa Mahallesi, Tarsus, Mersin, Mediterranean Region, 33460

  • Adres: Çağlayan, şelale ici, 33460 Tarsus/Mersin, Türkiye
  • Telefon: +90 534 747 16 98
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 36.9333114, 34.8984718

Tarsus Şelale caybahcesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tarsus Şelale caybahcesi yorumlar

Tarsus Şelalesi oldukça etkileyiciydi. Çok serinletici bir atmosferi var. Hemen yanındaki çay bahçesinde bir şeyler yiyip içebilirsiniz. Fiyatları gayet makul. Daha fazla

Mükemmel bir yer. İlk defa geldik. Suya inilecek güvenli bir merdiven düzeneği yapılsa çok daha iyi olur. İnsanlar suya inmek için demir bariyerlerin üzerinden geçiyorlar. Su alıp götürecek kadar derin değil zaten. Belki kışın yağışlarda … Daha fazla

Çok güzel bir yer bu mevsim havası çok güzelmiş.. Muhakak gelip görülecek bir yer. Çay bahçesinde güzel kumda kahve keyfi yapabilirsiniz. Motor ile gezecekler için güzel bie uğrak yeri olabilir. Motor turu yapacaklara tarsusu muhakak … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Tarsus Şelalesi oldukça etkileyiciydi. Çok serinletici bir atmosferi var. Hemen yanındaki çay bahçesinde bir şeyler yiyip içebilirsiniz. Fiyatları gayet makul.

2023-09-18 Mehmet

Mükemmel bir yer. İlk defa geldik. Suya inilecek güvenli bir merdiven düzeneği yapılsa çok daha iyi olur. İnsanlar suya inmek için demir bariyerlerin üzerinden geçiyorlar. Su alıp götürecek kadar derin değil zaten. Belki kışın yağışlarda …

2023-09-18 Fatma

Çok güzel bir yer bu mevsim havası çok güzelmiş.. Muhakak gelip görülecek bir yer. Çay bahçesinde güzel kumda kahve keyfi yapabilirsiniz. Motor ile gezecekler için güzel bie uğrak yeri olabilir. Motor turu yapacaklara tarsusu muhakak …

2023-10-03 Ahmet

Çok güzel bir yer, sakin ve huzurlu. Çay bahçesi de rahatlatıcı bir ortam sunuyor. Tavsiye ederim.

2023-10-08 Ayten

Tarsus Şelalesi gerçekten etkileyiciydi. Çay bahçesinde rahat bir ortamda bir şeyler atıştırabilirsiniz. Yemekler ve içecekler de lezzetli. Teşekkürler!

2023-10-13 Ali

Güzel bir yer. Şelaleyi görmek çok güzeldi. Çay bahçesi de temiz ve güzel bir ortama sahip. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-18 Zeynep

Tarsus Şelalesi muhteşem bir yer. Şelaleyi gördükten sonra çay bahçesinde oturup dinlenmek harika bir deneyim. Çalışanlar çok ilgili ve yardımsever. Tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-23 Hüseyin

Çok güzel bir yer. Şelaleye yakın bir çay bahçesi. İşletmeciler çok misafirperver. Fiyatlar da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-28 Sedef

Tarsus Şelalesi çok güzel bir yer. Çay bahçesinde oturup çay içmek harika bir deneyim. Çalışanlar da çok nazik ve yardımsever. Güzel bir aile atmosferi var.

2023-11-02 Oğuz

Tarsus Şelalesi'ne yakın güzel bir çay bahçesi. Suyun akışını izlemek rahatlatıcı bir deneyim. Yemeklerin ve içkilerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar da uygun.

2023-11-07 Nur

Tarsus Şelalesi'nin yanındaki çay bahçesi çok güzel. Şelaleyi izlemek harika bir deneyim. Personel de çok dostça ve yardımsever. Güzel bir yer.

2023-11-12 Kemal

Şelale gerçekten etkileyici. Çay bahçesi de rahat bir ortam sunuyor. Yemekler ve içecekler de lezzetli. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tarsus Şelale caybahcesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?