Nil Balık Restaurant yorumlar

Nil Balık Restaurant yakın Silk Road, Barbaros Caddesi, Tepe, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48706

  • Adres: Tepe, tepe mahallesi yat limanı, Barbaros Cd. No:103, 48700 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 412 89 09
  • Enlem, Boylam: 36.850793, 28.2754674

Nil Balık Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Nil Balık Restaurant yorumlar

The restaurant offers fish and meat dishes. We choose fresh Turkey fish, which was perfectly grilled, all though, they offer some not so fresh fish. Crab legs was frozen. Salad was fresh and tasty, desert as well. Service was excellent, … Daha fazla

Dün akşam iki kişi gittik. Aşağıda yediklerimizin fotoğrafını bırakıyorum. Mekan oldukça nezih, çalan müzikler güzel, personeller ilgiliydi. Mekanın sahibi bizimle yakından ilgilendi ve rezervasyonsuz gitmemize rağmen bize güzel bir masa … Daha fazla

2023-09-30 Ayşe

Restoran balık ve et yemekleri sunuyor. Taze Türkiye balığı seçtik, mükemmel bir şekilde ızgara yapılmıştı, ancak bazı taze olmayan balıklar da sunuyorlar. Yengeç bacakları donmuştu. Salata taze ve lezzetliydi, tatlı da öyleydi. Servis mükemmeldi.

2023-09-30 Ali

Dün akşam iki kişi gittik. Aşağıda yediklerimizin fotoğrafını bırakıyorum. Mekan oldukça nezih, çalan müzikler güzel, personeller ilgiliydi. Mekanın sahibi bizimle yakından ilgilendi ve rezervasyonsuz gitmemize rağmen bize güzel bir masa ayarladı.

2023-10-15 Mehmet

Bu restoran gerçekten güzel bir atmosfere sahip. İlk girişte göz kamaştırıcı bir alan var ve personel son derece dostane ve yardımsever. Yiyeceklerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Fatma

Bu restoranı çok beğendim. Balık çeşitleri oldukça geniş ve lezzetli. Hizmet kalitesi de çok iyiydi. Herkesin burayı denemesini öneririm.

2023-10-25 Hakan

Yemeklerin lezzeti harikaydı. Deniz ürünleri oldukça taze ve servis çok hızlıydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, kaliteyi kesinlikle hak ediyor.

2023-10-30 Elif

Personel çok saygılı ve yardımseverdi. Yiyecekler muhteşemdi ve servis mükemmeldi. Tekrar geleceğim!

2023-11-09 Gizem

Çalışanlar çok misafirperver ve güler yüzlüydü. Taze balık çeşitleri sunuyorlar ve her şey lezzetliydi. Mekanın dekorasyonu da çok şık. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-14 Okan

Bir arkadaş önerisi üzerine bu restorana geldim ve çok memnun kaldım. Yemekler lezzetli ve taze, servis hızlı ve çalışanlar çok nazikti. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-19 Seda

Restoranın ambiansı harika ve dekorasyon çok güzel. Yiyecekler de oldukça lezzetliydi. Ancak fiyatlar biraz pahalı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Nil Balık Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?