Gülçimen Ambalaj yorumlar

Gülçimen Ambalaj yakın Macun Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06200

  • Adres: Macun mah GİMAT TOPTANCILAR SİTESİ, 06230 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 534 879 29 07
  • Enlem, Boylam: 39.9588475, 32.7666248

Gülçimen Ambalaj, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gülçimen Ambalaj yorumlar
2023-09-23 Ahmet

Gülçimen Ambalaj Plastik Torba Tedarikçisi, işlerinde uzman, müşteri odaklı bir firma. Ürünlerinin kalitesi çok iyidir ve müşteri hizmetleri harika. Herhangi bir sorun yaşadığımda, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulurum. Her zaman güler yüzlü ve profesyonel bir hizmet alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Ayşe

Gülçimen Ambalaj Plastik Torba Tedarikçisi'nin ürünleri çok dayanıklı ve kaliteli. Müşteri hizmetleri de son derece ilgili ve yardımcı oluyorlar. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle güvenle tercih edebileceğiniz bir firma.

2023-09-23 Mehmet

Gülçimen Ambalaj Plastik Torba Tedarikçisi'nin ürünleri gerçekten çok kaliteli. İşlerini titizlikle yapıyorlar ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Fiyatları da çok uygun. Diğer firmalara göre tercih etmenizi kesinlikle öneririm.

2023-10-08 Elif

Gülçimen Ambalaj Plastik Torba Tedarikçisi'ne geçen ay bir defa uğradım ve gerçekten çok etkilendim. İçeri girdiğimde mis gibi bir koku ve temiz bir ortam vardı. Çalışanlar da son derece yardımcı oldular. Ürünleri kaliteli ve çeşitli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Cem

Gülçimen Ambalaj Plastik Torba Tedarikçisi'nin ürünleri gerçekten çok kaliteli. Fiyatları da uygun ve müşteri hizmetleri harika. İnternetten sipariş verdiğimde hızlı bir şekilde teslimat yapıyorlar. Kesinlikle beş yıldızı hak ediyorlar.

2023-10-23 Burak

Gülçimen Ambalaj Plastik Torba Tedarikçisi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünler kaliteli ve dayanıklı. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Fiyatlar da makul düzeyde. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Nur

Gülçimen Ambalaj Plastik Torba Tedarikçisi'nin ürünlerini düzenli olarak kullanıyorum ve çok memnunum. Çok dayanıklı ve kaliteli ürünler üretiyorlar. Müşteri hizmetleri de çok ilgili. Kesinlikle öneririm.

2023-11-07 Ayşe

Gülçimen Ambalaj Plastik Torba Tedarikçisi'nden birkaç defa alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve dayanıklı. Fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Mehmet

Gülçimen Ambalaj Plastik Torba Tedarikçisi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünler kaliteli ve dayanıklı. Çalışanlar da son derece yardımcı oluyorlar. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gülçimen Ambalaj?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?