Caribou Coffee yorumlar

Caribou Coffee yakın Caribou Coffee, Farabi Caddesi, Kalkınma, Kalkınma Mahallesi, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61080

  • Adres: Ortahisar, Farabi Cd., 61080 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 325 97 22
  • Enlem, Boylam: 40.9968045, 39.7618088

Caribou Coffee, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Caribou Coffee yorumlar

Çalışanlar ilgili, menu geniş ancak giden kitle biraz kötü. Tek tek oturmaya giden , masa işgali yapıp saatlerce kalkmayan insan dolu. Ve artık kafelerin sigara içmeyenlerin de açık havada oturmak isteyebilecegini düşünmeli, hava almaya balkona oturuyoruz sigara dumanından birbirimizi goremiyoruz Daha fazla

Ders çalışmak, kitap okumak için alt katı çok iyi bir yer. Alt katta ayrıca bahçeli bir kısmı var. Vanilyalı latte harika. Çalışanların elinden her kahve içilir. Temiz ve insana kitap okuma, ders çalışma şevki veren bir yer. Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Çalışanlar ilgili, menu geniş ancak giden kitle biraz kötü. Tek tek oturmaya giden , masa işgali yapıp saatlerce kalkmayan insan dolu. Ve artık kafelerin sigara içmeyenlerin de açık havada oturmak isteyebilecegini düşünmeli, hava almaya balkona oturuyoruz sigara dumanından birbirimizi göremiyoruz.

2023-09-20 Mehmet

Kahve pasta gibi ürünlerle vakit geçirebileceğiniz zincir mekanlardan bir tanesi. Sıcak çikolatasını çok seviyorum ama krema tadını çok sevmiyorsanız bol koymamasını söyleyin çünkü maşallah hep elleri bol. Mekanın hem üst hem alt tarafta bulunan oturma alanları var. Kahveleri güzel, çalışanlar ilgili. Ambiyans ve dekor da iyidir.

2023-09-20 Gizem

Ders çalışmak, kitap okumak için alt katı çok iyi bir yer. Alt katta ayrıca bahçeli bir kısmı var. Vanilyalı latte harika. Çalışanların elinden her kahve içilir. Temiz ve insana kitap okuma, ders çalışma şevki veren bir yer.

2023-10-10 Ebru

Çalışanlar son derece ilgili ve güler yüzlüdür. Menüde birçok seçenek vardır. Kahve ve pasta gibi ürünler çok lezzetlidir. Tek sorun masa işgalleridir. İnsanlar saatlerce kalkmadığı için oturacak yer bulmak zor olabiliyor.

2023-10-25 Ahmet

Kahve ve diğer içecekler lezzetli ancak biraz pahalı. Çalışanlar saygılı ve ilgilidir. Tesisler temiz ve rahatlatıcıdır. Sadece biraz kalabalık olabiliyor ve oturma düzeni düzenli değildir.

2023-11-09 Aylin

Çalışanlar ilgili ve profesyonel. Menüdeki çeşitlilik hoşuma gitti. Kahve ve tatlılar lezzetli. Mekanın atmosferi sakin ve hoş. Fiyatlar biraz pahalı olabilir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Caribou Coffee?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?