MyStory Organizasyon yorumlar

MyStory Organizasyon yakın Karamustafapaşa Mahallesi, Incesu, Kayseri, Central Anatolia Region, 38560

  • Adres: Vali İhsan Aras, mah.Atatürk cd 6/B, 38560 İncesu/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 554 839 86 51
  • Enlem, Boylam: 38.6241888, 35.1817969

MyStory Organizasyon, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
MyStory Organizasyon yorumlar
2023-09-29 Ayşe

Organizasyon Şirketi'nin tesisleri oldukça şık ve modern. Konum olarak da merkezi bir yerde bulunuyorlar. Yemek ve içecek seçenekleri oldukça geniş ve lezzetlidir. Ayrıca, etkinliklerin gerçekleştirileceği alanlar geniş ve rahattır. Bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım.

2023-09-29 Mehmet

Geçtiğimiz hafta Organizasyon Şirketi'nde bir etkinlik düzenledik ve etkilendim. Tesisler oldukça temiz ve düzenliydi. Personel yardımcı ve güleryüzlüydü. Etkinlik alanı ferah ve iyi bir atmosfere sahipti. İyi bir deneyimdi. Tekrar geleceğim.

2023-09-29 Zeynep

MyStory Organizasyon Şirketi'nde düzenlenen bir etkinliğe katıldım ve oldukça memnun kaldım. Yerleşim ve dekorasyon mükemmeldi. Personel profesyonel ve misafirperverdi. Hizmet kalitesi çok yüksekti ve etkinlikten çok keyif aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Fatma

Organizasyon Şirketi'nde düzenlenen bir etkinliğe iştirak ettik. Mekanın dekorasyonu sıcak ve davetkar. Personel misafirperver ve yardımsever. Yiyecek ve içecek seçenekleri oldukça çeşitliydi ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-24 Hasan

MyStory Organizasyon Şirketi'nin tesisleri oldukça modern ve temiz. Personel ilgili ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi oldukça iyiydi. Ancak biraz daha geniş bir alan ve daha rahat oturma düzeni olabilir. Genel olarak hoş bir deneyim yaşadım.

2023-10-29 Gül

Organizasyon Şirketi'nin tesisleri oldukça konforluydu. Dekorasyon şık ve moderndi. Personel profesyonel ve misafirperverdi. Yiyecekler lezzetli ve sunumları da güzeldi. Ancak biraz daha fazla etkinlik düzenleyebilecekleri alanları olabilir. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-08 Melis

Organizasyon Şirketi'ndeki etkinlik alanı oldukça ferah ve aydınlıktı. Personel hızlı ve güler yüzlüydü. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve gürültülü olabiliyor. Yine de bu konuda çok fazla problem yaşamadım. Genel olarak iyi bir deneyim oldu.

2023-11-13 Emre

MyStory Organizasyon Şirketi'nde düzenlenen bir etkinliğe iştirak ettim ve memnun kaldım. Etkinlik alanı geniş ve temizdi. Personel her konuda yardımcı oldu ve profesyonelce davrandı. Güzel bir deneyim yaşadım ve tekrar geleceğim.

2023-11-18 Ebru

Organizasyon Şirketi'nin tesisleri oldukça modern ve şıktır. Konum olarak merkezi bir yerdedir. Personel ilgili ve yardımseverdir. Etkinlik alanı geniş ve ferah olduğundan rahatça hareket edilebilir. Fiyatlar biraz yüksektir, ancak karşılığını alırsınız.

2023-11-23 Cem

Geçen hafta Organizasyon Şirketi'nde düzenlenen bir etkinliğe gittim. Tesisler oldukça modern ve hoş bir atmosfere sahipti. Personel dostça ve yardımseverdi. Ancak bazen uzun süre beklemek gerekebildi. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? MyStory Organizasyon?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?