Çamlıbağ Şarapları (YUNATÇILAR) yorumlar

Çamlıbağ Şarapları (YUNATÇILAR) yakın Emniyet Sokak, Cumhuriyet, Bozcaada, Canakkale, Marmara Region, 17680

  • Adres: Cumhuriyet, Emniyet Sk. No:01, 17680 Bozcaada/Çanakkale, Türkiye
  • Telefon: +90 286 697 80 55
  • Web sitesi: camlibag.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.8343259, 26.0692403

Çamlıbağ Şarapları (YUNATÇILAR), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çamlıbağ Şarapları (YUNATÇILAR) yorumlar

Çamlıbağ’dan soğuk şarabınızı alıp, yel değirmenlerinde ya da polente fenerinde günü batırabilirsiniz. 2023 Ağustos Blush şarap 200₺

Kırmızı şarap merlot-kuntra ve özel kuntra deneyimledik. Çok beğendik. Dönüşte de tekrar uğradık. Hediyelikte alabilirsiniz. Fiyatlarda normal 220-240 tl. Çalışanlarda ilgili ve bilgiliydi.

2023-09-20 Ayşe

Adada birçok şarapçı var. Bozcaada’da yetişen kuntra üzümünün, cabernet sauvignon kupajı bulunduğu için Çamlıbağ’ı seçtim. Üzüm dağılımının %70 cabernet sauvignon, %30 kuntra şeklinde dağıldığı 2020 rekoltesinin (220 TL) lezzeti iki buçuk puanlık bir tat bıraktı. Şarapta hissedilen tütsülenmiş meşe notaları ve olgun meyve aromaları hoşuma gitti. Ayrıca, şarabın asit oranı da dengeliydi. Fiyat performans açısından da memnun kaldım.

2023-09-20 Ali

Çamlıbağ’dan soğuk şarabınızı alıp, yel değirmenlerinde ya da polente fenerinde günü batırabilirsiniz. 2023 Ağustos Blush şarap 200₺

2023-09-20 Mehmet

Kırmızı şarap merlot-kuntra ve özel kuntra deneyimledik. Çok beğendik. Dönüşte de tekrar uğradık. Hediyelikte alabilirsiniz. Fiyatlarda normal 220-240 tl. Çalışanlarda ilgili ve bilgiliydi.

2023-10-05 Fatma

Çamlıbağ Şarapları (YUNATÇILAR) Şarap mağazasına bugün gittim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve şarap seçimim konusunda da bilgilendirdiler. Mağaza temiz ve düzenliydi ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Şarapları lezzetliydi ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Genel olarak çok iyi bir deneyimdi ve tekrar gideceğim.

2023-10-10 Ayhan

İş gezisi için Bozcaada'ya gittiğimde Çamlıbağ Şarapları'nı ziyaret ettim ve harika bir deneyim yaşadım. Mağaza güzel bir atmosfere sahip ve şarap seçenekleri çok çeşitliydi. Çalışanlar cana yakın ve bilgiliydi, bana farklı şaraplar hakkında önerilerde bulundular. Şarapların tadı mükemmeldi ve fiyatları da uygundu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-15 Selin

Çamlıbağ Şarapları'nı bu hafta sonu ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Mağaza şık ve temizdi ve çalışanlar çok misafirperverdi. Şarap seçimim konusunda bana yardımcı oldular ve farklı şarapları tatma fırsatım oldu. Şaraplar harikaydı ve fiyatları da uygundu. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-20 Can

Çamlıbağ Şarapları'ndan aldığım şaraplardan çok memnun kaldım. Şaraplar lezzetliydi ve kaliteliydi. Çalışanlar da yardımcı ve bilgilendirmeleriyle beni çok etkilediler. Fiyatlar da uygun olduğu için tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2023-10-25 Sinem

Çamlıbağ Şarapları'nı arkadaşlarımla ziyaret ettiğimde harika bir deneyim yaşadım. Mağaza çok güzel bir atmosfere sahip ve çalışanlar çok yardımcı ve bilgiliydi. Şaraplar lezzetliydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-30 Emre

Çamlıbağ Şarapları'ndan aldığım şaraplar çok lezzetliydi. Çalışanlar da çok yardımcı oldular ve şarap seçimim konusunda bana yardımcı oldular. Mağaza temiz ve düzenliydi ve şaraplar çok çeşitliydi. Fiyatları da uygun olduğu için tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2023-11-04 Gül

Çamlıbağ Şarapları'ndaki deneyimim mükemmeldi. Şaraplar lezzetliydi ve çalışanlar çok yardımcı oldular. Mağaza temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-09 Eren

Bozcaada'da çok sayıda şarap mağazası olduğu için nasıl birini seçeceğim konusunda kararsızdım, ancak Çamlıbağ Şarapları'na gitmeye karar verdim ve memnun kaldım. Mağaza güzel bir atmosfere sahip ve çalışanlar çok yardımcı oldular. Şaraplar lezzetliydi ve fiyatları da uygun düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 İpek

Çamlıbağ Şarapları'nda harika bir deneyim yaşadım. Şaraplar lezzetliydi ve çalışanlar çok yardımcı oldular. Mağaza temiz ve düzenliydi ve şarap seçenekleri çok çeşitliydi. Fiyatları da makul düzeydeydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çamlıbağ Şarapları (YUNATÇILAR)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?