Dent Metro Ostim Diş Polikliniği yorumlar

Dent Metro Ostim Diş Polikliniği yakın Alternatif Bank, Üniversite Caddesi, Ostim Organize Sanayi Bölgesi, Ostim OSB Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06374

  • Adres: Ostim OSB Mah. 100. Yıl Bulvarı Ostim Prestij İş Merkezi A Blok No: 55/14, 06374 Yenimahalle, Türkiye
  • Telefon: +90 312 331 63 63
  • Web sitesi: dentmetro.com
  • Enlem, Boylam: 39.9695617, 32.7456327

Dent Metro Ostim Diş Polikliniği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dent Metro Ostim Diş Polikliniği yorumlar

Merhaba! Size DentMetro Diş Polikliniği hakkında kesinlikle olumlu bir şeyler söylemek … Daha fazla

2023-10-01 Esin

Merhaba! Size DentMetro Diş Polikliniği hakkında kesinlikle olumlu bir şeyler söylemek istiyorum. İki kez buraya gittim ve her seferinde çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve dostça. Hijyen standartlarına uygun bir ortamda çalışıyorlar ve teknolojide son derece ileride. Tedavilerimden sonra ağrı veya rahatsızlık yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-01 Ayşe

Randevu saatine gitmeme rağmen birkaç dakika bekledikten sonra hemen içeri alındım. Poliklinik temiz ve düzenliydi. Personel çok nazik ve profesyonel. Doktorum tedavi yöntemini ayrıntılı bir şekilde açıkladı ve bana tedaviye başlamadan önce sorularımı yanıtladı. Tedaviden memnun kaldım ve sonuçtan çok mutluyum.

2023-10-01 Mehmet

Randevumu telefonla talep ettim ve hemen randevum oluşturuldu. İçeri girdiğimde, resepsiyon personeli beni güler yüzle karşıladı. Klinik temiz ve modern bir görünüme sahipti. Doktorum çok profesyonel ve tecrübeliydi. Tedavi sırasında hiçbir ağrı veya rahatsızlık hissetmedim. Genel olarak, Dent Metro Ostim Diş Polikliniği'nden çok memnun kaldım.

2023-10-21 Sibel

Randevu almak ve ofise girmek çok kolaydı. Personel son derece dostça ve yardımseverdi. Poliklinik temiz ve modern bir görünüme sahipti. Doktorum tedaviyi ayrıntılı bir şekilde açıkladı ve bana her adımda bilgi verdi. Tedaviden son derece memnun kaldım ve sonuçlar harikaydı.

2023-10-26 Can

Hizmetten çok memnun kaldım. Poliklinik modern ve hijyenik bir ortamda hizmet veriyor. Personel çok dostça ve profesyonel. Randevularıma zamanında alındım ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Doktorum çok ilgili ve tedavimden son derece memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2023-11-10 Ali

Polikliniğe randevu almak çok kolaydı. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Klinik temiz ve düzenliydi. Doktorum çok profesyonel ve tedavinin ayrıntılarını açıkladı. Tedavi sırasında hiçbir ağrı veya rahatsızlık hissetmedim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Fatma

Randevu saatinden önce poliklinikteydik, ancak hemen içeri alındık. Poliklinik çok temiz ve düzenliydi. Personel dostça ve yardımseverdi. Doktorum çok bilgili ve tedaviden son derece memnun kaldım. Genel olarak, Dent Metro Ostim Diş Polikliniği harika bir deneyim sunuyor.

2023-11-20 Merve

Randevu almak kolaydı ve polikliniğe içeri girer girmez karşılandık. Personel çok profesyonel ve dostça. Poliklinik temiz ve hijyeniktir. Doktorum tedavi seçeneklerini detaylı bir şekilde açıkladı ve iyileşme süreci hakkında bana bilgi verdi. Oldukça olumlu bir deneyimdi.

2023-11-25 Erdem

Randevu saatine tam zamanında girdim ve hiç beklemek zorunda kalmadım. Poliklinik güzel bir atmosfere sahipti. Personel profesyonel ve yardımseverdi. Doktorum tedavi hakkında ayrıntılı bilgi verdi ve beni her adımda yönlendirdi. Kendimi rahat ve güvende hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dent Metro Ostim Diş Polikliniği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?