M&T Butik yorumlar

M&T Butik yakın 40. Sokak, Güzelyalı Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35290

  • Adres: Güzelyalı, 19. Sk., 35290 Tırazlı Köyü/Konak/İzmir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.3975854, 27.0839647

M&T Butik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
M&T Butik yorumlar
2023-09-30 Ayşe

M&T Butik Çanta Mağazası harika bir hizmet sunuyor. Ürünlerinin kalitesi çok iyi. Çantalarının tasarımları da çok güzel. Personel çok yardımcı ve nazik. Mağazada iyi bir atmosfer var ve dekorasyon çok cazip. Fiyatlar da oldukça makul. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-30 Ahmet

M&T Butik Çanta Mağazası'na ilk girdiğimde güzel bir ilk izlenim aldım. Çanta seçimi genişti ve ürünler çok kaliteli görünüyordu. Ancak satın almak için beklemem gerekti ve bu biraz can sıkıcıydı. Personel yardımcıydı, ama biraz yavaştılar. Genel olarak iyi bir deneyimdi, ancak beklemek zorunda kalmanız gerekebilir.

2023-09-30 Fatma

Bu mağazada harika bir alışveriş deneyimi yaşadım. Personel çok nazik ve yardımcı oldular. Mağaza temiz ve düzenliydi. Çantaların kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makuldü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Mehmet

M&T Butik Çanta Mağazası'ndan aldığım çantayı çok sevdim. Tasarımı çok güzel ve kalitesi de harikaydı. Ancak mağazada beklemek zorunda kaldım ve bu biraz can sıkıcıydı. Personel yardımcıydı, ama biraz yavaştılar. Fiyatlar biraz pahalıydı, ama yine de değerdi.

2023-10-20 Zeynep

M&T Butik Çanta Mağazası'nda harika bir deneyim yaşadım. Çantaların kalitesi çok iyi ve tasarımları da çok güzel. Personel çok yardımcı ve nazikti. Mağazada rahat bir atmosfer vardı ve dekorasyonu da hoştu. Fiyatlar biraz pahalıydı, ama yine de değerdi.

2023-10-25 Selin

M&T Butik Çanta Mağazası'na gitmek için rezervasyon yaptım ve hemen içeri girdiğimde bana rezervasyonum olduğunu hatırlattılar. Personel çok yardımcıydı ve benimle ilgilendiler. Mağazada çok güzel çantalar vardı ve kaliteleri harikaydı. Fiyatlar biraz yüksekti, ama değerdi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-04 Sevgi

Bu mağazada güzel bir alışveriş deneyimi yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve personel çok yardımcı oldu. Mağazanın atmosferi de hoştu ve dekorasyonu da güzel. Fiyatlar da uygun ve benim için değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Gülnur

Bu mağazada hizmet çok iyiydi. Personel çok yardımcı ve nazikti. Çantaların kalitesi de çok iyi ve fiyatlar da uygun. Mağazanın atmosferi güzeldi ve dekorasyonu da hoştu. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-19 Emre

M&T Butik Çanta Mağazası'ndan aldığım çanta çok güzel. Tasarımı harika ve kalitesi de mükemmel. Personel yardımcı ve nazikti. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, değerdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? M&T Butik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?