Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi yorumlar

Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi yakın Milengaz Caddesi, Esentepe Mahallesi, Kartal, Istanbul, Marmara Region, 34870

  • Adres: Esentepe, Milangaz Cd. No:52 D:4, 34870 Kartal/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 390 2196
  • Web sitesi: hitachienergy.com
  • Enlem, Boylam: 40.9089934, 29.2001017

Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi yorumlar

E 5 yan yol üzerinde bulunmaktadır. Ankara yönü istikametinde sağ tarafta kalıyor. Dumankaya vizyon ile yan yana trafo fabrikası yüksek gerilim.

ABB, kamu, sanayi, ulaşım ve altyapı sektörlerindeki müşterilerine elektrifikasyon ürünleri, robotik ve hareket, endüstriyel otomasyon ve güç şebekeleri alanlarında hizmet sunuyor. Kartal E5 üzerinde Ankara istikametindedir.

2023-09-21 Ayşe

Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi Elektrik Trafo Merkezi'ni ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi, personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde sorularımı cevapladılar. Trafoların fiyatları da oldukça uygun ve değerliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-21 Mehmet

E5 yan yol üzerinde bulunan Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi Elektrik Trafo Merkezi'ni ziyaret ettim. Genel deneyimim oldukça olumluydu. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Sadece bekleme süresi biraz uzundu. Fakat bu küçük bir sorundu ve sonuç olarak genel olarak memnun kaldım.

2023-09-21 Fatma

Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi Elektrik Trafo Merkezi Ankara istikametinde E5 üzerinde yer alıyor. Çocukluğum orada geçti ve güzel anılarım var. Tesisin yanında Dumankaya vizyon ile yan yana bir trafo fabrikası bulunuyor. Yüksek gerilimli trafolar üretiyorlar. Burayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-06 Ahmet

ABB, kamu, sanayi, ulaşım ve altyapı sektörlerinde Hizmet veren bir şirkettir. Elektrifikasyon ürünleri, robotik ve hareket, endüstriyel otomasyon ve güç şebekeleri alanında hizmet sunar. Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi Elektrik Trafo Merkezi de Kartal E5 üzerinde Ankara istikametinde yer alır. Genel olarak bu şirketten ve tesislerinden memnun kaldım.

2023-10-16 Mehmet

Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi Elektrik Trafo Merkezi'ni ziyaret ettim ve beklentilerimi karşıladı. Tesisler temiz ve iyi bakımlıydı ve personel çok dostça ve profesyoneldi. Ürün ve hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatları uygun ve değerliydi. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünebilirim.

2023-10-21 Fatma

Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi Elektrik Trafo Merkezi'ne gitmeden önce biraz tereddütlerim vardı ancak deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok yardımcı oldu ve sorularımı cevapladılar. Tesisler temiz ve düzenliydi. Sadece bekleme süresi biraz uzundu. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar gidebilirim.

2023-10-26 Ahmet

Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi Elektrik Trafo Merkezi, Ankara yönünde E5 yan yolunda yer alıyor. Trafo fabrikası yanında Dumankaya vizyon ile yer almakta ve yüksek gerilimli trafolar üretmektedir. Burası çocukluğumun geçtiği yerdir ve güzel anılarımdan biridir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Ayşe

Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi Elektrik Trafo Merkezi'nde birkaç kez hizmet aldım ve her seferinde memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürün ve hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Mehmet

ABB, kamu, sanayi, ulaşım ve altyapı sektörlerindeki müşterilere hizmet sunan bir şirkettir. Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi Elektrik Trafo Merkezi de bu hizmetlerinden biridir. Kartal E5 üzerinde bulunur ve Ankara istikametindedir. Şirketten memnun kaldım ve tesisleri oldukça iyiydi.

2023-11-10 Fatma

Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi Elektrik Trafo Merkezi'ni ziyaret ettim ve genel olarak memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde sorularıma cevap verdiler. Tesisler temiz ve düzenliydi. Sadece beklemem biraz uzun sürdü. Ancak bu, genel deneyimi etkilemedi.

2023-11-15 Ahmet

Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi Elektrik Trafo Merkezi'ni ziyaret ettim ve buradaki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok yardımcı oldu ve profesyonelce hizmet verdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hitachi Energy Turkey Elektrik Sanayi Anonim Şirketi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?