Battalgazi Halk Eğitim Kursu yorumlar

Battalgazi Halk Eğitim Kursu yakın Kırçuval Mahallesi, Malatya, Battalgazi, Malatya, Eastern Anatolia Region, 44000

  • Adres: Akpınar, Aslantepe Cd. 34 C, 44100 Malatya Merkez/Malatya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.3515497, 38.3216503

Battalgazi Halk Eğitim Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Battalgazi Halk Eğitim Kursu yorumlar
2023-09-22 Ahmet

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi, çok iyi bir deneyimdi. Çalışanlar çok yardımseverdi ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Egitim alanımız gerekli tüm imkanlara sahipti ve çeşitli olanaklar sunuyordu. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yaptırmanın hiçbir zorluğu yoktu. Eğitim merkezinin genel atmosferi etkileyiciydi ve dekorasyon harikaydı. Alınan eğitim ve hizmetlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle bu merkezi tavsiye ederim.

2023-09-22 Ayşe

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi'nde aldığım eğitimden çok memnun kaldım. İnanılmaz bir deneyimdi. Hem eğitimciler hem de diğer çalışanlar son derece nazik ve yardımseverdi. Rezervasyon yapmak kolaydı ve herhangi bir beklemek zorunda kalmadım. Eğitim merkezi güzel ve modern bir atmosfere sahipti ve tesisler oldukça temiz ve düzenliydi. Aldığım hizmetin kalitesi harikaydı. Kesinlikle tekrar gelmek isterim ve herkese tavsiye ederim.

2023-09-22 Fatma

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi'nde aldığım eğitimden çok mutlu kaldım. Çalışanlar çok misafirperver ve yardımseverdi. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Tesisler oldukça modern ve temizdi. Genel deneyimim harikaydı ve aldığım hizmetin kalitesi de mükemmeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-10-07 Mehmet

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi'ne ilk defa gittim ve çok etkilendim. Eğitim merkezi harika bir atmosfer sunuyor ve dekorasyonu oldukça etkileyici. Çalışanlar çok yardımsever ve nazikti. Rezervasyon yapmak ve bekleme süresi ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Eğitim ve hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Ali

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi'nden aldığım eğitimin kalitesinden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Genel atmosfer çok sıcak ve samimidir. Tesisler temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yaparken herhangi bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tekrar gideceğim ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-17 Zeynep

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi'nde aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri mükemmeldi ve çalışanlar son derece yardımseverdi. Tesisler modern ve temizdi. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Genel deneyimim harikaydı ve hizmetin kalitesi mükemmeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-22 Mustafa

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi'ni arkadaşlarımın önerisi üzerine ziyaret ettim ve kesinlikle memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımsever ve nazikti ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Tesisler modern ve temizdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak hiç zorluğa neden olmadı. Genel deneyimim harikaydı ve hizmetlerin kalitesi mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Feyza

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi'nde aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyonel idi. Rezervasyon yapmak oldukça kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Tesisler çok modern ve temizdi. Eğitim merkezinin atmosferi oldukça sıcaktı ve dekorasyon harikaydı. Kesinlikle tekrar giderim!

2023-11-01 Gizem

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi'ndeki deneyimim oldukça iyiydi. Çalışanlar son derece yardımsever ve nazikti. Genel atmosfer çok davetkar ve tesisler temiz ve düzenliydi. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Eğitim ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Kesinlikle tekrar giderim!

2023-11-06 Emre

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi'nde aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyoneldi. Müşteri hizmetleri harikaydı. Tesisler oldukça modern ve temizdi. Rezervasyon yapmak hiç zorluğa neden olmadı ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Eda

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar oldukça yardımsever ve son derece profesyonel. Rezervasyon yapmak kolaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. Tesisler modern ve temizdi. Genel deneyimim çok memnuniyet vericiydi ve aldığım hizmetin kalitesi mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-16 Berk

Battalgazi Halk Eğitim Kursu Eğitim Merkezi'nde aldığım eğitimden çok mutlu kaldım. Çalışanlar çok yardımsever ve nazikti. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Tesisler çok modern ve temizdi. Hizmetin kalitesi mükemmeldi ve genel atmosfer çok sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Battalgazi Halk Eğitim Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?