Miss Dürüm yorumlar

Miss Dürüm yakın Zeya Danışmanlık Turizm A.S, 49/9, Tunus Caddesi, Tunalı, Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06680

  • Adres: Remzi Oğuz Arık, Tunus Cd. 49/C, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 427 59 99
  • Enlem, Boylam: 39.9085336, 32.8585574

Miss Dürüm, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Miss Dürüm yorumlar

Delicious, Clean, Fair prices and good behavior

2023-09-20 Ömer

Çok lezzetli bir yemek deneyimi yaşadım. Dürümler harikaydı, özellikle tavuk dürümü favorimdi. Ayrıca restoran çok temizdi ve çalışanlar da çok nazikti. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-20 Ayşe

Miss Dürüm Dürüm Restoranı'nda yemek yedim ve oldukça memnun kaldım. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar da çok uygun. Restoranın dekoru çok hoştu ve beklemek zorunda kalmadık. Çalışanlar da çok ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-20 Mehmet

Miss Dürüm Dürüm Restoranı, harika bir deneyimdi. Yemekler çok lezzetliydi ve porsiyonlar da oldukça büyük. Fiyatlar da gayet adaletliydi. Restoranın temizliği ve dekoru da takdir edilmeye değerdi. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-05 Elif

Miss Dürüm Dürüm Restoranı'na iyi bir başlangıç yaptık. Restoranın atmosferi çok güzeldi ve iç dekor da hoştu. Yemekler çok lezzetliydi ve beklemek zorunda kalmadık. Çalışanlar da çok yardımseverdi. Fiyatlar da uygundu. Tekrar gitmeyi düşünüyorum!

2023-10-10 Ahmet

Miss Dürüm Dürüm Restoranı'nda yemek yemekten çok memnun kaldım. Dürümler gerçekten çok lezzetliydi, özellikle etli dürüm favorimdi. Fiyatlar da gayet uygundu. Restoran da temizdi ve çalışanlar da oldukça nazikti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Fatma

Miss Dürüm Dürüm Restoranı'nda yemek yedik ve çok memnun kaldık. Dürümler çok lezzetliydi ve porsiyonlar da gayet büyüktü. Fiyatlar da çok uygun. Restoranın temizliği ve personelin davranışı da takdire şayandı. Tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

2023-10-20 Cem

Miss Dürüm Dürüm Restoranı'na gittim ve yemeklerinden çok memnun kaldım. Dürümler gerçekten lezzetliydi ve fiyatları da oldukça makul. Restoran da temiz ve çalışanlar da çok kibardı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-25 Esra

Miss Dürüm Dürüm Restoranı'nı denedim ve çok beğendim. Yemekler çok lezzetliydi ve fiyatlar da çok uygun. Restoranın dekoru çok güzeldi ve beklemek zorunda kalmadık. Çalışanlar da çok nazik ve ilgiliydi. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-30 Ali

Miss Dürüm Dürüm Restoranı'nda yemek yedik ve çok memnun kaldık. Dürümler gerçekten lezzetliydi ve porsiyonlar da oldukça büyüktü. Fiyatlar da gayet makuldu. Restoranın temizliği ve çalışanların davranışı da çok iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-11-04 Zeynep

Miss Dürüm Dürüm Restoranı'na gittim ve beklentilerimi karşıladı. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar da uygun. Restoranın temizliği ve dekoru da takdire şayandı. Personel de çok yardımseverdi. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-09 Murat

Miss Dürüm Dürüm Restoranı'nda yemek yedik ve çok memnun kaldık. Yemekler gerçekten lezzetliydi ve porsiyonlar da büyüktü. Fiyatlar da uygun. Restoranın temizliği ve personelin davranışı da takdir edilmeye değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Deniz

Miss Dürüm Dürüm Restoranı'nda yemek yedik ve çok memnun kaldık. Dürümler çok lezzetliydi ve fiyatlar da gayet uygun. Restoranın temizliği ve çalışanlar da iyi davrandı. Tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Miss Dürüm?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?