Finansbank Atm yorumlar

Finansbank Atm yakın Karatarla Mahallesi, Gaziantep, Şahinbey, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27400

  • Adres: Çukur, Doktor Mecit Barlas Cd. No:39, 27010 Şahinbey/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 850 222 0900
  • Enlem, Boylam: 37.062982, 37.3804679

Finansbank Atm, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Finansbank Atm yorumlar
2023-09-21 Ahmet

Atm yi genel olarak başarılı buldum. İşlem hızı oldukça iyiydi ve atm'nin sık sık bozulma gibi bir sorunu da yoktu. Tek sıkıntı zaman zaman Boş Atm bulmakta güçlük çekmek olabiliyor. Onun dışında hiçbir sorun yaşamadım.

2023-09-21 Ayşe

Finansbank Atm'si oldukça kullanışlı bir atm. İşlem süresi oldukça hızlı ve sık sık bozulma sorunu yaşanmıyor. Yanında oturan bir banka şubesinin de bulunması büyük avantaj. Ancak atmlerde bazen para çekmek veya para yatırmak için sıra beklemek gerekebiliyor. Yine de genel olarak memnunum.

2023-09-21 Mehmet

Finansbank Atm'lerinin en büyük avantajı hızlı ve kolay işlem yapabilme imkanı sunmalarıdır. Atmlerin genellikle bozulma gibi bir sorunu yoktur ve sık sık kullanırım. Tek sıkıntı zaman zaman yoğunluktan dolayı sıra beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.

2023-10-06 Fatma

Finansbank Atm'si oldukça kullanışlıdır ve genellikle bozulma gibi bir sorunu yoktur. İşlem süresi de oldukça iyidir ve atmlerin çevresinde yer alan oturma alanı büyük avantaj. Ancak atmlerde bazen para çekmek veya para yatırmak için sıra beklemek gerekebiliyor. Bu durumda zaman zaman sabırlı olmak gerekiyor. Genel olarak memnunum.

2023-10-11 Ali

Finansbank Atm'si oldukça hızlı ve kullanışlıdır. İşlem süresi oldukça iyidir ve sık sık bozulma sorunu yaşamazsınız. Atm'nin çevresinde oturma alanı bulunması büyük avantaj. Ancak sıra beklemek gerekebiliyor ve bazen parayı çekip çıkmak isteyen bir kişi için beklemektense başka bir atm'den işlem yapmak daha pratik olabilir. Yine de genel olarak atm'den memnunum.

2023-10-16 Şeyma

Finansbank Atm'sine genellikle sosyal güvence hesabımızdan para çekmek için gideriz. Atm oldukça kullanışlıdır ve genellikle bozulma gibi bir sorun yaşanmaz. İşlem süresi de hızlıdır ancak bazen sıra beklemek gerekiyor. Ayrıca atm'nin çevresinde oturma alanı ve atm'nin bulunduğu banka şubesinin de bulunması büyük avantaj. Genel olarak atm'den memnunuz.

2023-10-21 Mustafa

Finansbank Atm'si oldukça başarılı bir atm. İşlem süresi oldukça hızlıdır ve sık sık bozulma sorunu yaşanmaz. Atm'nin çevresinde oturma alanı ve banka şubelerinin de bulunması büyük avantaj. Ancak bazen sıra beklemek gerekiyor. Genel olarak atm'den memnunum.

2023-10-26 Gülay

Finansbank Atm'sini oldukça kullanışlı buluyorum. İşlem süresi oldukça hızlıdır ve büyük bir sıkıntı yaşanmaz. Atm'nin çevresinde oturma alanı da bulunması büyük avantaj. Ancak bazen sıra beklemek gerekiyor ve bu durum zaman zaman can sıkıcı olabiliyor. Yine de atm'den genel olarak memnunum.

2023-10-31 Elif

Finansbank Atm'si hızlı ve kullanışlıdır. İşlem süresi oldukça iyidir ve sık sık bozulma sorunu yaşanmaz. Atm'nin çevresinde oturma alanı da bulunması büyük avantaj. Ancak bazen sıra beklemek gerekiyor ve bu durum can sıkıcı olabiliyor. Genel olarak atm'den memnunum.

2023-11-05 Kadir

Finansbank Atm'si oldukça kullanışlıdır ve işlem süresi oldukça hızlıdır. Çevresinde oturma alanı ve banka şubesi olması büyük avantaj. Ancak bazen sıra beklemek gerekiyor ve bu durum zaman zaman problem yaratabiliyor. Genel olarak atm'den memnunum.

2023-11-10 Hatice

Finansbank Atm'si oldukça kullanışlı ve hızlıdır. İşlem süresi de gayet iyidir. Atm'nin çevresinde banka şubesi ve oturma alanı olması büyük avantaj. Ancak bazen sıra beklemek gerekiyor ve bu durum can sıkıcı olabiliyor. Genel olarak atm'den memnunum.

2023-11-15 Hüseyin

Finansbank Atm'sini oldukça sık kullanırım. Oldukça kullanışlı ve hızlı bir atm'dir. İşlem süresi gayet iyidir. Atm'nin çevresinde banka şubesi ve oturma alanı bulunması büyük avantaj. Sadece bazen sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak atm'den memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Finansbank Atm?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?