Akelpro - Akel Production yorumlar

Akelpro - Akel Production yakın Balaban Sokağı, Gülbahar Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Gülbahar, Balaban Sk. No:5C, 34087 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 533 479 80 60
  • Web sitesi: akelpro.com
  • Enlem, Boylam: 41.0704851, 29.0037819

Akelpro - Akel Production, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Akelpro - Akel Production yorumlar

???? …

2023-09-29 Ayşe

Akel Production Organizasyon Şirketi gerçekten harika bir deneyim yaşattı. Organizasyon çok profesyonelce düzenlenmişti ve her ayrıntı mükemmel bir şekilde düşünülmüştü. Tüm çalışanlar çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Salonun dekorasyonu da çok şık ve göz alıcıydı. Fiyatlar da gayet uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Mehmet

Akel Production Organizasyon Şirketi'nde gerçekten mükemmel bir deneyim yaşadım. Yaptıkları organizasyonun kalitesi inanılmazdı. Personel çok profesyoneldi ve her konuda bize yardımcı oldular. Fiyatlar da çok uygun ve hizmetin karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Fatma

Akel Production Organizasyon Şirketi'nde düğünümüzü gerçekleştirdik ve çok memnun kaldık. Her şey planladığımız gibi harika bir şekilde gerçekleşti. Salon dekorasyonu çok şık ve romantikti. Çalışanlar çok samimi ve yardımcıydı. Fiyatlar da gayet uygundu. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-14 Ahmet

Akel Production Organizasyon Şirketi'nde bir etkinliğe katıldım ve gerçekten çok güzel bir deneyim oldu. Salonun dekorasyonu çok etkileyiciydi ve atmosfer çok sıcak ve davetkar bir havaya sahipti. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gelmek isterim.

2023-10-19 Gülay

Akel Production Organizasyon Şirketi'nde bir doğum günü partisi düzenledik ve herkes çok eğlendi. Organizasyonun tüm ayrıntıları mükemmel bir şekilde düşünülmüştü. Çalışanlar çok sıcakkanlı ve profesyoneldi. Fiyatlar da gayet uygun ve hizmet kalitesi harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Sibel

Akel Production Organizasyon Şirketi'nde bir konferansa katıldım ve çok memnun kaldım. Salonun atmosferi çok profesyonel ve davetkar bir görüntüye sahipti. Çalışanlar da çok yardımsever ve ilgiliydiler. Hizmet kalitesi harikaydı. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-29 Hakan

Akel Production Organizasyon Şirketi'nde gerçekleştirdiğim etkinlikten çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Organizasyonun tüm ayrıntıları mükemmel bir şekilde düşünülmüştü. Salonun dekorasyonu da çok şık ve göz alıcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Ceyda

Akel Production Organizasyon Şirketi'nde gerçekleştirdiğim düğünden çok memnun kaldım. Organizasyon çok profesyonelce düzenlenmişti ve salonun dekorasyonu çok şık ve etkileyiciydi. Çalışanlar da çok yardımsever ve ilgiliydiler. Fiyatlar da gayet uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Ahmet

Akel Production Organizasyon Şirketi'nde gerçekten harika bir deneyim yaşattı. Organizasyon çok profesyonelce düzenlenmişti ve her ayrıntı mükemmel bir şekilde düşünülmüştü. Tüm çalışanlar çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Salonun dekorasyonu da çok şık ve göz alıcıydı. Fiyatlar da gayet uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Akelpro - Akel Production?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?