Medyum harun yorumlar

Medyum harun yakın Sosyal Sokağı, Çınar Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34841

  • Adres: Çınar, 34000 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 553 002 90 98
  • Web sitesi: medyumharun.com
  • Enlem, Boylam: 40.9428973, 29.1156949

Medyum harun, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Medyum harun yorumlar
2023-09-18 Ayşe

Başarılı bir deneyimdi. Medyum Harun'a gitmeden önce biraz endişeliydim ama personel çok yardımcı oldu ve beni rahatlattı. Bekleme süresi çok uzun değildi ve fiyatlar oldukça makuldi. Medyumluk hizmetleri gerçekten etkileyiciydi ve sonuçlarına çok memnun kaldım. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-18 Fatma

Medyum Harun'a gitmekten çok memnunum. İlk izlenimim oldukça olumlu ve samimi bir atmosferdi. Personel çok nazik ve yardımcı oldu. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon sorunları yaşamadım. Tesisler temiz ve rahattı. Hizmetlerin kalitesi harikaydı ve aldığım sonuçlardan çok memnun kaldım. Tüm deneyimim boyunca değerli hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Nur

Medyum Harun'da harika bir deneyim yaşadım. Personel çok dostça ve yardımcıydı. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam rahattı ve dekor hoştu. Tesisler temiz ve düzgündü. Fiyatlar makul ve hizmetler kaliteliydi. Sonuçlardan çok memnun kaldım. Tüm deneyimim boyunca harikaydım.

2023-10-18 Ebru

Medyum Harun'da çok güzel bir deneyim yaşadım. Personel çok sıcak ve samimiydi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam rahat ve dekor hoştu. Tesisler temiz ve düzgündü. Fiyatlar çok uygun ve hizmet kalitesi yüksekti. Sonuçlardan çok memnun kaldım. Tek kelimeyle harikaydı.

2023-10-28 Derya

Medyum Harun'da harika bir deneyim yaşadım. İlk izlenim oldukça olumlu ve sıcak bir atmosferdi. Personel çok yardımcı oldu ve beni rahatlattı. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam rahattı ve dekor hoştu. Tesisler temiz ve düzgündü. Fiyatlar makul ve hizmetler kaliteliydi. Sonuçlarını sevdim ve genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-07 Şeyma

Medyum Harun harika bir deneyimdi. Personel çok yardımcı oldu ve beni rahatlattı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ortam rahattı ve dekor hoştu. Tesisler temiz ve düzgündü. Fiyatlar makul ve hizmetler kaliteliydi. Sonuçlardan memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Medyum harun?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?