Av. Ender Koçyiğit yorumlar

Av. Ender Koçyiğit yakın Sezenler Caddesi, Korkutreis Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06430

  • Adres: Korkutreis, Sezenler Sk. No:12 No:12, 06430 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 532 629 57 51
  • Enlem, Boylam: 39.9269166, 32.8516719

Av. Ender Koçyiğit, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Av. Ender Koçyiğit yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Ender Bey ile çalışmak büyük bir zevkti. Boşanma sürecinde bana çok yardımcı oldu ve beni her aşamada bilgilendirdi. İşine ne kadar profesyonel yaklaştığını hissettirdi. İyi bir boşanma avukatı arayan herkese tavsiye ederim.

2023-09-19 Mehmet

Ender Bey ile çalıştığım süre boyunca çok memnun kaldım. İşine çok hakim ve disiplinli bir avukat. Süreci hızlı bir şekilde tamamladık ve sonucu istediğim gibi oldu. Kesinlikle onunla çalışmanızı tavsiye ederim.

2023-09-19 Fatma

Ender Bey'e çevremdeki bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Boşanma süreci çok zorlu olabilir ama Ender Bey her adımda yanımda olduğunu hissettirdi. İşine çok profesyonel bir şekilde yaklaşıyor ve her zaman benimle iletişimde kaldı. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-04 Ali

Ender Bey ile çalışmak bana çok güven verdi. Boşanma sürecinde her detayla ilgilendi ve her aşama hakkında beni bilgilendirdi. İşine olan hakimiyeti ve profesyonelliği sayesinde süreci olabildiğince kolay geçirdik. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-09 Aysel

Ender Bey ile çalıştığım dönemde çok etkili bir hizmet aldım. Kendisi boşanma sürecini benim için en kolay şekilde çözdü ve sonucunda istediğim şekilde sonuç aldım. İşine olan hakimiyeti ve tecrübesi sayesinde kendisine güvendim ve doğru bir karar verdim.

2023-10-14 Hasan

Ender Bey ile çalıştığım süre boyunca çok memnun kaldım. İşine olan hakimiyeti ve profesyonelliği sayesinde süreci hızlı bir şekilde tamamladık. Kendisi ile iletişimde olmak kolaydı ve sürekli bilgilendirildim. Başarılı bir avukat olduğunu düşünüyorum.

2023-10-19 Seda

Ender Bey ile çalışmanın benim için büyük bir şanstı. İşine olan hakimiyeti ve profesyonelliği sayesinde süreci en kolay şekilde tamamladık. Kendisi çok düşünceli ve anlayışlı bir avukat. Kesinlikle onunla çalışmanızı tavsiye ederim.

2023-10-24 İsmail

Ender Bey ile çalıştığım dönemde çok memnun kaldım. Boşanma sürecini en kolay şekilde atlattık ve sonuçta istediğim şekilde ayrıldım. Kendisi işine ne kadar hakim olduğunu gösterdi ve her aşamada beni bilgilendirdi. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-29 Esra

Ender Bey ile çalıştığım süre boyunca çok iyi bir hizmet aldım. Kendisi işine olan hakimiyeti ve tecrübesi sayesinde boşanma sürecini en kolay şekilde tamamladık. Her adımda beni bilgilendirdi ve yardımcı oldu. Kesinlikle onunla çalışmanızı tavsiye ederim.

2023-11-03 Murat

Ender Bey ile çalışmak bana büyük bir rahatlama sağladı. Süreç boyunca her adımda yanımda olduğunu hissettirdi ve işine olan hakimiyeti sayesinde sonuçta istediğim şekilde ayrıldım. Kendisine teşekkür ederim.

2023-11-08 Selin

Ender Bey'i bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve gerçekten çok memnun kaldım. İşine olan hakimiyeti ve profesyonelliği sayesinde süreci kolay bir şekilde tamamladık. Kendisi ile iletişimde olmak çok rahattı ve her zaman beni bilgilendirdi. Doğru bir karar verdim.

2023-11-13 Kemal

Ender Bey çok profesyonel bir avukat. Boşanma sürecinde her aşamada beni bilgilendirdi ve her detayı düşündü. İşine olan hakimiyeti ve tecrübesi sayesinde sonuçta istediğim şekilde ayrıldım. Kendisine teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Av. Ender Koçyiğit?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?