Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. yorumlar

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. yakın Parsana Mahallesi, Konya, Selçuklu, Konya, Central Anatolia Region, 42130

  • Adres: Parsana, Belkıs Sk. No:17/B, 42130 Selçuklu/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 850 804 0601
  • Web sitesi: ulsas.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.9511336, 32.4832704

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. yorumlar
2023-09-25 Ahmet

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi hakkında çok olumlu bir deneyim yaşadım. Fiyat performans açısından ürünleri çok iyiydi ve kaliteli hizmet verdiler. İlk izlenimim etkileyiciydi ve atmosfer harikaydı. Müşteri hizmetleri ve personel son derece yardımcı oldu. Bekleme süresi ve rezervasyonlar gayet iyi düzenlenmişti, tesis ve olanaklar da oldukça kaliteliydi.

2023-09-25 Ayşe

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi ile şimdiden birkaç kez çalıştım ve her seferinde memnun kaldım. Fiyatlar uygun ve ürünler kaliteli. İlk izlenimlerim her zaman olumlu oldu ve atmosfer hoş. Müşteri hizmetleri ve personel her zaman yardımcı oldular. Bekleme süresi kısadır ve rezervasyonlar kolayca yapılabiliyor. Tesis ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı.

2023-09-25 Mehmet

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'nden bir hizmet almadım, ancak arkadaşlarımın tecrübeleri pozitif olduğu için burayı tavsiye ettim. Onlardan aldığım bilgilere göre, fiyatlar uygun ve ürünler kaliteli. İlk izlenimleri olumluydu ve atmosfer rahattı. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcı oldu. Bekleme süreleri de kısa ve rezervasyonlar kolayca yapılabiliyor.

2023-10-10 Fatma

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'nden birkaç kez hizmet aldım ve her seferinde oldukça memnun kaldım. Fiyat performans açısından çok uygunlar ve ürün kalitesi de çok iyi. İlk izlenimlerim her zaman olumlu oldu ve atmosfer hoş. Müşteri hizmetleri ve personel son derece yardımcı oldu. Bekleme süreleri kısadır ve rezervasyonlar kolayca yapılabilir. Tesis ve olanaklar da oldukça iyidir.

2023-10-15 Ali

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'nden hizmet aldım ve genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım. Fiyatlar uygun ve ürün kalitesi iyiydi. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer gayet hoştu. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcı oldular. Bekleme süresi kısadır ve rezervasyonlar kolayca yapılabilir. Tesiste ihtiyacınız olan tüm olanakları bulabilirsiniz.

2023-10-20 Ayhan

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi, sunduğu hizmetlerle beni etkiledi. Fiyatlar uygun ve ürün kalitesi çok iyiydi. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer hoştu. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcı oldular. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyonlar kolayca yapılabiliyor. Tesis ve olanaklar da oldukça memnun ediciydi.

2023-10-25 Canan

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi ile beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Fiyatlar oldukça uygun ve ürünler kaliteliydi. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer çok hoştu. Müşteri hizmetleri ve personel son derece yardımcı oldu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyonlar da kolayca yapılabiliyor. Tesis ve olanaklar da oldukça iyiydi.

2023-10-30 İbrahim

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi ile çalıştığım süre boyunca olumlu bir deneyim yaşadım. Fiyat performans açısından çok iyi ve ürünler kaliteliydi. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer çok hoştu. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcı oldular. Bekleme süreleri kısadır ve rezervasyonlar kolayca yapılır. Tesis ve olanaklar da memnuniyet vericiydi.

2023-11-04 Deniz

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'nden hizmet aldım ve oldukça memnun kaldım. Fiyatlar uygun ve ürün kalitesi çok iyiydi. İlk izlenimim etkileyiciydi ve atmosfer çok hoştu. Müşteri hizmetleri ve personel yardımseverdi. Bekleme süreleri de kısadır ve rezervasyonlar kolayca yapılabilir. Tesis ve olanaklar da ihtiyaçlarımı karşıladı.

2023-11-09 Esra

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'nden hizmet aldım ve genel olarak memnun kaldım. Fiyatlar uygun ve ürün kalitesi iyiydi. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer güzeldi. Müşteri hizmetleri ve personel yardımcı oldular. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyonlar kolayca yapıldı. Tesis ve olanaklar da beklentilerimi karşıladı.

2023-11-14 Gül

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi ile ilk kez çalıştım ve olumlu bir deneyim yaşadım. Fiyatlar uygun ve ürün kalitesi iyiydi. İlk izlenim olumlu oldu ve atmosfer gayet hoştu. Müşteri hizmetleri ve personel son derece yardımcı oldu. Bekleme süresi oldukça kısadır ve rezervasyonlar kolayca yapılabilir. Tesis ve olanaklar da oldukça iyiydi.

2023-11-19 Ahmet

Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş. Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi ile çalıştım ve oldukça memnun kaldım. Fiyatlar uygun ve ürün kalitesi iyiydi. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer hoştu. Müşteri hizmetleri ve personel son derece yardımcı oldu. Bekleme süreleri de kısadır ve rezervasyonlar kolayca yapılır. Tesis ve olanaklar da oldukça iyidir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ulsaş Ulaştırma ve Lojistik Sistemleri A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?