Masabaşı Kebapçısı yorumlar

Masabaşı Kebapçısı yakın Mangal Kebap, Bülten Cd., Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06680

  • Adres: Remzi Oğuz Arık, Mahallesi, Bestekar Cd 78/A, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 430 32 32
  • Enlem, Boylam: 39.9073202, 32.8595598

Masabaşı Kebapçısı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Masabaşı Kebapçısı yorumlar

I visited Masabaşi restaurant, which I found to be a pleasant and cozy establishment. The restaurant offered a variety of options, though similar to other Turkish places, kebap dominated the menu. The food was flavorful, and the appetizers … Daha fazla

Meze bol ve lezzetliydi. Garsonlar çok cana yakın ve yardımseverdi. Kebap ve pirzola çok lezzetliydi. Ana yemekten sonra baklava denemeye değer! Fiyatlar uygun. 10/10!???????? … Daha fazla

2023-09-26 Kadir

Masabaşi restoranını ziyaret ettim ve hoş ve sıcak bir mekan olduğunu gördüm. Restauranın menüsüne baktığımda diğer Türk restoranları gibi kebaplar ön planda. Yemekler lezzetliydi ve başlangıçlar bol seçeneğe sahipti. Ancak servis hızı biraz yavaştı ve personelin ilgisi de sınırlıydı. Yemeklerin bitmesinden sonra ısrarla limon istememe rağmen ancak getirildi. Yemek servisi için 3 kişiye 4 kez limon istemem biraz saçma geldi. Bunun dışında yemeklerin tadı ve porsiyonları iyiydi.

2023-10-11 Ayşe

Masabaşi restoranı için yemek lezzetliydi ve servis hızlıydı. Personel samimi ve yardımseverdi. Ana yemek olarak kebap ve pirzola denedim, her ikisi de çok lezzetliydi. Tatlı olarak baklava yedim ve bu da harikaydı! Fiyatlar uygun ve genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-16 Mehmet

Masabaşi restoranı ziyaret ettim ve çok güzel bir deneyim yaşadım. Mekanın atmosferi çok hoş ve rahatlatıcıydı. Servis çok hızlı ve personel çok ilgiliydi. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar da doyurucuydu. Ayrıca restoranın fiyatları da makul seviyede. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-10-21 Fatma

Bu restoranı sık sık ziyaret ediyorum ve her seferinde çok memnun kalıyorum. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımsever. Yemekler lezzetli ve taze. Kendi favorim kebap ve pirzola. Ayrıca, fiyatlar çok uygun ve yemeklerin porsiyonları da iyidir.

2023-10-26 Hakan

Masabaşi restoranı, harika bir atmosfere sahip, yemekleri lezzetli ve sunumları da güzel. Personel her zaman yardımsever ve cana yakın olmuştur. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Zeynep

Masabaşi restoranı güzel bir atmosfere sahip, yemekler lezzetli ve servis hızlı. Personel samimi ve yardımsever. Başlangıçlar bol ve lezzetli. Ana yemekler olarak kebap ve pirzola yedim ve her ikisi de mükemmeldi. Tatlı olarak baklava denedim ve bayıldım. Kesinlikle tekrar geleceğim bir yer.

2023-11-05 Yusuf

Masabaşi restoranı çok keyifli ve şık bir mekan. Servis hızlı ve personel cana yakın. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Kesinlikle kebapları denemelisiniz. Fiyatlar makul ve porsiyonlar doyurucu. Bir daha ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-10 Cemre

Masabaşi restoranında yemek yedim ve her şey mükemmeldi. Başlangıçlar çok lezzetli ve çeşitliydi. Ana yemek olarak saç tavayı denedim ve kesinlikle tavsiye ederim. Servis hızlı ve personel güler yüzlü. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-11-15 Burak

Bu restoranı sık sık ziyaret ederim ve her seferinde mükemmel bir deneyim yaşarım. Yemekler lezzetli ve görsel olarak da güzel sunulur. Personel her zaman yardımsever ve ilgilidir. Fiyatlar da uygun seviyededir.

2023-11-20 Elif

Masabaşi restoranını ilk kez ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Mekanın atmosferi hoş ve sakin. Servis hızlı ve personel nazik. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar da doyurucu. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tekrar geleceğim bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Masabaşı Kebapçısı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?