Blue Team Diving Center yorumlar

Blue Team Diving Center yakın Kaş Limanı, Gürsoy Sokak, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 07589

  • Adres: Blue Team Dalış Teknesi, Liman Sokak ,Kaş Limanı, 07580 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 535 487 28 18
  • Web sitesi: blueteamdiving.com
  • Enlem, Boylam: 36.1981392, 29.6408497

Blue Team Diving Center, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Blue Team Diving Center yorumlar

Tekneye geldiğinizden itibaren olumlu farkı hissediyorsunuz. Tekne sahipleri ve eğitmenleri profesyoneller , titizler ve aynı zamanda dalış tutkularını size de yansıtıyorlar. Butik bir tekne, kendinizi güvende hissedebilirsiniz, ister … Daha fazla

Hayatimda deneyimlemek istedigim seylerden biriydi scuba diving. Bu sene kaş a geldigimizde ilk sey bunun ustune gitmekti. Google a yazinca kas dalis diye ilk blueteam diving cikiyor ve bizde hemen aradik bilgi aldik bir gun sonrasi icin. … Daha fazla

I spent almost two weeks diving with Blue Team diving to include doing my resume diver cert/CPR. I have nothing but the most incredible things to say about everyone working there and the experience you guys gave me this summer, you guys … Daha fazla

2023-09-27 Sinan

Tekneye geldiğinizden itibaren olumlu farkı hissediyorsunuz. Tekne sahipleri ve eğitmenleri profesyoneller, titizler ve aynı zamanda dalış tutkularını size de yansıtıyorlar. Butik bir tekne, kendinizi güvende hissedebilirsiniz, ister yıllardır dalış yapıyor olun, isterse ilk defa dalış yapacak olun heves ve gayretleri sizinle birlikte tecrübeye dönüşüyor.

2023-09-27 Emel

Hayatimda deneyimlemek istedigim seylerden biriydi scuba diving. Bu sene kaş a geldigimizde ilk sey bunun ustune gitmekti. Google a yazinca kas dalis diye ilk blueteam diving cikiyor ve bizde hemen aradik bilgi aldik bir gun sonrasi icin. O kadar ilgili ve samimiydiler ki hizli karar verdik. malesef sadece bir gun yetisti ama dalis deneyimi harikaydi. birdaha kaş a gidersem kesinlikle beraber dalis yaparim. fırsatınız olursa kendilerine uğradın ıyiki ugramisım diyeceksiniz

2023-09-27 Mustafa

Uzun zaman once basladigimiz maceramizi burda tamamladik. Muhtesem emekciler. Dalgicanlar turu ile askimiza evet dedik bir tekne turu yapalim dedik harika bir ekiple tanistik aksamlari birlikte gecirip gece dalisina cikmistik harika hisler tatmistiic huzur dolu dolu bir aile ortami sizde katilmak istiyorsaniz keyifli vede biraz cesaretli olmaniz yeter

2023-10-17 Sinem

O kadar iyi ki buranin yemekleri tatmadan donmek olmaz..piyasanin yuzde 90 ı ayni pis yemeklerle doldurmus milleti. Iste burda tamamen degisik ve lezzetli yemekler tatmak sizlere nasip olacak.

2023-10-22 Ahmet

Eşimle beraber keyifli bir tatil geçirdik. Özellikle dalış yapmak isteyenlere tavsiye ederim. Hem eğitimli ve deneyimli bir ekibe sahipler, hem de konukseverlikleriyle sizi evinizde hissettiriyorlar. Farklı dalış noktaları da sunuyorlar, bizim için harika bir deneyimdi.

2023-10-27 Zeynep

Eşimle güzel bir tatil geçirdik. Dalış yapma fırsatı bulduk ve Blue Team Diving Center sayesinde harika bir deneyim yaşadık. Dalış eğitmenleri çok profesyonel ve güvenilirler. Teknede güvenlik önlemleri de alınmış, böylece kendimizi çok güvende hissettik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Kemal

Blue Team Diving Center ile harika bir dalış deneyimi yaşadık. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Tekne ve ekipmanlar çok temiz ve düzenliydi. Her detay düşünülmüş, rahat bir şekilde dalış yapabildik. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-11-06 Ayşe

Blue Team Diving Center'da keyifli bir dalış deneyimi yaşadık. Dalış eğitmenleri çok güven verici ve bilgiliydi. Teknede kullanılan ekipmanlar da kaliteliydi. Her anlamda memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Mehmet

Blue Team Diving Center ile harika bir dalış deneyimi yaşadık. Dalış noktaları çok güzeldi ve eğitmenler çok bilgiliydi. Tekne ve ekipmanlar da çok temizdi. Her şeyin düşünüldüğü bir ortam. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

2023-11-16 Seda

Blue Team Diving Center, kaliteli hizmet sunan bir dalış merkezi. Tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Dalış eğitmenleri de çok tecrübeli ve bilgililer. Benim için harika bir deneyimdi.

2023-11-21 Ali

Blue Team Diving Center ile mükemmel bir dalış deneyimi yaşadım. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Dalgıçlara yönelik hizmetleri gerçekten kaliteliydi. Tekne ve ekipmanlar da çok iyi durumdaydı. Her şey için teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Blue Team Diving Center?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?