Bilmer Kaynak Makina yorumlar

Bilmer Kaynak Makina yakın Zeamet Caddesi, Hasanpaşa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34722

  • Adres: Hasanpaşa, Lavanta Sk. No:3, 34722 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 541 326 82 04
  • Web sitesi: bilmerkaynak.com
  • Enlem, Boylam: 40.999885, 29.051165

Bilmer Kaynak Makina, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bilmer Kaynak Makina yorumlar
2023-09-23 Ayşe

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'na bugün gittim ve beklemek zorunda kalmadım. Çok hızlı bir hizmet. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Personel çok yardımcı ve profesyoneldi. Genel olarak harika bir deneyimdi. Değerli bir mekanda hızlı ve kaliteli hizmet aldım.

2023-09-23 Mustafa

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'ndan malzeme aldım ve çok memnun kaldım. Ürünler yüksek kaliteliydi ve fiyatlar da oldukça uygun. Personel yardımcı oldu ve hizmetleri hızlıydı. Kesinlikle tekrar buradan alışveriş yapacağım.

2023-09-23 Emine

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'ndan ilk kez alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve personel çok yardımcı oldu. Tüm sorularımı cevapladılar ve bana ihtiyacım olan malzemeleri bulmamda yardımcı oldular. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-08 Ahmet

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'na beklemek için gittim ve biraz zaman kaybettim. Ancak personel çok yardımcı oldu ve deneyimim genel olarak iyiydi. Ürünlerin kalitesi de iyiydi.

2023-10-13 Fatma

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'ndan birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve personel yardımcı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Mehmet

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'na ilk kez gittim ve hizmetten çok memnun kaldım. Bekleme süresi kısa ve personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-23 Zeynep

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'ndan alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun. Personel yardımcı oldu ve hizmetleri hızlıydı. Kesinlikle tekrar alışveriş yapacağım.

2023-10-28 Ali

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'na birkaç kez gitmiştim ve genel olarak memnun kaldım. Ancak bazı durumlarda beklemek zorunda kaldım. Ürünlerin kalitesi iyi ve personel yardımcı.

2023-11-02 Aysun

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'na bir arkadaşımın önerisi üzerine gittim ve memnun kaldım. Personel yardımcı oldu ve hizmetleri hızlıydı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-07 Serkan

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'nda aldığım ürünlerden memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da uygun. Personel yardımcı oldu. Ancak biraz beklemek zorunda kaldım. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-11-12 Gamze

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'ndan alışveriş yapmaya gittim ve memnun kaldım. Bekleme süresi kısa ve personel yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatları da uygun. Tekrar geleceğim.

2023-11-17 Murat

Bilmer Kaynak Makina Kaynak Malzemeleri Satıcısı'na ilk kez gittim ve genel olarak memnun kaldım. Bekleme süresi biraz uzundu ancak personel yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatları da uygun. Tekrar gidebilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bilmer Kaynak Makina?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?