Mahal Beach Club yorumlar

Mahal Beach Club yakın Kalkan, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 07960

  • Adres: Kalkan, Kışla Cd. No:29, 07580 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 531 721 88 61
  • Web sitesi: villamahal.com
  • Enlem, Boylam: 36.2521474, 29.4161321

Mahal Beach Club, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mahal Beach Club yorumlar

Genel olarak hizmet kalitesi iyi, yemekler güzel, ortam temiz ve güzeldi. Sadece müzik yok denecek kadar azdı. Kaliteli müzik olsa, atmosferi bir o kadar güzel olabilirdi. Fiyat olarak ortalama denilebilir. Daha fazla

Bugün gitme fırsatı bulduk,giriş ücreti(şemsiye,şezlong dahil)kişi başı 250tl idi..Ortam gayet nezih,çalışanlar işinde gücünde; güleryüzlü insanlar..Kano da wardı,ücretsiz binebiliyorsunuz,biz aşırı eğlendik..Birkaç olumsuz yorum görünce tereddütle gitmiştik ama Kalkandaysanız kesinlikle gitmelisiniz. Daha fazla

Daha önce gittiğim beachler arasında kesinlikle en kalitelisiydi Alaçatı da dahil .Çalışanların ilgisi ve konuşma tarzları kesinlikle çok kaliteli .Ben loca kısmını tercih ettim ve çok memnun kaldım.Hem nezih,sessiz ve kalabalık olmayan … Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

Genel olarak hizmet kalitesi iyi, yemekler güzel, ortam temiz ve güzeldi. Sadece müzik yok denecek kadar azdı. Kaliteli müzik olsa, atmosferi bir o kadar güzel olabilirdi. Fiyat olarak ortalama denilebilir.

2023-09-19 Mehmet

Bugün gitme fırsatı bulduk, giriş ücreti (şemsiye, şezlong dahil) kişi başı 250tl idi. Ortam gayet nezih, çalışanlar işinde gücünde; güleryüzlü insanlar. Kano da vardı, ücretsiz binebiliyorsunuz, biz aşırı eğlendik. Birkaç olumsuz yorum görünce tereddütle gitmiştik ama Kalkandaysanız kesinlikle gitmelisiniz.

2023-09-19 Fatma

Daha önce gittiğim beachler arasında kesinlikle en kalitelisiydi Alaçatı da dahil. Çalışanların ilgisi ve konuşma tarzları kesinlikle çok kaliteli. Ben loca kısmını tercih ettim ve çok memnun kaldım. Hem nezih, sessiz ve kalabalık olmayan.

2023-10-22 Ayşe

Bugün gitme fırsatı bulduk,giriş ücreti(şemsiye,şezlong dahil)kişi başı 250tl idi..Ortam gayet nezih,çalışanlar işinde gücünde; güleryüzlü insanlar..Kano da wardı,ücretsiz binebiliyorsunuz,biz aşırı eğlendik..Birkaç olumsuz yorum görünce tereddütle gitmiştik ama Kalkandaysanız kesinlikle gitmelisiniz.

2023-10-22 Ahmet

Daha önce gittiğim beachler arasında kesinlikle en kalitelisiydi Alaçatı da dahil .Çalışanların ilgisi ve konuşma tarzları kesinlikle çok kaliteli .Ben loca kısmını tercih ettim ve çok memnun kaldım.Hem nezih,sessiz ve kalabalık olmayan …

2023-11-11 Zeynep

Daha önce gittiğim beachler arasında kesinlikle en kalitelisiydi Alaçatı da dahil .Çalışanların ilgisi ve konuşma tarzları kesinlikle çok kaliteli .Ben loca kısmını tercih ettim ve çok memnun kaldım.Hem nezih,sessiz ve kalabalık olmayan.

2023-11-16 Ali

Restoranın hizmet kalitesi gayet iyiydi. Yemekler lezzetli ve taze yapılmıştı. Ortam temiz ve düzenliydi. Sadece müzik biraz eksikti. Müzik seçimi daha iyi olabilirdi. Fiyatlar ise ortalama seviyedeydi.

2023-11-21 Fatma

Mahal Beach Club Restoran'a birkaç kez gittim ve her seferinde memnun kaldım. Personel her zaman güleryüzlü ve yardımsever. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar doyurucu. Fiyatlar da oldukça makul. Sadece biraz daha fazla müzik çalabilirseler harika olur.

2023-12-01 Elif

Mahal Beach Club Restoran'ı birkaç kez ziyaret ettim ve her seferinde keyif aldım. Yemekler lezzetli ve çeşitli, ortam da temiz ve nezih. Personel ilgili ve güleryüzlü. Tek eksiklik müzikten biraz daha fazla olmasıydı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-12-11 Dilan

Mahal Beach Club Restoran, güzel bir deneyimdi. Yemekler lezzetliydi ve ortam da temiz ve ferah. Ancak müzik biraz eksikti. Daha canlı bir müzik seçimiyle atmosfer daha keyifli hale gelebilir.

2023-12-16 Emre

Restoranın yemekleri gerçekten lezzetliydi. Hizmet de oldukça iyiydi. Fakat atmosfer biraz sıkıcıydı. Müzik çalmaması veya müzik seçiminin zayıf olması atmosferi etkiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mahal Beach Club?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?