O'MEYHANE yorumlar

O'MEYHANE yakın Sakarya Arya Avcılar Derneği 1Aile Çay Bahçesi, Atatürk Caddesi, Sakarya, Sakarya Mahallesi, Ayvalık, Balıkesir, Marmara Region, 10400

  • Adres: Sakarya, Cumhuriyet Cd. No:167, 10400 Ayvalık/Balıkesir, Türkiye
  • Telefon: +90 532 304 88 94
  • Enlem, Boylam: 39.3243608, 26.6952403

O'MEYHANE, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
O'MEYHANE yorumlar

Food was good, but not all dishes were 5 out of 5. Lakerda was a bit oversalted and prawns a bit softer than I expected. In general place deserves to be visited, stuff members are very friendly, helpful and polite Daha fazla

I recently had the pleasure of dining at O’Meyhane and I must say, it exceeded all my expectations. The selection of Turkish meze was outstanding, boasting a delightful variety of flavors and textures. The ambiance was nothing short of … Daha fazla

Mezeler oldukca lezzetli, ozellikle Efsane adli mantarli meze cok iyi. Keyifli bir mekan. biz gittigimizde canli muzik vardi. Fakat sesi cok yuksekti, biraz rahatsiz ediciydi. Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Yemekler güzeldi, ancak hepsi 5 üzerinden değildi. Lakerda biraz fazla tuzlu ve karidesler beklediğimden biraz daha yumuşaktı. Genel olarak mekanı ziyaret etmeye değer, personel üyeleri çok dostça, yardımsever ve kibar.

2023-09-24 Emre

Yakın zamanda O’Meyhane'de yemek yeme ayrıcalığına sahip oldum ve söylemeliyim ki, tüm beklentilerimi aştı. Türk mezelerinin seçimi olağanüstüydü, lezzet ve dokuların hoş bir çeşitliliği sunuyordu. Ortam ise kesinlikle kusursuzdu.

2023-09-24 Selin

Mezeler oldukça lezzetli, özellikle Efsane adlı mantarlı meze çok iyi. Keyifli bir mekan. Biz gittiğimizde canlı müzik vardı. Fakat sesi çok yüksekti, biraz rahatsız ediciydi.

2023-10-16 Mehmet

Lezzetli yemekler, genel olarak memnun kaldım ancak bazı yemeklerin beklentilerimin altında olduğunu düşünüyorum. Personel çok dost canlısı, yardımcı ve kibardı.

2023-10-21 Fatma

O'Meyhane'de yemek yeme ayrıcalığına sahip olduk ve şunu söylemeliyim ki, beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Türk mezelerinin çeşitliliği ve lezzeti muazzamdı. Mekanın atmosferi de harikaydı.

2023-10-26 Ahmet

Harika bir akşam geçirdik. Bu türk mehanesini kesinlikle tavsiye ederim. Personel çok yardımcı ve kibardi. Yemekler lezzetliydi ve fiyat performans açısından da uygun.

2023-10-31 Zeynep

Mekana yakın zamanda gittik ve çok memnun kaldık. Yemekler çok lezzetliydi, özellikle et yemekleri harikaydı. Personel çok kibar ve yardımcıydı. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-05 Can

Efsanevi bir mekan, herkesin gitmesi gerekiyor. Yemekler harika ve lezzetliydi, personel de çok yardımcıydı. Tek eksik, biraz daha geniş bir içecek menüsü olabilirdi.

2023-11-10 Sevgi

O'Meyhane'de yemek yemek gerçekten keyifli bir deneyimdi. Mezelerin tamamı lezzetliydi. Canlı müzikten biraz rahatsız oldum, ses çok yüksekti.

2023-11-15 Kadir

Müthiş bir mekan, yemekler harika! Ancak lakerda biraz tuzlu ve karidesler biraz yumuşaktı. Genel olarak, personel üyeleri çok dostça ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-20 Seda

Yemeklerin hepsi çok güzeldi ancak bazıları 5 üzerinden değildi. Lakerda çok tuzlu ve karidesler beklediğimden biraz daha yumuşaktı. Yine de mekanı kesinlikle tavsiye ediyorum, personel dost canlısı ve kibar.

2023-11-25 Eren

Muhteşem bir mekan! Türk mutfağının en iyilerinden. Tavsiye ederim. Personel çok yardımcı ve ilgiliydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? O'MEYHANE?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?