Emekli Süt Ve Süt Ürünleri yorumlar

Emekli Süt Ve Süt Ürünleri yakın Gaziosmanpaşa Mahallesi, Karatay, Konya, Central Anatolia Region, 42020

  • Adres: Gaziosmanpaşa, 1. Sok. D:23, 42020 Karatay/Konya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.8511781, 32.5387913

Emekli Süt Ve Süt Ürünleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Emekli Süt Ve Süt Ürünleri yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Mağazanın genel deneyimi oldukça memnun ediciydi. Ürünler kaliteliydi ve fiyatları makul seviyelerdeydi. Personel yardımcı ve nazikti. Mağazanın atmosferi de oldukça hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-09-20 Mehmet

Süt ürünleri satış mağazası genel olarak iyi bir deneyim sunuyor. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve taze. Fiyatlar da oldukça makul. Mağaza temiz ve düzenli. Personel de yardımcı ve güler yüzlü. Tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-09-20 Fatma

Mağaza genel olarak güzeldi. Ürünlerin çeşitliliği oldukça fazlaydı ve kaliteliydi. Fiyatlar da uygun sayılır. Mağazanın ambiyansı hoş ve sakin. Personel de yardımcıydı. Biraz beklememiz gerekti ancak bu normaldi. Memnun kaldım.

2023-10-05 Ahmet

Süt ürünleri satış mağazası oldukça iyiydi. Ürünler taze ve lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Mağazanın ambiyansı da hoştu. Personel de ilgili ve yardımcıydı. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-10 Ayşe

Mağazanın deneyimi genel olarak hoştu. Ürünler kaliteli ve lezzetliydi. Fiyatlar da makul. Mağaza temiz ve düzenli. Ancak personel biraz yavaştı ve beklememiz gerekti. Yine de memnun kaldım.

2023-10-15 Murat

Mağaza genel olarak güzeldi. Ürünler taze ve lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Personel de yardımcıydı. Biraz beklememiz gerekti ancak bu normaldi. Memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-10-20 Nazlı

Mağazanın genel deneyiminden memnun kaldım. Ürünler kaliteliydi ve tazedelerdi. Fiyatlar da uygun. Mağazanın dekorasyonu da hoş. Personel yardımcı ve güler yüzlü. Tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-25 Ali

Süt ürünleri satış mağazası oldukça iyiydi. Ürünler taze ve lezzetliydi. Fiyatlar da makul düzeyde. Mağazanın ambiyansı hoş ve rahatlatıcı. Personel de yardımcı ve nazik. Tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-10-30 Elif

Mağazanın genel deneyimi oldukça tatmin ediciydi. Ürünler kaliteli ve lezzetliydi. Fiyatları da uygun. Mağaza temiz ve düzenli. Personel yardımcı ve güler yüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-04 Hasan

Mağaza genel olarak güzel bir deneyim sunuyor. Ürünler kaliteli ve tazedeler. Fiyatlar da uygun. Mağazanın atmosferi hoş ve rahatlatıcı. Personel yardımcı ve nazik. Tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-11-09 Ayşe

Süt ürünleri satış mağazasından memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve tazedelerdi. Fiyatlar da uygun. Mağazanın atmosferi hoş ve sakin. Personel de yardımcı ve güler yüzlü. Tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-11-14 Murat

Mağaza genel olarak iyi bir deneyim sunuyor. Ürünler taze ve lezzetli. Fiyatlar makul seviyelerde. Mağazanın ambiyansı hoş. Personel de yardımcı ve nazik. Tekrar ziyaret etmek isterim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Emekli Süt Ve Süt Ürünleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?