MA'ADRA VINEYARD yorumlar

MA'ADRA VINEYARD yakın Maadra Vineyards, Hacıbozlar köyü yolu, Hacıbozlar, Burhaniye, Balıkesir, Marmara Region

  • Adres: Kobaşlar, Kubaşlar Köyü, 10717 Gömeç/Balıkesir, Türkiye
  • Telefon: +90 530 100 55 66
  • Web sitesi: maadra.com
  • Enlem, Boylam: 39.3351227, 26.9437705

MA'ADRA VINEYARD, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
MA'ADRA VINEYARD yorumlar

Yıllardır duyup da ancak gidebildiğim mekana tek sözcükle bayıldım. Dağların arasında adeta bir cennet. Peynir tabağında yer alan peynirler lezzet yarışındaydı. İki farklı pizza istedik ikisi de birbirinden lezzetliydi yanık yemeyen ve her … Daha fazla

Ayvalık-Sarımsaklı’dan arabayla 45 dakika mesafede harika bir vineyard! Konumu, manzarası çok çok güzel. Çalışanlar güler yüzlü, kibar ve bilgili. İşlerini sahiplendikleri belli oluyor. İç mekan ve teras olmak üzere misafirlerin ağırlandığı … Daha fazla

Çok güzel bir restoran. Dikkatimi ilk çeken dekorasyon oldu. Masalar sandalyeler çok kaliteli. Müşteri masaları arasındaki mesafeler çok iyi. Çalışanlar çok kibar ve bilgili. Yaptıkları işin ne olduğunun farkındalar. Şaraplar ve yemekler … Daha fazla

2023-09-22 Berkay

Yıllardır duyup da ancak gidebildiğim mekana tek sözcükle bayıldım. Dağların arasında adeta bir cennet. Peynir tabağında yer alan peynirler lezzet yarışındaydı. İki farklı pizza istedik ikisi de birbirinden lezzetliydi yanık yemeyen ve her detayı düşünülmüş bir mekandı. Şarap tadımı da oldukça güzeldi.

2023-09-22 Mert

Ayvalık-Sarımsaklı’dan arabayla 45 dakika mesafede harika bir vineyard! Konumu, manzarası çok çok güzel. Çalışanlar güler yüzlü, kibar ve bilgili. İşlerini sahiplendikleri belli oluyor. İç mekan ve teras olmak üzere misafirlerin ağırlandığı alanlar tasarım yönünden oldukça başarılı. Şarap evinde çeşit çeşit şarap tadımı yapabilir, çok lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Deniz

Çok güzel bir restoran. Dikkatimi ilk çeken dekorasyon oldu. Masalar sandalyeler çok kaliteli. Müşteri masaları arasındaki mesafeler çok iyi. Çalışanlar çok kibar ve bilgili. Yaptıkları işin ne olduğunun farkındalar. Şaraplar ve yemekler lezzetliydi. Ayrıca manzarası da harikaydı. Kesinlikle tekrar gitmek istediğim bir mekan.

2023-10-07 Ayşe

Harika bir yer. Yemekler lezzetliydi ve şarap seçenekleri çok geniş. Atmosfer de çok hoştu. Çalışanlar çok ilgili ve yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye edebilirim.

2023-10-12 Cem

Muhteşem bir mekan. Şarapları çok lezzetli. Yemekler harika. Çalışanlar ilgili ve yardımcı. Genel olarak çok memnun kaldık. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-17 Elif

Çok güzel dekore edilmiş bir yer. Yemekler lezzetli ve sunumları harika. Çalışanlar çok ilgili ve yardımcı. Şaraplar da çok lezzetli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Fırat

Şarap evine bayıldım. Harika bir atmosferi var. Yemekler de çok lezzetli. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-27 Gül

Çok güzel bir mekan. Şaraplar lezzetli, yemekler harika. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Konumu da çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Hasan

Harika bir yer. Şarap tadımı yapabilirsiniz. Yemekler de çok lezzetli. Çalışanlar da çok ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 İrem

Çok güzel bir mekan. Şarap tadımı yapabilirisiniz. Yemekler çok lezzetli. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Kesinlikle tekrar gitmek istediğim bir yer.

2023-11-11 Kerem

Çok güzel bir mekan. Atmosfer harika. Şaraplar ve yemekler lezzetli. Çalışanlar ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Leyla

Harika bir yer. Şaraplar lezzetli, yemekler harika. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? MA'ADRA VINEYARD?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?