Babaeski Gençlik Merkezi yorumlar

Babaeski Gençlik Merkezi yakın Dindoğru Mahallesi, Babaeski, Kırklareli, Marmara Region, 39200

  • Adres: Dindoğru, 39200 Babaeski/Kırklareli, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.4360779, 27.078562

Babaeski Gençlik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Babaeski Gençlik Merkezi yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Gençlik Merkezi'nin ortamı ve dekorasyonu çok güzel. İlk izlenim de çok olumlu. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Hizmet kalitesi de çok iyiydi. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Fiyatlar da gayet uygun. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-22 Mehmet

Babaeski Gençlik Merkezi'nin atmosferi çok sıcak ve samimi. İçeri girdiğimde hemen rahatladım. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de oldukça iyi. Çalışanlar müşteriyle ilgilenmek için ellerinden geleni yapıyor. Beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteye değdiğini düşünüyorum. Kendi deneyimlerime dayanarak Babaeski Gençlik Merkezi'ni tavsiye ederim.

2023-09-22 Fatma

Gençlik Merkezi'nin dekorasyonu çok hoşuma gitti. İçerisi ferah ve temiz. İlk izlenimim olumlu oldu. Çalışanlar da gayet ilgili ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yaptığım için hemen yer bulabildim. Fiyatlar da uygun. Kendi deneyimime dayanarak Babaeski Gençlik Merkezi'ne yüksek puan veriyorum.

2023-10-07 Ali

Gençlik Merkezi'nin ortamı çok güzel ve sakin. Buraya girdiğimde huzur buluyorum. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de oldukça iyi. Çalışanlar da çok kibar ve yardımcı. Beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Fiyatları biraz yüksek ama değer. Kendi deneyimlerime dayanarak Babaeski Gençlik Merkezi'ni tavsiye ederim.

2023-10-12 Selin

Babaeski Gençlik Merkezi'nin atmosferi çok canlı ve enerjik. İçeriye girer girmez pozitif bir hava var. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımsever. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak da çok kolaydı. Fiyatlar da uygun. Kendi deneyimlerime dayanarak Babaeski Gençlik Merkezi'ni kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-17 Ahmet

Gençlik Merkezi'nin dekorasyonu çok modern ve şık. İçerisi çok güzel döşenmiş. İlk izlenim olarak çok olumlu bir etki bıraktı. Çalışanlar da çok yardımsever ve misafirperver. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de gayet iyiydi. Bekleme süresi de oldukça kısadı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Fiyatlar da makul düzeyde. Genel olarak Babaeski Gençlik Merkezi'nden memnun kaldım.

2023-10-22 Elif

Babaeski Gençlik Merkezi'nin atmosferi çok samimi ve sıcak. İçeri girdiğimde hemen rahatladım. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımsever. Beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteye değdiğini düşünüyorum. Kendi deneyimlerime dayanarak Babaeski Gençlik Merkezi'ni tavsiye ederim.

2023-10-27 İsmail

Gençlik Merkezi'nin dekorasyonu çok şık ve modern. İçerisi ferah ve temiz. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi de kısaydı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Fiyatlar da uygundu. Kendi deneyimlerime dayanarak Babaeski Gençlik Merkezi'ni tavsiye ederim.

2023-11-01 Ayhan

Babaeski Gençlik Merkezi'nin atmosferi çok güzel ve rahatlatıcı. İçeriye girer girmez huzur buluyorum. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de çok iyi. Çalışanlar da çok nazik ve yardımsever. Bekleme süresi de oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Fiyatlar da makul düzeyde. Kendi deneyimlerime dayanarak Babaeski Gençlik Merkezi'ni tavsiye ederim.

2023-11-06 Zeynep

Gençlik Merkezi'nin dekorasyonu çok hoş ve modern. İçerisi çok güzel dizayn edilmiş. İlk izlenim olarak çok olumlu bir etki bıraktı. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Bekleme süresi de kısaydı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Fiyatlar da uygun. Genel olarak Babaeski Gençlik Merkezi'nden memnun kaldım.

2023-11-11 Mustafa

Babaeski Gençlik Merkezi'nin ortamı çok güzel ve sakin. Buraya girdiğimde rahatlıyorum. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Çalışanlar da çok kibar ve yardımcı. Beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yapmak da çok kolaydı. Fiyatları biraz yüksek ama kaliteye değer. Kendi deneyimlerime dayanarak Babaeski Gençlik Merkezi'ni tavsiye ederim.

2023-11-16 Gülnaz

Gençlik Merkezi'nin atmosferi çok enerjik ve canlı. İçeri girer girmez pozitif bir ışıltı var. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Çalışanlar da çok ilgili ve profesyonel. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Fiyatlar da uygun olduğunu düşünüyorum. Kendi deneyimlerime dayanarak Babaeski Gençlik Merkezi'ni tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Babaeski Gençlik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?