Ege Üniversitesi Tabiat Tarihi Müzesi yorumlar

Ege Üniversitesi Tabiat Tarihi Müzesi yakın Ege University, 172, Ankara Caddesi, Erzene Mahallesi, Bornova, Izmir, Aegean Region, 35100

  • Adres: Erzene, 35040 Bornova/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 388 26 01
  • Enlem, Boylam: 38.4587154, 27.231287

Ege Üniversitesi Tabiat Tarihi Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ege Üniversitesi Tabiat Tarihi Müzesi yorumlar

Gayet güzel bir muzeydi sadece fotoğraf çekmek yasaktı çekilmeye izin verilen sadece büyük bir dinazor var girişte doğal taşları goruyorsunuz personeller biraz kaba ama müze güzel Daha fazla

The museum is located on University campus. Bit hard to find but once inside staff was super helpful and explained the route and rules, no pictures only of the TRex, great collection and the old fashioned serious atmosphere which I really enjoy hope they do not modernize as was a real treat Daha fazla

2023-10-01 Selin

Gayet güzel bir muzeydi sadece fotoğraf çekmek yasaktı çekilmeye izin verilen sadece büyük bir dinazor var girişte doğal taşları goruyorsunuz personeller biraz kaba ama müze güzel

2023-10-01 Ahmet

The museum is located on University campus. Bit hard to find but once inside staff was super helpful and explained the route and rules, no pictures only of the TRex, great collection and the old fashioned serious atmosphere which I really enjoy hope they do not modernize as was a real treat

2023-10-01 Ela

Müze ziyareti keyifli fakat daha modern ve bakimli olabilir.icerik olarak zengin ve iyi ki gelmisiz hatta buzamana kadar neden gelmemisiz diyorsunuz. 10tl giris ucreti var cocugunuzla mutlaka gidilmesi gereken bir yer.

2023-10-16 Ayşe

Çok güzel bir müze. Personeller yardımcı ve güler yüzlü. İçerik olarak çok ilginç ve zengin bir koleksiyona sahip. Giriş ücreti de uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Berk

Müzenin atmosferi oldukça güzel. İçerik olarak da dolu dolu bir deneyim sunuyor. Personeller ilgili ve yardımcı. Tek eksik nokta biraz daha modern olabilirdi.

2023-10-26 Deniz

Müze gezisi oldukça keyifliydi. İçerideki koleksiyon oldukça etkileyici. Eğer çocuğunuz varsa mutlaka götürmelisiniz. Giriş ücreti de gayet uygun.

2023-10-31 Cihan

Harika bir müze. İçerideki eserler çok etkileyici ve birbirinden ilginç. Tek sıkıntı personellerin biraz kaba olmaları. Onun dışında gayet memnun kaldık.

2023-11-10 Kaan

Müze oldukça keyifli bir atmosfere sahip. İçerideki eserlerin kalitesi de oldukça yüksek. Giriş ücreti uygun ve hizmet kalitesi de çok iyi. Tavsiye ederim.

2023-11-15 Melis

Müze oldukça büyüleyici bir atmosfere sahip. İçerideki tarihi eserler ve koleksiyonlar gerçekten etkileyici. Personeller de yardımcı ve ilgili. Kesinlikle görülmeye değer.

2023-11-20 Ali

Müze içerisindeki eserler oldukça kaliteli ve etkileyici. Ancak personeller biraz ilgisizlerdi. Genel olarak memnun kaldık.

2023-11-25 Elif

Müze oldukça etkileyici ve zengin bir koleksiyona sahip. Ancak biraz daha modern olabilir. Personellerin kaba olduğunu söyleyenler olmuş ancak biz böyle bir durumla karşılaşmadık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ege Üniversitesi Tabiat Tarihi Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?