Kocaeli Stadyumu yorumlar

Kocaeli Stadyumu yakın Kocaeli Stadyumu, Vatan Caddesi, Alikahya, Alikahya Atatürk Mahallesi, İzmit, Kocaeli Province, Marmara Region, 41000

  • Adres: Alikahya Atatürk, Tunaoğlu Cad., 41310 İzmit/Kocaeli, Türkiye
  • Telefon: +90 262 324 64 67
  • Web sitesi: kocaeli.gsb.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 40.775, 30.017778

Kocaeli Stadyumu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kocaeli Stadyumu yorumlar

Avrupa standartlarında bir stadyum. Ulaşım ve otopark için çalışmalar bitince daha keyifli hale gelecek. Yalnız böyle bir statta bizde Avrupalı gibi davranmayı öğrenmeliyiz. Koltuklara herkes ayağınla basmış, üstleri toz , kir. Bu şekilde … Daha fazla

Üstte kalsın diye 5 yıldız verdim. Stadın ambiansı ve zemin Avrupa standartlarında fakat stadın yolu yok. Üstüne bu kadar güzel bir zemin süper lig takımlarında yokken Kocaeli halkının emeğe saygı göstermeyip zemine atlayarak kayıp zemini … Daha fazla

2023-10-21 Ali

Avrupa standartlarında bir stadyum. Ulaşım ve otopark için çalışmalar bitince daha keyifli hale gelecek. Yalnız böyle bir statta bizde Avrupalı gibi davranmayı öğrenmeliyiz. Koltuklara herkes ayağınla basmış, üstleri toz , kir. Bu şekilde temizlik yapan görevlilere selam olsun.

2023-10-21 Mehmet

Üstte kalsın diye 5 yıldız verdim. Stadın ambiansı ve zemin Avrupa standartlarında fakat stadın yolu yok. Üstüne bu kadar güzel bir zemin süper lig takımlarında yokken Kocaeli halkının emeğe saygı göstermeyip zemine atlayarak kayıp zemini bozması çok üzücü.

2023-11-05 Fatma

Stadyumu temiz tutmalıyız. Görevlilerin daha dikkatli olmasını istiyorum. Koltuklar çok dağınık. Onun dışında güzel bir stad.

2023-11-15 Feyza

Stadyumun atmosferi harika. Keyifli bir maç izlemek için ideal bir yer. Ancak otopark sorunu çözülmeli. Ayrıca yiyecek ve içeceklerin fiyatları biraz pahalı.

2023-11-20 Murat

Stadyumun mimarisi çok etkileyici. İçerisindeki restoranlar ve kafeler de kaliteli. Ancak koltuklar çok rahatsız. Maç izlemek biraz zor oluyor.

2023-11-25 Gülsüm

Stadyumda hiçbir aksaklık yaşamadım. Çalışanlar çok yardımcı oldu. Maç öncesi ve sonrası da güzel organizasyonlar yapıldı.

2023-11-30 Cem

Stadyum çok modern ve temiz. Seyircilerin güvenliği için gerekli önlemler alınmış. Ancak yiyecek ve içecek seçenekleri biraz sınırlı.

2023-12-05 Selin

Stadyumun dış görünümü çok etkileyici. İçerisi de çok güzel tasarlanmış. Ancak tuvaletlerde temizlik konusunda sorunlar var.

2023-12-15 Zehra

Stadyumun genel atmosferi çok güzel. İyi organize edilmiş bir tesis. Ancak yiyecek ve içecek fiyatları biraz yüksek.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kocaeli Stadyumu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?