Kurucuk & Associates Law Firm | Lawyers in Istanbul, Turkey yorumlar

Kurucuk & Associates Law Firm | Lawyers in Istanbul, Turkey yakın Hopdaddy, Söğütözü Sokağı, Maslak Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34485

  • Adres: Maslak Mahallesi 1453 Caddesi C13 Blok, 34398 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 812 25 00
  • Web sitesi: kurucuk.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.118552, 29.0088669

Kurucuk & Associates Law Firm | Lawyers in Istanbul, Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kurucuk & Associates Law Firm | Lawyers in Istanbul, Turkey yorumlar

Great professionalism, honest and above all, attention to the customer. The firm followed me step by step in all the processes I had to undertake in Turkey as a foreigner, and thanks to the experience of the professionals and Mr Kurucuk in … Daha fazla

I finally took my Turkish passport. I couldn't have done this without Mr.Özğur Kurucuk's help. He had me organize the team with his partner laywers who are very reliable and experienced. They have been so responsive and taking care of every … Daha fazla

I want to extend my sincere appreciation to the legal firm for their exceptional professionalism, meticulous attention to detail, and precise work. I wholeheartedly recommend their services to others, as their expertise and unwavering … Daha fazla

2023-09-29 Ahmet

İşlerinde çok profesyoneller. Yabancı biri olarak Türkiye'de yapmam gereken tüm süreçlerde adım adım beni takip ettiler ve sonunda Türk pasaportumu aldım. Yardımları olmadan bunu başaramazdım. Özgür Kurucuk'un yardımları, güvenilir ve tecrübeli ortaklarından oluşan ekibi benimle özel olarak ilgilendi. İlgili ve her konuda desteğini esirgemedi.

2023-09-29 Meltem

Kurucuk & Associates Hukuk Bürosu'na, olağanüstü profesyonellik, ince ayrıntılara dikkat, ve mükemmel çalışmaları için içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Hizmetlerini içtenlikle başkalarına da tavsiye ediyorum. uzmanlıkları ve kararlılıkları sayesinde, en ufak ayrıntılara dikkat ediyorlar ve işlerini özenli bir şekilde yapıyorlar.

2023-09-29 Cem

İlgilerinden dolayı Kurucuk & Associates Hukuk Bürosu'na teşekkür ederim.

2023-10-14 Emel

Kurucuk & Associates Law Firm, hukuki süreçlerimi güvenle takip ettiğim yetkin ve tecrübeli bir ekiple benimle ilgilendiler. Sonuçtan son derece memnun kaldım ve şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-19 Mustafa

Kurucuk & Associates Law Firm, güler yüzlü ve çok profesyonel bir hizmet sunuyor. Yabancı biri olarak Türkiye'deki hukuki süreçlerime sahip çıktılar ve sonuçta Türk vatandaşı oldum. Bunu bayraklarıyla taşıdıkları gururla ifade edebilirim.

2023-10-24 Ayşe

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Kurucuk & Associates Hukuk Bürosu'na başvurdum ve son derece memnun kaldım. Profesyonel ve düşünceli bir hizmet aldım. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

2023-10-29 Deniz

Kurucuk & Associates Law Firm, işlerinde uzman, güvenilir ve ilgili bir ekibe sahiptir. Hukuki süreçlerimde her adımda yanımda oldular ve sonunda başarıya ulaştım. Kendilerine teşekkür ederim.

2023-11-03 Burak

Kurucuk & Associates Law Firm, güleryüzlü ve samimi bir hizmet sunuyor. Kendimi her zaman iyi karşılanmış hissediyorum. Hizmetlerinden çok memnunum.

2023-11-08 Gamze

Kurucuk & Associates Hukuk Bürosu'nun ilgisi ve samimiyeti için teşekkür ederim. Her konuda desteklerini hissettim ve sonuçtan çok memnun kaldım.

2023-11-13 Ertan

Kurucuk & Associates Law Firm, işlerinde uzmanlaşmış bir ekibe sahip olduğu için tercih ettiğim bir firma oldu. Hizmetlerinden son derece memnun kaldım.

2023-11-18 Zeynep

Kurucuk & Associates Hukuk Bürosu'ndan aldığım hizmet son derece profesyonel ve ihtiyaçlarımı tam anlamıyla karşıladılar. Kendilerine teşekkür ederim.

2023-11-23 Mehmet

Kurucuk & Associates Law Firm, yabancı biri olarak Türkiye'deki hukuki süreçlerime yardımcı oldu ve sonunda Türk vatandaşı oldum. Profesyonel ve güvenilir bir hizmet almanızı sağlarlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kurucuk & Associates Law Firm | Lawyers in Istanbul, Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?