Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu yorumlar

Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu yakın Auryn İstanbul - Dijital Reklam Ajansı, 105/1, Bağdat Caddesi, Kalamış, Feneryolu Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region

  • Adres: Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No: 115 A Blok D: 2 K: 1, 34724 Kadıköy, Türkiye
  • Telefon: +90 216 338 33 26
  • Web sitesi: ozgurniflioglu.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9788261, 29.0460709

Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu yorumlar

Özgür bey ile Ocak 2018 te tanıştım. Kendisi çok mütevazi, güler yüzlü, hep iyimser, ulaşılmaz değil, her zaman sorularıma, sorunlarıma büyük bir özenle yardımcı olmuştur. Kendisi müthiş bir hekimdir. Onunla tanıştığım için kendimi şanslı … Daha fazla

Uzm.Dr. Özgür Niflioğlu ile aslında yolum ilk olarak 3 yıl önce kesişti, son olarak da kendisi ile 2020 yılında 3,5 aylık bir sürecimiz oldu . Kendisi işinde çok başarılı ve özverili bir doktor. Hocamız mesleğinde daha da ilerlemek ve daha … Daha fazla

Sayesinde hipoglisemi için kullandığım ilacı bıraktım ve 14 kilo verdim. Yoğun çalışma hayatıma sağlıklı aynı zamanda da pratik beslenme şeklini entegre etmemi sağladı. Umarım bunu bir hayat biçimine de dönüştürebilmişimdir. Özgür Bey'e … Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Özgür bey ile Ocak 2018 te tanıştım. Kendisi çok mütevazi, güler yüzlü, hep iyimser, ulaşılmaz değil, her zaman sorularıma, sorunlarıma büyük bir özenle yardımcı olmuştur. Kendisi müthiş bir hekimdir. Onunla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum.

2023-09-22 Fatih

Uzm.Dr. Özgür Niflioğlu ile aslında yolum ilk olarak 3 yıl önce kesişti, son olarak da kendisi ile 2020 yılında 3,5 aylık bir sürecimiz oldu . Kendisi işinde çok başarılı ve özverili bir doktor. Hocamız mesleğinde daha da ilerlemek ve daha başarılı olmak adına günün sonunda buradayız yeminimize sadakatimiz bizleri her geçen gün ilerletiyor. Her konuda bizi yönlendirip, bize rehber oluyor. Sevgiyle, yardımlaştığımız, önce insan anlayışıyla çalıştığımız bir doktor. Çok mütevazi, çok ilgilenen bir hekim.

2023-09-22 Ferhat

Sayesinde hipoglisemi için kullandığım ilacı bıraktım ve 14 kilo verdim. Yoğun çalışma hayatıma sağlıklı aynı zamanda da pratik beslenme şeklini entegre etmemi sağladı. Umarım bunu bir hayat biçimine de dönüştürebilmişimdir. Özgür Bey'e teşekkür ediyorum.

2023-10-07 Gül

Özgür Bey, hastasına dinleyen, hastasını anlamaya çalışan, güleryüzle yaklaşan ve tedavi uygularken sabırlı davranan bir doktor. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim.

2023-10-12 Hakan

Özgür beye parkinson teşhisiyle gittik, hasta yaklaşımları, verdiği güven ve önerileriyle çok güzel yönlendirici oldu. Hastane ya da ilaç bağımlısı yapan yerine doğru muayene, takip ve ilaç tedavisiyle hasta yaklaşımını gerçekleştiriyor. Özgür Hoca'ya teşekkür ederiz.

2023-10-17 Hatice

Sayesinde kilo verdim. Kendisiyle çalışmaktan çok memnun kaldım. Çok başarılı bir doktor.

2023-10-22 Kemal

Uzman Dr.Özgür Niflioğlu, işinde çok başarılı ve özverili bir doktor. Hocamız danışanlarına özenle, sabırla ve güler yüzle yaklaşacak bir çalışma azmi göstermektedir.

2023-10-27 Mehmet

Özgür beye bir kac aydir ameliyat oldum ve süreçte muhteşemdi hastane tercihi onunki oldu ve cok şansliydim doktorumdan her daim memnunum teşekkürler hocam

2023-11-01 Nevin

Dr. Özgür bey çok ilgili, alakalı, sevecen bir doktor abim:) Bir tedavi sürecinde tanıştım kendisiyle. İlgi,alaka ve güvenliği ile çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde her konuda yanımda oldu. Her hastayı kesinlikle ona müracaat etmelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

2023-11-06 Nil

Hasta ilgisi koparmayan, hastasını asla tedavi etme sürecinde bırakmayan muhteşem bir doktor. Size samimiyetle yardımcı oluyor.

2023-11-11 Oya

Özgür Bey'e hamileliğim sürecince denk geldim ve kendisiyle doyurucu görüşmelerim oldu:) Son zamanlarda doğaya dönüş akımı ve sağlıklı yaşamın önemiyle ilgili bir çok kaynak okudum. İşin detaylarına inmeden kuantum fiziğine ve evrenin yapısına kadar çok şaşırdım ve yaşama bakış açım biraz daha değişmişti. Aşırı detaylara giremeden kendisinin gerçekten bilgili ve güzel bir insan olduğunu söylemek isterim. teşekkür ederim Kendisiyle tekrar görüşmek dileğiyle.

2023-11-16 Zeynep

Özgür beye iki gün önce ameliyat oldum.Çok rahat,huzur verici,özgüvenli,hasta ilgisi yüksek bir doktor.Hiç risk almadı ve sürekli kolonya sıkarak,triple maske takarak ameliyatımda bile covid 19 dan koruduğunu düşünüyorum.Ve hatta benimde bir o kadar onu.Özetle 10 numara 5 yıldız bir doktor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?