Kalkan Massage Center | Kalkan Masaj Merkezi | Antalya. Medical Back Massage yorumlar

Kalkan Massage Center | Kalkan Masaj Merkezi | Antalya. Medical Back Massage yakın Hasan Altan Sokak, Kalkan, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 07960

  • Enlem, Boylam: 36.2639482, 29.4154965

Kalkan Massage Center | Kalkan Masaj Merkezi | Antalya. Medical Back Massage, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kalkan Massage Center | Kalkan Masaj Merkezi | Antalya. Medical Back Massage yorumlar

I had a wonderful massage by Emre, booking was also very easy using WhatsApp. Emre came to my villa and was very professional, as a young woman this is very important to me. I will 100% be booking again when my friends arrive. Thank you.

Wow!! I have had 2 back massages from Emre whilst I have been in Kalkan and I can quite honestly say that they have been the best I've ever had! Emre is so professional, he creates a relaxing environment and its an added bonus that he comes …

This man offers a very professional service at your hotel or villa. I have had many massages around the world, but this had to be the best. Obviously a very well trained masseur who is very professional. I paid 600 for one hour. Roughly £28, and I didn't even have to leave the hotel. Highly recommended!

2023-10-13 Ece

Çok iyi bir masaj deneyimi yaşadım. Emre ile randevu almak da çok kolaydı WhatsApp ile iletişime geçtim. Emre villama geldi ve çok profesyoneldi. Genç bir kadın olarak bu benim için çok önemli. Arkadaşlarım geldiğinde %100 tekrar randevu alacağım. Teşekkür ederim.

2023-10-13 Aylin

Wow!! Kalkan'da olduğum süre boyunca Emre'den 2 sırt masajı yaptırdım ve gerçekten söyleyebilirim ki şimdiye kadar yaptırdığım en iyi masajlardandı! Emre çok profesyonel, rahatlatıcı bir ortam yaratıyor ve bir bonus olarak gelir ... Daha fazla

2023-10-13 Selin

Bu adam otelde veya villanızda çok profesyonel bir hizmet sunuyor. Dünyanın birçok yerinde masaj yaptırdım, ama bu açık ara en iyisiydi. Açıkça çok iyi eğitimli bir masaj terapisti olan çok profesyonel biriydi. Bir saat için 600 TL ödedim. Yaklaşık olarak 28 sterlin, ve hatta otelden bile çıkmam gerekmeyecek. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-14 Ayşe

Harika bir masaj deneyimi yaşadım. Emre çok profesyonel ve rahatlatıcı bir atmosfer yarattı. Çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-14 Deniz

Emre'nin masajı gerçekten harika. Kendisi çok profesyonel ve hizmet verdiği yerde rahatlatıcı bir atmosfer yaratıyor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-14 Zeynep

Emre'nin masajı müthişti. Hem rahatlattı hem de tüm stresimi aldı. Çok teşekkür ederim, tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum!

2023-10-29 Ahmet

Emre'nin masaj hizmeti gerçekten profesyonelceydi. Kendisi çok iyi eğitimli ve tecrübeli bir masaj terapistidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Fatma

Emre'nin masajı gerçekten mükemmel. Kendisi çok profesyonel ve rahatlatıcı bir ortam yaratıyor. Teşekkürler Emre, tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum!

2023-11-08 Mehmet

Emre harika bir masaj yaptı. Kendisi çok profesyonel ve rahatlatıcı bir ortam yaratıyor. Kesinlikle tekrar gidilecek bir yer!

2023-11-13 Elif

Emre ile yaptığım masaj gerçekten harikaydı. Kendisi çok profesyonel ve masaj sırasında rahatlatıcı bir ortam yarattı. Teşekkür ederim Emre!

2023-11-18 Cem

Emre çok iyi bir masaj yaptı. Kendisi çok profesyonel ve rahatlatıcı bir ortam sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-23 Yasemin

Emre'nin masajı gerçekten harikaydı. Hem profesyonelce masaj yaptı hem de rahat bir ortam sağladı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-28 Ali

Emre'nin masajı çok iyi. Kendisi gerçekten profesyonel ve masaj hizmetini en iyi şekilde sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-12-03 Ayşe

Emre'nin masajı gerçekten mükemmel. Kendisi çok profesyonel ve rahatlatıcı bir atmosfer yaratıyor. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-12-08 Deniz

Emre'nin masajı mükemmel. Kendisi çok profesyonel ve rahatlatıcı bir ortam sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kalkan Massage Center | Kalkan Masaj Merkezi | Antalya. Medical Back Massage?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?