Mutludent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

Mutludent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yakın Misket Mahallesi, Çağlayan Mahallesi, Mamak, Ankara, Central Anatolia Region, 06260

  • Enlem, Boylam: 39.9306297, 32.910633

Mutludent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mutludent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

Ad

My teacher zeynep saved my tooth, which was called extraction in the clinics I was examined, with root canal treatment, now I am very happy and we have implanted in my mother, the staff are friendly and interested in hygiene, we are very pleased, I recommend it to every …

I had a Zirconium coating on my front teeth, it was like my own teeth, I recommend it to everyone, both Selma and Zeynep, and the interest of the staff, their smiling faces, the hygiene of the clinic, they are very nice, meticulous, thank you, happydent???? …

2023-09-28 Ayşe

Öğretmenim Zeynep dişimi kök kanal tedavisiyle çektirme dedikleri dişimi kurtardı şu anda çok mutluyum ve anneme implant yapıldı, personel sıcakkanlı ve hijyen konusunda ilgili, çok memnunuz, herkese tavsiye ederim.

2023-09-28 Ali

Ön dişlerime zirkonyum kaplama yaptırdım, kendi dişlerim gibi oldu, herkese tavsiye ediyorum, hem Selma'ya hem Zeynep'e hem de personelin ilgisine, güleryüzlerine, klinik hijyenine, çok güzel, titizler, teşekkür ederim, happydent????

2023-09-28 Fatma

Klinikten çok memnun kaldım, doktorlar ve personel çok ilgililer ve güler yüzlüler. Hijyen konusunda titizler, genel olarak çok memnunuz.

2023-10-13 Mehmet

Doktor ve personelin ilgisi çok güzel. Klinikteki hijyen standartları çok yüksek. Tedavi süresince her aşamasında bana detaylı bilgi verdiler ve sorularımı cevapladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Zeliha

Kliniğe gitmeden önce hiçbir bilgim yoktu, ama oraya gittiğimde personelin ilgisi ve doktorların profesyonelliği beni çok etkiledi. Tedavimden çok memnun kaldım ve artık her fırsatta kliniği tavsiye ediyorum.

2023-10-23 Kadir

Randevu almak çok kolay oldu ve beklemek zorunda kalmadım. Klinik oldukça temiz ve rahattı. Personel iyi eğitimli ve yardımcı oldu. Çok memnun kaldım.

2023-10-28 Gül

Klinikteki atmosfer çok rahat ve sakin. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımsever. Tedavi sürecim çok iyi geçti ve sonucundan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-02 Ahmet

Doktorlar ve personel çok profesyonel ve anlayışlı. Tedavi sürecinde hiç sorun yaşamadım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Klinik temiz ve modern, herkese tavsiye ederim.

2023-11-07 Hülya

Klinikteki personel son derece profesyonel ve yardımsever. Randevu almak oldukça kolaydı ve bekleme süresi kısaydı. Hijyen konusunda titiz davranıyorlar.

2023-11-12 Mustafa

Klinikteki doktor ve personel çok ilgili ve profesyonel. Tedavi süresince her adımda bana açıklamalar yaptılar ve aklıma takılan soruları yanıtladılar. Sonuçtan çok memnunum.

2023-11-17 Sultan

Kliniğe ilk gittiğimde çok etkilendim, hijyen konusunda çok titizler ve personel son derece yardımsever. Tedavimden son derece memnun ayrıldım ve orayı herkese tavsiye ediyorum.

2023-11-22 Harun

Kliniğe gitmeden önce diş tedavisi konusunda biraz endişeliydim, ancak doktor ve personel çok rahatlatıcıydı. Tedavi süreci sorunsuz ilerledi ve sonuçtan çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mutludent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?