Caddebostan Sahil Basketbolu yorumlar

Caddebostan Sahil Basketbolu yakın Operatör Cemil Topuzlu Caddesi, Caddebostan Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34728

  • Adres: Caddebostan, Dalyan Parkı, 34728 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.9633909, 29.0638183

Caddebostan Sahil Basketbolu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Caddebostan Sahil Basketbolu yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Caddebostan Sahil Basketbolu Basketbol Sahası harika bir deneyimdi. Beklemek zorunda kaldığım zaman çok uzun değildi ve rezervasyon yaptırmamıza izin verdiler. Para için iyi bir değer sunuyorlardı, genel deneyimimiz çok olumluydu. Personel misafirperver ve yardımseverdi, tesisler ve olanaklar iyiydi. Atmosferin başlangıcında olumlu bir izlenim bıraktı, ürün ve hizmet kalitesi iyiydi.

2023-09-22 Mehmet

Basketbol sahasında beklemek biraz uzun sürdü, ancak rezervasyon yaptırarak bunu önlemek mümkündü. Para karşılığında iyi bir değer sunuyorlar. Personel arkadaş canlısı ve yardımseverdi. Tesisler ve olanaklar temiz ve iyi bakımlıydı. Genel deneyimimiz oldukça memnun ediciydi.

2023-09-22 Fatma

Basketbol sahasında harika bir deneyim yaşadık. Kısa bir süre beklememize rağmen, rezervasyon yapmanın bize zaman kazandırdığını fark ettik. Para için iyi bir değer sunuyorlar. Personel nazik ve yardımseverdi. Tesisler ve olanaklar oldukça iyiydi. Genel olarak, harika bir deneyimdi ve tekrar gitmeyi düşünebiliriz.

2023-10-12 Aysel

Caddebostan Sahil Basketbolu Basketbol Sahası'nın atmosferi ve dekoru mükemmeldi. Beklememiz gereken süre sınırlıydı ve rezervasyon yapmamıza izin verdiler. Para için iyi bir değer sunuyorlardı. Personel çok şekilde yardımcı oldu ve nazikti. Tesis ve olanaklar kaliteliydi. Harika bir deneyimdi.

2023-10-17 Hasan

Basketbol sahasında beklemek biraz zaman aldı, ancak rezervasyon yaptırarak bu sorunu çözmek mümkün. Para için iyi bir değer sunuyorlar. Personel dostça ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve bakımlıydı. Genel olarak, memnun kaldık.

2023-10-22 Gülay

Basketbol sahasıyla ilgili deneyimimiz oldukça olumlu oldu. Rezervasyon yaptırmak için biraz beklememiz gerekti, ancak bunun dışında, beklememiz diğer yorumlarda bahsedildiği kadar uzun değildi. Para karşılığında iyi bir değer sundular. Personel dostça ve yardımseverdi. Tesis ve olanaklar temiz ve düzenliydi. Genel olarak, harika bir deneyim yaşadık.

2023-11-01 Elif

Caddebostan Sahil Basketbolu Basketbol Sahası, beklememiz gereken süreden daha az beklememizi gerektirdi. Rezervasyon yaptırmak mümkündü ve bize zaman kazandırdı. Para karşılığında iyi bir değer sunuyorlardı. Personel dostça ve yardımseverdi. Atmosfer oldukça olumluydu, tesisler temiz ve bakımlıydı. Genel olarak, memnun kaldık.

2023-11-06 Osman

Basketbol sahasında biraz beklemek zorunda kaldık, ancak rezervasyon yapmış olsaydık bu sorunu çözebilirdik. Fiyatına göre iyi bir değer sunuyorlar. Personel nazik ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Genel olarak, memnun kaldık.

2023-11-11 Selda

Basketbol sahasında beklememiz gerekiyordu, ancak rezervasyon yaptırmamızı sağladılar ve beklememiz daha kısa sürdü. Para karşılığında iyi bir değer sunuyorlar. Personel dostça ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Genel olarak, memnun kaldık.

2023-11-16 Ali

Caddebostan Sahil Basketbolu Basketbol Sahası'nda geçirdiğimiz zaman oldukça memnun ediciydi. Beklememiz gereken süre oldukça kısaydı ve rezervasyon yaptırmamıza izin verdiler. Para karşılığında iyi bir değer sunuyorlardı. Personel nazik ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve bakımlıydı. Harika bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Caddebostan Sahil Basketbolu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?